Cenk, çarşamba günü kartal'da hastane inşaatına arkadaşı ziyarete gittim oradan z motoya geçtim. Hamdi Bey siyahı görebilirsin demişti. Tesadüf senin motorda servisteydi böylece gri'yi ( siyahı ) de görmüş oldum. Hatırlarsan Ağbi, ben gelir gösteririm demiştin ( nasıl cümle oldu bu mk...
) bak kısmet sanaymış gene de
senin motoru görmüş oldum.
daha önceki yazılarımdan biliyorsunuz, siyahını canlı görüp beğenmedikçe almam diyordum. siyahı gördüm ve ÇOOOK GÜZEEELLLllll..
para cepte duruyor yan tarafları banka ama o akşam ben gene Samsuna dönücem ( binemeyeceğim yani ) alamadım motoru.
saiyahında endişem renk hatlarını gizler mi; ya kendini belli etmezse idi. hiç alakası yok siyah ( füme aslında ) detaylar ortada, sedefli, mat ama parlaksı çok güzel alet. hatta tabeladan yansıyan yeşili yansıttı ben yanar döner boya sandım önce. sonra uyandım.
Allah sahiplerine bağışlasın, kazasız belasız..
bir de bu sefer 250liklerde oradaydı. onlarına bir selesine oturup nasıllarmış diye baktım. 250likler ciddi ince yapıda ve oturuşları duke yakın oldukça agresif. duke ayarı gibi. 300 lük yandaki giydirmelerle çok daha kalıplı duruyor. şehir içinde bir parça sıkıntı ama alet büyük abisi 800'e benziyor. çok karıştıran olur şehir içinde sorarlar bize: kaçlık bu alet diye? atış serbest!..
Rahmi bey yeşil sırasının bana geldiğini gelecek ilk yeşilin benim olacağını söyledi daha da mutlu oldum