merhaba dostlar araya yeşillik videosu atayım dedim biraz makara içerir. Nc 750x kullanıcısı olarak bir tracer hayranıyım keyfli ve kazasız sürüşler diliyorum. iyi seyirler
merhaba dostlar araya yeşillik videosu atayım dedim biraz makara içerir. Nc 750x kullanıcısı olarak bir tracer hayranıyım keyfli ve kazasız sürüşler diliyorum. iyi seyirler
Merhaba, buralarda hareket yok fakat bu ara zincirle ilgili sorun yaşıyorum, şöyle ki ayda 1 gerdirmem gerekiyor, lastik gibi uzuyor zincir, değiştireli de 1500km falan oldu sebep ne olabilir
Merhaba,
Bakla sayısı orjinalinden fazla olabilir mi acaba? Serviste mi taktırdınız acaba yoksa başka bir yerde mi? 16 bin km oldu hala üzerinde orjinal zincir var ve daha hiç ayar yapmadım.
habe habe
İlginç gerçekten, merak ettim bende bu konuyu. Sorun çözüldüğünde bilgilendirirseniz sevinirim.
habe habe
Sert bir sürüş tarzınız yoksa zincirin bu kadar kısa sürede uzaması normal değil. Zincirin doğru takıldığını kontrol edin ayrıca uzayan zincir dişlilere zarar vermiş olabilir takım olarak değiştirmekte fayda var. Orijinal zincir takıldığından emin misin? Yetkili servislere son bakımımdan sonra güvenim kalmadı. Yamaha Tuna'da bakım sırasında motora fazla yağ koymuşlar birkaç gün sonra fark ettim biraz boşaltmak zorunda kaldım. Zinciri fazla germişler ve sağ sol zincir gergileri farklı ayarlanmıştı.
Dün kontrol ettiğimizde gergi ayarları sağ ve solda farklıydı, düzelttik, ayrıca motorun senkron ayarını da etkliyor sanırım çok kısa sürede motorun senkron ayarı bozuluyor, 10000km de 1 senkron ayarı gerekiyor
Selamlar,
E hadi geçmiş olsun 59.400 TL de oldu fiyatı. Aynen bu şekil devam.
Arkadaslar selam
tracerımı yenı aldım
sehır ıcınde hangı devir ve vites aralıgında kullanıyorsunuz ?
Güle güle kullanın yeni motosikletinizi. Fiyatlar artınca sitedekiler de kayboldu
Sakin kullanım için 3000-5000 aralığında kullanıyorum ben. Zaten 6. vites 5000 devirde 130 a yakın bir hıza ulaştığı için başka devir aralığına pek gerek duymuyorum.
Tekeriniz düz bassın.
habe habe
istanbul bayilerinde 2017 tracer 49500 tl. kasim ayında girilmiş ilanlar. 2018 modellerde işe yarar yenilikler var 2017 ler ellerinde kalsın istemiyorlar sanırım.
2016 ve 2017 Model Tracer 900'de 2015'e göre ne değişiklikler var.
2015 almayı düşünüyorum.Fakat Gidon sallaması 2016 ve 2017 'de düzeltilmiş gibi rivayetler duyuyuorum.Kozmetik dışında farklar yoksa kısmetse
Mt-07ABS li motorumu satıp almak istiyorum.
Selam. Hem cbf1000fa hem de tracer9 kullanmış olup kıyaslayabilecek biri var mı?
2017 model kullanıyorum. 2015 de sürdüm. Bakın neler farklı:
- Debriyaj sistemi komple farklı. Sadece kaydırmalı debriyaj eklenmiş değil.
- Debriyaj teli farklı, eskisi gibi zayıf, kopan tip değil.
- Amortisörler daha iyi. Topcase ile 170'te el bırakıyorum ip gibi gidiyor. Üzerinde gelen Dunlop'lara rağmen. Hoş yine de Hyperpro amortisörlere geçtim ama orijinalleri mütiş olmasa da daha iyiydi.
- Yamaha önceki Tracer'ları geri çağırırken bunu tam yapmış.
- Yazılımı bambaşka. 2015-2016'ya çok daha yumuşak, dozajlaması kolay, smooth sürüşe müsade eden bir ateşleme haritası yapmışlar. Bunu da 2015-2016'lara vermiyor Yamaha! Git '17 al diyor.
- 2015-16'larda motor ısındıktan veya biraz kullandıktan sonra kontaktan kapatırsan tekrar çalıştığında motor stop ediyordu. Çalışınca da o kadar düzensiz çalışıyordu ki dansöze dönüyordu devir. Oryantal yapıyordu resmen. 2017'de bu sorun yok. Tıkır tıkır devam.
- TCS 2 kademeli + kapanabiliyor. 3 kademe demek yanlış bence. Önceki modellerde açık-kapalıydı. İzmir asfaltında hiçbir halta yaramazdı. Şimdi onun da yazılımı değişmiş. Müthiş çalışıyor.
- Senkron ayarı için 2015 ve benimkini aynı anda sökünce fark ettik ki deponun altında da yığınla şeyi değiştirmişler. O tabii hiç söylenmeyen kısmı. Açınca gördük.
- Quickshifter üzerinde gelmiyor ama opsiyonel. Yanlış hatırlamıyorsam 1200 lira mıydı 1400 lira mıydı neydi. Ben aldım ama bayi tanıdık olduğu için çok daha ucuza aldım. O yüzden net hatırlamıyorum.
2015 de kullandığım için bu kadar ahkam kesebiliyorum. Özetle: Paran varsa git 2017 al hocam. Eskilerinden çok daha rafine halde alet. Ha ama 2018'de çok daha fazla yenilik var. Fakat o kadar yeniliğin, değişen elektroniğin bir bedeli olacaktır. Asla 2017 parasına vermeyecek Yamaha bu yeni motoru.
Ha ama 2018'de çok daha fazla yenilik var.
Nedir hocam 2018 yenilikleri? GT paketten mi bahsediyorsunuz yoksa yine motorda iyileştirmeler mi var?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)