Mondial Rx3 Enduro Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Ocak 2020, 12:19
Emin , eğer Kadıköy yakada isen Hasanpaşa Moto Aras Özkan usta . İstanbul'da iken motosikletim nezle olsa Özkan'a götürüyorum. Kanser olsa yine Özkan'a
götüreceğim. Mesleğinin ehli bir ustadır. Trakya yakasını iyi bilmediğim için oradaki ustalar hakkında bir şey söylemek bana düşmez.
Reklamlar
-
25 Ocak 2020, 12:18
Özkan usta,yla konuştum yoğunmuş haftaya cumartesi gidicem
-
26 Mart 2020, 20:22
-
27 Mart 2020, 01:49
Mithat hocam bu taktığın rulman evonu 80 bine kadar götürür de daha fazlasına bir şey diyemem. Dünyada sayılı
markalardan biridir. Sayfamız iki aydan beri uyuyordu. Bundan böyle inşaallah bu kadar uzun süre yazısız kalmaz.
Hürmet ve selamlarımızla.
-
27 Mart 2020, 08:36
bursalıali adlı üyeden alıntı
Mithat hocam bu taktığın rulman evonu 80 bine kadar götürür de daha fazlasına bir şey diyemem. Dünyada sayılı
markalardan biridir. Sayfamız iki aydan beri uyuyordu. Bundan böyle inşaallah bu kadar uzun süre yazısız kalmaz.
Hürmet ve selamlarımızla.
Evet Ali hocam, satıcı bu firmanın FAG rulmanlarına parça ürettiğini söyledi, fiyatı da gayet makul.. buralardan çok şey öğrendik ,
yaptıklarımızı paylaşarak bilgi dağarcığımızı artırmış oluruz inşaalalh
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
09 Nisan 2020, 02:17
gaz kelebegi yardım
arkadaşlar gaz kelebegi rolanti yerinde 1 a4 kadıgı kadar takılı kalıyor ve rolanti 3 binde falan kalıyor elimle itekliyorum gaz kelebegının oldugu yeri düzeliyor neden yapar acaba gaz teli de bol aslında
-
09 Nisan 2020, 02:47
suleymanevo adlı üyeden alıntı
arkadaşlar gaz kelebegi rolanti yerinde 1 a4 kadıgı kadar takılı kalıyor ve rolanti 3 binde falan kalıyor elimle itekliyorum gaz kelebegının oldugu yeri düzeliyor neden yapar acaba gaz teli de bol aslında
Gaz tel halati,Gidon gobek bogazindan veya kafa tesisat tarafinda burkulma yapiyor olabilir.
Gidonu tam sağ ve tam sol yapinca,kendi kendine gaz veriyor mu?
Cozulmez ise,
Gaz kelebegi gergi yayina baktir.
Gerekirse gövdeyi sökerek,greslenir,veya temizlenerek bakim yapilir.
-
09 Nisan 2020, 03:14
levend84 adlı üyeden alıntı
Gaz tel halati,Gidon gobek bogazindan veya kafa tesisat tarafinda burkulma yapiyor olabilir.
Gidonu tam sağ ve tam sol yapinca,kendi kendine gaz veriyor mu?
Cozulmez ise,
Gaz kelebegi gergi yayina baktir.
Gerekirse gövdeyi sökerek,greslenir,veya temizlenerek bakim yapilir.
hocam dediklerini hep yaptık ama o rölanti vidasına 1-2 mil kala duruyor elimle itekleyince gidiyor bi ara düzeldi ama yok aynı gene
-
09 Nisan 2020, 12:37
suleymanevo adlı üyeden alıntı
hocam dediklerini hep yaptık ama o rölanti vidasına 1-2 mil kala duruyor elimle itekleyince gidiyor bi ara düzeldi ama yok aynı gene
En basit yolu,
Yayli gerginin,relanti vida tepesine vurdugu yerin arasina bir kağit koyun,
Gazi biraktiginizda,kağitin ordan kolay çikmamasi lazim.
Olmadi,gergi yayini sökün ve elinizle açtirin(dişa doğru açin)
Oda olmazsa
Gergi govdesindeki baglanti vidasini çok fazla sıkmamak lazim.
Buda kasınti yapar geri toplamaz.
Okla gösterdim.
-
09 Nisan 2020, 12:50
levend84 adlı üyeden alıntı
En basit yolu,
Yayli gerginin,relanti vida tepesine vurdugu yerin arasina bir kağit koyun,
Gazi biraktiginizda,kağitin ordan kolay çikmamasi lazim.
Olmadi,gergi yayini sökün ve elinizle açtirin(dişa doğru açin)
Oda olmazsa
Gergi govdesindeki baglanti vidasini çok fazla sıkmamak lazim.
Buda kasınti yapar geri toplamaz.
Okla gösterdim.
https://i.hizliresim.com/s6bV2e.jpg
önce gaz telini kelebekten ayıralım,
takılma devam ederse sorun kelebekte.
takılmaz ise sorun gaz telinde.
-
09 Nisan 2020, 12:58
ulkerhan adlı üyeden alıntı
önce gaz telini kelebekten ayıralım,
takılma devam ederse sorun kelebekte.
takılmaz ise sorun gaz telinde.
Hepsini denemişler,arkadaş özelden de yazdi bana.
Buyuk ihtimal
Gaz teli borusunun içini hafif yaglasa sorun düzelecek gibi.
Ayni şekilde
Elcik kütüğündeki tel yataginida yağlayacak.
-
09 Nisan 2020, 23:58
Levend sağ olasın . Bissürü bissürü teşekkürler. Hem Süleyman, hem de bütün evocular adına . Thanks.
-
12 Nisan 2020, 17:43
arkadaşlar olmadı servis e gittim hallettiler adamlar demiyoda ne oldugnu yaptılar işte deniyorum sibob ayarıda yapıldı ama dah cok şıkırdamaya başladı dizel motor gibi :D
-
27 Nisan 2020, 16:40
Tekeriniz düz bassın arkadaşlar RX3İ EVO ABS nin sele yüksekliği kaç cm acaba teşekkürler.
-
28 Nisan 2020, 00:21
Evonun sele yüksekliği 2015 model 80 cm, 2016 modeldeyse 81 cm dir. Ya evocu arkadaşlar nerelerdesiniz ? Sesleriniz
soluklarınız niçin çıkmıyor?
-
28 Nisan 2020, 03:21
bursalıali adlı üyeden alıntı
Evonun sele yüksekliği 2015 model 80 cm, 2016 modeldeyse 81 cm dir. Ya evocu arkadaşlar nerelerdesiniz ? Sesleriniz
soluklarınız niçin çıkmıyor?
Ali abi istanbul merkezli turkiye wattsap grubu aktifleşince buraya uğrayan azaldı bayağı.. hayırlı gecelerve ramazanlar cümleye..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
30 Nisan 2020, 02:34
-
30 Nisan 2020, 06:44
Kenan kardeşim sana da hayırlı ramazanlar. Senin bu güzel dileklerini YÜCE YARATAN en kısa zamanda gerçekleştirsin inş.
-
04 Mayıs 2020, 01:57
Selamün aleyküm.
Evo kullanıcılarına "Merhaba" demek, aranıza katıldım demek istiyorum.
2016/11 bin km de turuncu bir Evo sahibi oldum elhamdülillah. Ve gerçekten acemiyim. Sizlerin motorla ilgili yaptıklarını okuduktan sonra benim birkaç fırın ekmek yemem lazım
Yolun başında olduğum için çoğunuza basit gelecek bir soru sormak istiyorum. Lastikle başlamak istiyorum. 130/70-17 enduro tarzı bulmak çok zor sanırım. Tecrübeli kullanıcılar olarak sizler nasıl çözdünüz bu sorunu? (130/80-17takanlar olmuş. Sorun olmaz mı?)
Kazasız, huzurlu ve sağlıklı günler sizlerin olsun.
(İsmim: Mustafa)
-
04 Mayıs 2020, 03:00
Normal durumda hiç bir problem olmaz .Ancak dişlilerin eskiyip zincir de uzamışsa 130-80-17 ilave çamurluğa kasislere falan girdiğinde sürtebilir. Sen 130-80-17 yi gönül rahatlığıyla al . Evona tak . Eğer sürtme olursa beni profilimdeki telimden ara.
Sorunu nasıl çözmen gerektiğini anlatırız. Evo nu sağlıkla kullanman dileklerimizle.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)