bu da benim topcase arkadaşlar Trexes marka 40 Lt hacminde.
http://www.trexes.com/ internet adresi bu, Isparta'da bir yer.
Şu an gayet memnunum çantadan, yaklaşık 1500 km çantayla yol yaptım herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Çanta ve alt tabla kargo ile birlikte sanırım 800-850 tl ye geldi, eşim sağolsun hediye almış. Ben ayrıca Givi nin Topcase taşıma demirini aldım feyizoğlundan o da 233 tl gibi bir şeydi.
Selam OCT
Senden bir ricam olacak.Alt bağlantı elemanını( motor ve çantaya) ve aparatlarınıda ayrıca fotoğraflayabilir misin ?
bende şöyle bir iki apaçi fotoğraf bırakayım şuraya.
OCT teşekkür ettim zahmet oldu sanada.Bu iki parça ayrı ayrımı satılıyor yoksa birliktemi geliyor ?
Dostum çantayı sipariş ettiğinde, o Alüminyum alt tabla ile birlikte topcase geliyor. Ancak arka çanta demirlerini kendin alman gerekiyor ben de onu ayrıca aldım. Givi ve kappa nin var şu an sanırım arka çanta demiri bizim tracer lar için. Ben givi aldım ki ikiside aynı fabrikadan çıkıyormuş.
Ayrıca rica ederim ne zahmeti umarım faydalı olmuştur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:35 ----------
Son düzeltme; sipariş verirken alt tablayı ayrıca belirtmemiz gerekiyormuş. Bana hediye geldiği için yanlış bilgi vermişim kusura bakma.
Sür ki yaşadığını hisset!
Abiler sürmedim ama yaklaşık 600 km beraber yolculuk yaptık.Çok güzel motorunuz var hastası oldum.Çok az yakıyor çok da güzel gidiyor.
yükle resim
bu tracer' a uymuyormuş ya. tracer için bunu almak lazım. https://tr.aliexpress.com/item/2015-New-For-YAMAHA-MT-09-Tracer-2015-Motorcycle-Accessories-Steering-Damper/32445598943.html?spm=2114.010208.3.1.GfhnCv&ws_ab_ test=searchweb0_0,searchweb201602_5_10056_10065_10 055_10068_10054_10069_10059_418_10073_10017_10070_ 10060_10061_10052_10062_10053_10050_10051,searchwe b201603_3&btsid=bd641389-e090-4ddd-9b52-21b2a4b03bbb
gel gelelim seninki gibi maviş maviş değil bu, benim motorda çok çok çirkin durur altın rengi.
Selam,
http://www.ebay.com/itm/Steering-Damper-With-Mounting-Bracket-for-Yamaha-MT-09-Tracer-FJ-09-2015-New-/252379271419?hash=item3ac2fa10fb:g:i1AAAOSwrXdXKwL x&vxp=mtr
bu uyuyor, fj-09 olarak aratırsanız daha çok seçenek çıkar.
iyi günler.
habe habe
Pek gece yolculuğu yapmadığım için sorun olmuyordu ama kısaların görüşü son derece yetersiz geliyor. Hele ki virajlarda uzun da kar etmiyor , görüş 0 . Bu sebeple sis farı almak istiyorum. Tracer 900 orijinal sis farının özelliği nedir ? Aydınlatması hakkında bir bilgim yok ama bu kadar pahalı bir halojen far sırf orijinal aksesuar diye bu kadar pahalı olmasa gerek. Ne özelliği var ? O kadar parayı ona vermek yerine Givi S320 led sis farından alıp givi koruma demirine takmak daha mı mantıklı olur ?
Selam,
Paypal ile alışveriş yapabilirsin, ben yapıyorum hiçbir sıkıntı yok. Tek yapman gereken paypal ile daha önce kullanmadığın bir kredi kartı tanımlayıp adresini de türkiye dışı göstermen yeterli. Satın alınca verdiğin adres farklı olacağı sıkıntı yok. Ben bu şekilde alışverişe aynen devam ediyorum.
İkinci olarak,
Shad marka arka çanta taşıyıcı ve hiç kullanmadığım yan çanta demirlerimi satıyorum. Fiyat olarak ikisi için 750 TL diyorum. Tek tek satış yapamıyorum maalesef. İsteyen olursa özelden mesaj atabilir. Sıfırı şu an bildiğim kadarı ile 387 tl arka demiri, 500 tl de yan çanta demiri 3p sistem.
Herkese bol tracerlı günler.
habe habe
Arkadaşlar ben tarcer almayı düşünüyom Almanya fuarında yeni mt09 çıkmış yeni birkaç özellik eklemişler çekiş kontrol gibi acaba yeni tracer a da bu özellikler koyulcak mı bilgisi olan varmı.Yorumlarınızı bekliyorum
Ben bilmiyodum Genel olarak bu özellikleri kastediyorum üstat
Detaylar
Zengin torklu 4 silindir "CP4" çapraz motor
YZF-R1 tarzı motor, şasi ve süspansiyon
Güçlü, doğrusal, düşük-orta aralık tork için ayarlandı
YCC-T, D-MODE ve Çekiş Kontrolü Sistemi
Yardımlı ve kaydırmalı (A&S) debriyaj
Hafif alüminyum Deltabox şasi
Sınıfının lideri çeviklik için 1400 mm'lik kısa aks açıklığı
Dinamik kütle önde siluet
Öne eğimli dik sürüş pozisyonu
Yüksek teknik özelliklere ve radyal kaliperlere sahip ABS frenler
Tamamen ayarlanabilir yüksek özellikli süspansiyon
Çok işlevli LCD göstergeler
yeni mt09 4 silindir değil benim bildiğim kadarı ile, hala 3 silindir.
habe habe
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)