Kawasaki Z300 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Haziran 2018, 12:27
Erdican adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar hayırlı günler. Geçtiğimiz günlerde ikinci el Z300 satın aldım hayırlısıyla. Motor tek kişiyken 50 nin üstünde hızlarda ellerimi bıraktığımda deli gibi kafa sallıyor ancak kız arkadaşımla denediğimde 60km/h hızla sallama yapmadı. Yorumları okudum yüksek hızlarda bu durumu yaşayan bi kişi daha olmuş ancak çözüm bulmuş mu sanırım yazmamış. Yorumlarda çoğu kişi arka süspansiyonu seviye 3 yapmış benim aldığım kişi seviye 1 e çekmiş. Motorda sağa sola çekme yok farklı ustalar test etti sorun göremedi
Sorum şu. Süspansüyonu 3 e çektirip lastik balansını tekrar yaptırsam sallama çözülür mü? Yapabileceğim başka bir şey var mı yoksa genel olarak bu durum böyle mi?
hocam z300 sahibi değilim ama niyetlenmiştim araştırmışlığım var.senin bahsettiğin konuyu hayatımda duymadım sıradan bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum.hemen önce gidip ön arka lastik basıncını kontrol ettiriyorsun.eğer 2. el aldıysanda ön jantı kontrol ettir büyük bir çukura girmiş olabilir senden önceki
Reklamlar
-
02 Eylül 2018, 21:01
Arkadaşlar benim z300 ile yakın bi zamanda çok ufak bi hızda yere yatırdım motoru ön fren hidroliği aktı , servise verdim yetkili bayinin olduğu yere. Hiçbir hasar olmadığı hidroliği yine de değiştirdiklerini söylediler . Sorun şu ki fren yumuşak gelmişti bana , verirken söylememe rağmen sorun yok dediler. Sanki çok sıkmam gerekiyor ön freni eskisinden . Sertleştirmenin bir yolu var mıdır ?
-
02 Eylül 2018, 21:06
oakn adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar benim z300 ile yakın bi zamanda çok ufak bi hızda yere yatırdım motoru ön fren hidroliği aktı , servise verdim yetkili bayinin olduğu yere. Hiçbir hasar olmadığı hidroliği yine de değiştirdiklerini söylediler . Sorun şu ki fren yumuşak gelmişti bana , verirken söylememe rağmen sorun yok dediler. Sanki çok sıkmam gerekiyor ön freni eskisinden . Sertleştirmenin bir yolu var mıdır ?
hidroliğin seviyesi tam mı? kontrol ettiniz mi?
-
03 Eylül 2018, 01:23
oakn adlı üyeden alıntı
Büyük ihtimal fren sisteminde hava mevcut o yüzden böyle bir problem baş gösteriyor. Hidroliği boşaltıp üstten tekrar doldurarak sistemdeki havayı çıkarmanız gerekiyor.
-
18 Eylül 2018, 22:24
resmi serviste yaptırdım , ben ellemedim hidroliği hiçbir şekilde . kendileri sıvıyı komple değiştirdiğini söylediler bir sorun olmadığını basınç testi vs yaptıklarını söylediler . hidrolik camdan gördüğüm kadarıyla tam.
-
Arkadaşlar sorun lastiklerdeymiş. Pilot Streetleri çıkarıp rosso II leri geçirince çiçek oldu
-
03 Nisan 2019, 20:25
Z300 lerin fren hissi yumuşaktır. çelik fren hortumu fayda edebilir.
Emekli Olanlar:
‘11 Pcx 39.415 km.
-
11 Haziran 2019, 22:03
Merhaba, taze bir motor sevdalısıyım, scooter sonrası bir motor almak istiyorum, aklımda mt 25 ve z 300 var. Z300 platformu uzun süredir inaktif görünüyor. Kaydırmalı debriyaj gibi özelliğiyle yeni başlayana kolaylık sağlar gibi geliyor. Bir yandan yağ eksiltmesi gibi problemi bana ilginç geliyor. Kullanan varsa bana yardım edebilir mi acaba?
-
11 Haziran 2019, 23:10
Önceki sayfaları okumanın faydası olur.
-
12 Haziran 2019, 17:59
-
30 Haziran 2020, 10:36
-
25 Eylül 2020, 11:38
Buda ninja 250sl https://youtu.be/XsEdoUZN7X0
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)