Arkadaşlar bugün yağ ve buji değişimi yapmayı planlıyorum. Bizim motor için en uygun buji kodu nedir(Ngk). Forumu taradım net bir bilgi yok, Adanalı Abimizin bir paylaşımı var fakat o kodda buji yok piyasada.
Arkadaşlar bugün yağ ve buji değişimi yapmayı planlıyorum. Bizim motor için en uygun buji kodu nedir(Ngk). Forumu taradım net bir bilgi yok, Adanalı Abimizin bir paylaşımı var fakat o kodda buji yok piyasada.
Sezgin , transalp ler iyi benzin yakıyo. 6-7 litre gibi.Bilgilerinize arz olunur.
Merhaba dostlar,
Ben İbrahim Erdoğan (52), eski Gilera cx125 ve Kawasaki ZZR(600&1100)ci, artık emekli , amatör pilot, kaptan, dalgıç , 20 yıldır yurtdışında çalışıp yaşayan bir yük.mühendis vs .. bunları ukalalık için değil , altımdakini üstümdekini anlayabilen bi adam olduğumu söylemek için belirttim..
tekrar motora döndüm, bir 20 yıl aradan sonra... Mondial RX3i evo ile.. 2016, 6200 km'de, temiz, ama tabi detaylar ve güvenilirlik bir kawasaki honda gibi asla olamaz..
neyse tanışmak istedim ilk etapta.. İzmirde arkadaşlarla tanışıp gezilerde arkadaşlık yapmak isterim.. amacım çadırlı kamp.. egede sahiller de dağlar da harika.. şimdilik sayfalar dolusu ihtiyaç ve kontrol listesi yazıp motor bakımı ve alışverişle uğraşıyorum... (yazacağım detaylarını)
forumlarda yazışıp tartışmak iyi hoş da, realite lazım.. konuşmak ve yola çıkmak.. mevsim tam uygun.. motorun amacı bu değil mi zaten ?!.. ;)
hepinize tekrar merhaba, sevgi ve saygılar...
erdogani2004@yahoo.com // +90-531-3400 267
İE
PS: resim koyamıyorum neden ki?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------
bu arada hemen belirteyim, 125 lik diye gülüp geçtiğiniz o makina 40 beygir civari ciddi bir yarış motorudur ;)
Sevgili Erdoğan , aramıza hoş geldin . Bir aydan beri Çeşme Çiftlik köydeyim . Ağustos sonu gibi Bursa'ya dönmeyi ümid ediyorum . Uygun olduğunuzda görüşmeyi arzu ederim. Selamlarla.
resim yükleme
merhaba ibrahim bey,
http://hizliresim.com/ a tıklayın,açılan sayfada dosyaları seç e basın,oradan bilgisayarınızda bulunan fotoları seçin,YÜKLE ye basın,bekleyin çıkan fotoların yanında çeşitli linkler göreceksiniz,forumlar BBCODE yazanı kopyalayıp yazacağınız yere yapıştırın direk açılır.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Erdogan hocam evo ailesine hos geldiniz. Ben istanbulda oturmaktayim agustosta kiyi seridii turu yapmayi planliyorum Takviminiz uyusursa ortak yapabiliriz
Merhaba arkadaşlar. Bu motosiklet ile Nordkapp tarzı 8000-16000 kmlerde yol yapan varmı bildiğiniz.
olmaz mı,adam çin'den-barcelona'ya gitmiş.
https://www.motoron.com.tr/motosikle...n-barcelona-ya
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
İbrahim Hocam , minik kardeşimiz Sizden daha yakışıklı durmuş evonun üzerinde. Adam olacak çocuk motora binişinden belli olacak gibi görünüyor. Sevgilerle.
Arkadaşlar 2. el bir rx3 düşünüyorum 2015 2016 model civarı 15 16 model arasında farklar var mı diğer sorum motorun sıkıntıları var mı teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:41 ----------
2018 sıfır rx3i kırımızı alarak aranıza katıldım bayide yoktu ayın 15 16 sında gelecekmiş
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
teşekkürler öyle bir şey duymuştum ondan sordum demek bmw ninmiş
Ben de Honda Vfr 800 ve 1200 modellerinde aynı sistemi gördüm, eklemek istedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:40 ----------
18.5 kw ve 22.5 nm tork var motosiklette. 2018 modeli görmek nasip olmadı o yüzden ABS konusunda ne desem yalan olur.
selamlar RealityOfSth,
en azından bir bölümüne katılmak isterim dostum, sağol..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:49 ----------
avatar (profil resmi) nasıl oluşturuluyor öğrenebilir miyim dostlar?..
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)