Mertcan , fan müşirini servis ücretsiz değiştirmedi mi? Ayrıca tekrar oluyor ya ilk defa şahit oluyorum. Şu an son durum nasıl? Selamlar.
Mertcan , fan müşirini servis ücretsiz değiştirmedi mi? Ayrıca tekrar oluyor ya ilk defa şahit oluyorum. Şu an son durum nasıl? Selamlar.
Geçmiş olsun.Yaşadığınız sorunlar için.Mondial servis ücretleri Yamaha,Honda gibi servislere kıyasla daha uygundur değil mi?
Serdar , yerine ve bölgesine göre CAPON servislerinin % ellisiyle % sekseni arasında değişebilen rakamlar diye düşün. Belki bazen üç - beş daha toleranslı olabilirler. Fakat hiç bir zaman birebir aynı olmaz. Selamlar.
Fan müşürü değişti fanlar açıyor şuan yağ kaçağına daha sonra bakılacak
Bizim 2018 lerde benzin ışığı yokmuş onun yerine abs varmış yeni öğrendim
Benzin ışığından kastınız,deponun doluluk boşluk oranı gösterimi mi?
[IMG][/IMG]
Arkadaşlar,geçen sayfalarda fren merkezinin kkirli ve paslı halini paylaşmış,temizleyip yağladığımı yazmıştım ama tutukluk devam edince resimde gördüğünüz gibi merkezi söktük ve komple bir bakım yaptı usta, frenin piston hareketlerini ayağımda hissetmeye başladı,kontrollü sürmeye devam bakalım parçayı kurtarabileceğiz mi?
Elinizden geliyorsa söküp temizlemekte fayda var,
kalın sağlıcakla.. vesselam..
Motorunuz rölantide gaz verdikten sonra 3000 devirde takılmalar yaşıyor musunuz ?
çeşmede motor ikizim :D bursalı ali abimle epey motor arkadaşlığı yaptıktan sonra bursaya uğurladık.. tekrar biraraya gelmek ümidiyle...
bu arada benzin tüketimimi ilk kez 4.2 lt/100km ye düşürebildim.. demek daha sakin kullanmak lazımmış.. ;)
inanmayacaksınız ama fabrika lastikleri, frenler ve muhteşem dengesi sayesinde motorum beni ciddi hatta öldürücü bir kazadan korudu... asfaltta 15m fren izim var ama beni üstünden atmadığı gibi önümde 70le giderken ve ben sollamak için hızlanırken aniden durup önüme dönen hayvanın arabasına 4 parmak mesafede durdu... saygım sevgim sonsuz )
resim paylaşmaya çalışacağım, ama neden bu kadar zor bu iş yav? :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:53 ----------
bu arada motor bloğundaki yağ terlemesinin/kaçağının sebebinin karterde fazla yağ olması olabileceğini öğrendim, gerçekten de yağ seviyesi kontrol penceresi tamamen dolu, max çizgisinin altında değil...
işte resimlerimiz, çeşmeden RX3i sevgileriyle...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------
bu arada motor bloğundaki yağ terlemesinin/kaçağının sebebinin karterde fazla yağ olması olabileceğini öğrendim, gerçekten de yağ seviyesi kontrol penceresi tamamen dolu, max çizgisinin altında değil...
işte resimlerimiz, çeşmeden RX3i sevgileriyle...
https://i.hizliresim.com/pnk1dq.jpg
Total ağırlığımız artçı eşyalar dahil 220 kg çıktık uzun yola inşallah hareket yapmaz 🙈 sürekli 2. Dişte gidiyor gösterge
Sevgili acancebeci bu sitenin 256. sayfasında benim fotoğraflarımı değerli Bora kardeşim paylaşmıştı. 7. ve 8. fotoları da hanım motordan indikten sonra
çekmişti . O gün ben 127 kg, hanım 85 kg, topcase ve sidecaseler + iki adet halatla bağlı çanta toplamda yaklaşık 290-300 kg gibi bir yükle 450 km Bursa
- Çeşme arası seyahati çok rahat bir şekilde tamamladım. Yaklaşık 40 gün sonra da temmuz sonunda, aynı yük ve hanımla birlikte Çeşme - Bursa dönüş
yolculuğunu tamamladık. 2016 yılıydı. Sonra 2017 haziran Bursa - Çeşme, temmuzda da dönüş. Bu sene de mayıs sonu Bursa - Çeşme. Erdoğani kardeşim de
az yukarıda resimlerimizi paylaşmıştı. Geçtiğimiz cumartesi günü tekrar Bursa'ya döndüm. Hiç endişen olmasın . Evo 220 kiloyu hiç duymayacaktır bile.
Şu bayram telaşesini bitirelim , 453 km de 112 lira yakıtın tam açılımını da sizlerle paylaşacağım. Sevgili İbrahim Erdoğan , her şey için teşekkürler. Hepiciğinize en güzel baryamlar.
Herkese iyi bayramlar,
Ikinci el alirken Istanbul’da nerede ekspertiz yaptirabilirim? Ya da hangi ustaya gosterebilirim?
Tesekkurler
Sevgili Eray Kadıköy Hasanpaşa'da Moto Aras Özkan Aras var , Anadolu yakası için . Motovento karşısında Kurbağalıdere'nin diğer yakasında . Hiç bir
şekilde tereddüt etmeden kendisine güvenebilirsin. İst taraf mı yoksa Anadolu mu belirtmemişsin . Trakya yaka için ben bilemiyorum. İstanbul'da oturan
arkadaşlar gereğini yapacaktır. Rast gele işiniz.
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)