Yamaha MT-09 Tracer 2015 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Nisan 2017, 09:26
acgh1907 adlı üyeden alıntı
Dostlar ilk 1000 bakima yaklasti motor.
Belirli araliklarla konusulmus bir cok baslik altinda ancak guncel bilgi bulamadim.
Malum servislerin hizmetleri de stabil degil.
Onereceginiz servis neresi olur?
Istanbuldaym..
ben yamaha anadolu da yaptırdım, showroom u kapatmışlardı fakat servis devam ediyordu, gayet memnun kalmıştım.
Reklamlar
-
11 Nisan 2017, 12:24
Merhaba
Tracer 09 alçaltma kiti takan varmı ?
-
11 Nisan 2017, 12:51
gorefest adlı üyeden alıntı
ben yamaha anadolu da yaptırdım, showroom u kapatmışlardı fakat servis devam ediyordu, gayet memnun kalmıştım.
Komple kapatmis hocam onlar.
Daloglu yetkili bayiilik almis.
Tecrube eden oldu mu acaba?
-
11 Nisan 2017, 17:51
aşırı güçlü motosiklet
dün kullanma sansım oldu
cok cabuk tankslapping olabiliyor
a modu akılları alıyor denebilir
gaz açarken depoya eğilmekte fayda var
-
11 Nisan 2017, 19:09
elcikler için olan led lerden satmak isteyen olur ise iletişime geçebilir .
Selamlar .
Son ağaç kesildiğinde, son nehir kirlendiğinde,son balık avlandığında; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak
-
13 Nisan 2017, 14:01
ALINTIDIR !
Degerli arkadaslar
Almanyada 3 gün önce acilan bir topic te MT09 ve Tracerlerin gidon alt tutucusunda fabrika hatasi olabilecegini ve Yamaha nin (rückrufaktion) baslattigini yaziyor.
(Rückrufaktion=geri cagirmami deniyor Türkce)
Asagidaki sayfadan sasi numarasini yazarak sizin motosikletiniz bundan etkileniyormu kontrol edebilirsiniz.
Sasi numaranizi büyük harflerle yazin ve senden e tiklayin. Benimki etkileniyormus. Yorumda size bana gelen cevabi yayinlayacagim. Eger sizede ayni cevap gelirse sizde etkileniyorsunuz.
Gireceginiz sayfa
https://www.yamaha-motor.eu/de/services/modification-checker/index.aspx
- Yamaha Motor Deutschland GmbH
The official website of Yamaha Motor Europe provides you with information about Yamaha products. The Yamaha Motorcycles, Scooters, Marine, ATV, Outboards, Snowmobiles, Generators and Golf Cars.
WWW.YAMAHA-MOTOR.EU
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:51 ----------
Yamaha Tuna ile görüştüm arkadaşlar.Geri çağırma söz konusu.Parça değişimi olacakmış.Önümüzdeki veya ondan sonraki hafta, şase numarası listede olan kullanıcılar aranacakmış.Bilgilerinize.
-
13 Nisan 2017, 15:36
Selamlar,
Bende bu konuyu merak etmekteydim. Yamaha servisi de onaylaıysa güzel gelişme. Bakalım kimlerin değişecek.
Teşekkürler bilgi için.
-
13 Nisan 2017, 15:44
Malik_Ugur adlı üyeden alıntı
ALINTIDIR !
Degerli arkadaslar
Almanyada 3 gün önce acilan bir topic te MT09 ve Tracerlerin gidon alt tutucusunda fabrika hatasi olabilecegini ve Yamaha nin (rückrufaktion) baslattigini yaziyor.
(Rückrufaktion=geri cagirmami deniyor Türkce)
Asagidaki sayfadan sasi numarasini yazarak sizin motosikletiniz bundan etkileniyormu kontrol edebilirsiniz.
Sasi numaranizi büyük harflerle yazin ve senden e tiklayin. Benimki etkileniyormus. Yorumda size bana gelen cevabi yayinlayacagim. Eger sizede ayni cevap gelirse sizde etkileniyorsunuz.
Gireceginiz sayfa
https://www.yamaha-motor.eu/de/services/modification-checker/index.aspx
- Yamaha Motor Deutschland GmbH
The official website of Yamaha Motor Europe provides you with information about Yamaha products. The Yamaha Motorcycles, Scooters, Marine, ATV, Outboards, Snowmobiles, Generators and Golf Cars.
WWW.YAMAHA-MOTOR.EU
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:51 ----------
Yamaha Tuna ile görüştüm arkadaşlar.Geri çağırma söz konusu.Parça değişimi olacakmış.Önümüzdeki veya ondan sonraki hafta, şase numarası listede olan kullanıcılar aranacakmış.Bilgilerinize.
yamahanin turkiye sayfasindan sorgulama yaptiginizda geri cagirma yok diyor, almanya sayfasinda var diyor. ilginc.
-
13 Nisan 2017, 18:49
Palakadir adlı üyeden alıntı
elcikler için olan led lerden satmak isteyen olur ise iletişime geçebilir .
Selamlar .
Hocam selam
Ebay de var Jemand sagolsun iletti.
90 usd civarı. İngiliz PayPal adresinden kayıt oldum. Bakalım ebaydan alışveriş yapabilecek miyiz. Haberdar ederim burayı
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:38 ----------
Jemand adlı üyeden alıntı
yamahanin turkiye sayfasindan sorgulama yaptiginizda geri cagirma yok diyor, almanya sayfasinda var diyor. ilginc.
******* şasi numarası ile başlayan aracınız Fabrika Modofikasyon Kampanya'sından etkilenmemiştir.
mit der Fahrzeug-Ident.-Nummer ******* ist von einer Rückrufaktion betroffen.
translate de etkilenir yazıyor kısaca ama TR'de sıkıntı yok gorunuyor.
ingiliz sitesinde de
Your vehicle with VIN ******* is not in the affected range for any Factory Modification Campaign.
almanca translate de sıkıntı var sanırım.
-
14 Nisan 2017, 22:18
ben kullanıyorum 1,5cm alçalıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------
uc031031 adlı üyeden alıntı
Merhaba
Tracer 09 alçaltma kiti takan varmı ?
Ben kullanıyorum 1,5 cm alçalıyor
HONDA (CG125,CBF150,CBF500,CBF600 ve NC 700X,NC 750X,MT09TRACER)
-
19 Nisan 2017, 12:00
Selam arkadaşlar,
Motorumda küçük değişikliklere gideceğim için shad çanta demirlerimi satmaya karar verdim.
Shad arka çanta demiri ve shad 3p sistem yan çanta demirleri. Ayrı ayrı satamayacağım. İkisinin sıfır fiyatı şu an için 650 TL yan çanta demirleri ve 350 TL arka çanta demiri. İki üründe de sıkıntı yoktur. Yan çanta demirlerine hiç çanta bağlanmamıştır, sıfır olarak düşünebilirsiniz.
İkisi için istediğim fiyat 750 TL dir. İlgilenirseniz mesaj atabilirsiniz. Foto isterseniz ayrıca gönderebilirim.
Herkese bol mt li günler.
-
22 Nisan 2017, 20:52
-
26 Nisan 2017, 15:26
Arkadaşlar egsoz düşünüyorum,akrapovic ilk niyetimdi,biraz sesi fazla gibi bir de kurdan dolayı çok pahalandı,mivv nasıl olur?Kullanan varsa yorum alabilir miyim?
-
26 Nisan 2017, 16:05
ismail sen adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar egsoz düşünüyorum,akrapovic ilk niyetimdi,biraz sesi fazla gibi bir de kurdan dolayı çok pahalandı,mivv nasıl olur?Kullanan varsa yorum alabilir miyim?
mt serilerinde en güzel tınıyı akrapovic ve arrow veriyor. fakat arrow' ı türkiyede bulman epey zor. mivv falan rezillik bana sorarsan. üstelik sesi daha fazla akrapovicten, epey rahatsız edici.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:03 ----------
iguven adlı üyeden alıntı
vallahi tracer piyasası pek bi hareketsiz. bende epey düşürdüm fakat ben düşürdükçe ölücüler 3-5 altını teklif etmeye devam ediyor. aslında hiç düşürmemek lazım..
-
26 Nisan 2017, 16:27
Akrapovic vs takınca, moturun altdevirleri ölecektir bilginiz olsun, ECU'yu da ona göre programlatmanız lazım.
Tracer'a pek talep yok gibi bende satıyordum hatta sitedeki en ucuz ilandı nerdeyse fakat sonradan vazgeçtim, yerine alınabilecek motor için 20-30 daha fazla vermek gerek
-
26 Nisan 2017, 16:36
Akrapovic vs takınca, moturun altdevirleri ölecektir bilginiz olsun, ECU'yu da ona göre programlatmanız lazım.
Tracer'a pek talep yok gibi bende satıyordum hatta sitedeki en ucuz ilandı nerdeyse fakat sonradan vazgeçtim, yerine alınabilecek motor için 20-30 daha fazla vermek gerek
ecuflash işleride pek ucuz işler değil, ama çiçek gibi oluyor motor gerçekten. kullandım epey memnun kaldım. bu segmentte aynı heyecanı verecek başka motor ben göremiyorum piyasada. satma niyetim şöyle altımda oyuncak olacak hafiflikte bir şey almak. yoksa ziyadesiyle memnunum bu hayvanattan.
-
27 Nisan 2017, 09:48
Mivv egsoz un açık yani db killer sız hali akrapovic den çıkan ses kadar,db killer takıldığında daha azalıyor gibi sanki videolarda ama canlısını duymak lazım videodan yanıltıcı olabilir..
Hayırlı satışlar sizlere,,bu ara piyasa bir hayli durgun, tabiri caizse millet afalladı kur artışı tam oturmadı sanki henüz..Bayilerde kalan 2016 lar satıldıktan sonra biraz daha oturur fiyatlar bence..
Birde özellikle gidonda çok vuruntu oluyor,,çukur kasis vb.geçen eski motorumu kullandım x10 350 tracerdan sonra pamuk gibi geldi titreşim ve vuruntu bakımından,
Benim motorun üzerinde hala dunloplar var lastik değişiminden sonra titreşim azalması ve konfor artışı yaşadınız mı acaba?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:41 ----------
Tracer a talep var bence,hiç ummadığım yerde yanıma birileri yanaşıp tracer mı,900 lükmü bende düşünüyorum diye yanıma yanaşıyor bilgi almak istiyor,ama bence kur artışından dolayı aniden artan fiyatlar ve birkaç ay önce ilanlarda 30-32 bine satılık tracer ları görenler için bir afallama ve kararsızlık dönemindeyiz..
-
27 Nisan 2017, 11:11
Hayırlı satışlar sizlere,,bu ara piyasa bir hayli durgun, tabiri caizse millet afalladı kur artışı tam oturmadı sanki henüz..Bayilerde kalan 2016 lar satıldıktan sonra biraz daha oturur fiyatlar bence..
Benim motorun üzerinde hala dunloplar var lastik değişiminden sonra titreşim azalması ve konfor artışı yaşadınız mı acaba?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:41 ----------
Tracer a talep var bence,hiç ummadığım yerde yanıma birileri yanaşıp tracer mı,900 lükmü bende düşünüyorum diye yanıma yanaşıyor bilgi almak istiyor,ama bence kur artışından dolayı aniden artan fiyatlar ve birkaç ay önce ilanlarda 30-32 bine satılık tracer ları görenler için bir afallama ve kararsızlık dönemindeyiz..
Jemand adlı üyeden alıntı
vallahi tracer piyasası pek bi hareketsiz. bende epey düşürdüm fakat ben düşürdükçe ölücüler 3-5 altını teklif etmeye devam ediyor. aslında hiç düşürmemek lazım..
Sağolun.
Aynen Tracer piyasası çok durgun. Fiyatı iyi yazdığımı düşünüyorum. O kadar da aksesuar var üzerinde motorun. Lastiklerde yeni.
Artık bekleyeceğiz satılmazsa durur diye düşünüyorum binemesemde pek.
Lastik değişiminden çok bi fark olmadı. Biraz daha konforlu oldu gibi sadece. Ve Michelinler çabuk ısınıyor öyle bir artısı var.
-
28 Nisan 2017, 16:38
Mivv egsoz un açık yani db killer sız hali akrapovic den çıkan ses kadar,db killer takıldığında daha azalıyor gibi sanki videolarda ama canlısını duymak lazım videodan yanıltıcı olabilir..
Birde özellikle gidonda çok vuruntu oluyor,,çukur kasis vb.geçen eski motorumu kullandım x10 350 tracerdan sonra pamuk gibi geldi titreşim ve vuruntu bakımından,
Hocam aynen ben de ayni kararsizligi yasiyorum.
Mivv in sesi de fena degil ancak akradan daha tiz geldi bana. Two brothers lara baktim ama genis satis agi yok mivv ve akra gibi.
Akra da en pahalilari malum.. alternatif bulursan haber et bana da ltfn.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:37 ----------
Programlatmazsak motora zarar verir mi egzoz sistemi?
-
29 Nisan 2017, 22:28
Bizim motor yine zamlanmış. 48500 olmuş sıfırı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)