S.A herkese , bir süredir bu başlığı takip etsem de yaklaşık 1-2 gün için de sizden birisi olacağım hayırlısıyla .Whatsapp grubumuz varsa yetkili arkadaş beni alabilir mi ? Bir de enduro tarzı kask kullanan var mı ? http://www.abatekmotor.com/MT-SYNCHRONY-DUO-SPORT-ASKERI-YESIL-GUNES-VIZORLU-KASK,PR-3231.html şu model sizce nasıl ?
şehir içi trafik
Kaç Km Yaptınız? 216
Depoyu Kaç TL'ye Doldurduk? 41,948 TL
1 Km'de Ortalama Yakıt Tüketimimiz: 0.1942037037037 Kuruş
1 Litre ile ortalama 26,312 Km yol gitmişiz
100 Km'de 3,8 Litre yakıt tüketmişiz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:10 ----------
Vardır mutlaka ben pek aktif değilim şu sıralar genelde Face üzerinden toplanıyor millet kask konusunda kendi kullandığım kendinden bluetooth'lu kaskımı tavsiye ederim yalnız güneş vizörü yok.
http://www.motosikletim.com.tr/ORIGI...PR-300856.html
körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır
Vardır mutlaka ben pek aktif değilim şu sıralar genelde Face üzerinden toplanıyor millet kask konusunda kendi kullandığım kendinden bluetooth'lu kaskımı tavsiye ederim yalnız güneş vizörü yok.
http://www.motosikletim.com.tr/ORIGI...PR-300856.htmlhttp://www.motosikleturunleri.com/im...-resim-231.jpg[/QUOTE]
yoı
Bluetooth'u intercom olarak kullanılıyor değil mi ? Aslında fiyatı makul ama alacak listem çok olduğu o fiyatlara çıkmak istemiyorum.Max.400 TL ayırabilirim kask için.
yoı
Bluetooth'u intercom olarak kullanılıyor değil mi ? Aslında fiyatı makul ama alacak listem çok olduğu o fiyatlara çıkmak istemiyorum.Max.400 TL ayırabilirim kask için.[/QUOTE]
peşine 500 Tl aldım fiyatda bu şekildeydi tecrübemi dinlersen kask alırken sonraki eksikleri tamamlamak için daha fazla para ve vakit kaybediyorsun. tavsiyem mutlaka bluetooth'lu olsun yolda müziğin keyfi bir başka gelen telefona durmadan cevap verebilmek daha rahat.
körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır
Haklısın aslında , peki yüksek süratlerde çok rahatsız ediyor mu rüzgar ,cross tarzı kasklar daha çok ağırlık yapıyormuş kafada sanırım sürüş esnasında ,kafayı sağa sola çevirmek güçleşiyormuş ?
yüksek hızlarda rüzgar rahatsız ediyor.
Daha önceki yazılarımda stop etme sorunum olduğunu ve çözülemediğinden bahsetmiştim. Bununla birlikte Evo alacaklara olumsuz referans olmuştum. Fakat ilerleyen günlerde servis müdürü Yunus Bey beni aradı ve araçlarının arkasında olduğunu ve sorunu çözebileceklerini iletti. Bu süreçlerde Allah için hep UMA müşteri hizmetleri alakalı ve takip içinde oldu, haklarını yememek lazım çok ilgililer ve arkanızda olduklarını hissediyorsunuz. UMA müşteri hizmetleri ve Yunus Beyin yönlendirmeleriyle Moto Aras ta fabrikadan gelen Ramazan ve İlker usta stop etme sorununu halletti. 1 haftadır kullanıyorum şehir içi ve dışı 1 kere bile sorun yaşamadım. Hepsine emeklerinden ve alakalarından ötürü teşekkür ediyorum. Evo alacaklar hiç düşünmeden alsınlar asla pişman olmazlar. Mondial ürününün arkasında. Özkan ustaya da teşekkürler iyi bir servisimiz var
Merhaba, öncelikle stop sorunu kalmadığı için gözünüz aydın. Daha önceki yazılarınızda motorun bakım km'si geçtiği için garanti dışına çıkarıldığını söylemiştiniz. bakın 2 adet usta gönderdiklerine göre (Ramazan ve İlker Ustalar adanaya gelen ve benim motorun şikayetini çözen ustalardı, onlara da selam olsun) demek ki garanti dışına çıkmamış. Eğer öyleyse 2. defa gözünüz aydın diyorum arkadaşım. Son olarak, işine bağlı ve müşteri tatminini ön planda tutan UMA yetkililerinden Yunus bey ve Mesut bey gibi arkadaşlar bizler için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu konuda geçmiş tecrübelerimin ışığında ben yeteri kadar ikna oldum. Kendilerine de selam olsun buradan.
2012 Bmw F800gs; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).
Benim durumda gelen ustalar parça değişmedi. Sadece bakım zamanı geldi dedikleri benzin filtresini değiştiler, ki bence gerek yoktu. Asıl yapılan çok hassas yapılan sübap ayarı ve doğru resetleme işlemidir. Sübap ayarında 4 sübap olduğu için ayar çok hassas yapılmalı. Emme 0.07; eksoz 0.09 mm olacak. Ancak eksoz sübaplarının pozisyonu biraz sıkıntılı yerde olduğu için normal servisler onu biraz "es" geçiyor ve bu da sönmeye varan hatalara neden oluyor. Sübap ayarı mutlaka motor stop ettikten en az 5-6 saat sonra yapılmalı veya akşam bırakıp sabah yapılmalıdır. Aksi halde sübapların tam soğuması sağlanamadığından tam ayar yapılamıyor. İkincisi ise sübap ayarı yapıp bitirildikten sonra en az 5-6 defa krank elle çevrildikten sonra(veya motor 6. viteste iken elle arka teker döndürüldükten sonra) sübap ayarları tekrar kontrol edilmelidir.[COLOR="Silver"]
Bu arada, aliexpress.com sitesinden sipariş ettiğim sentil geldi. RX3 için gerekli sentiller de var içinde. Srviste sıkıntı yaşamıştım bu sentil yüzünden. Bu nedenle sipariş ettim. 6 tl gibi bir fiyata maloldu. Her RX3 sahibine lazım bence. Linki şu:
https://tr.aliexpress.com/item/Usefu...708.4.2.1tCuil
tüm rüzgar sevdalılarının BABALAR GÜNÜNÜ KUTLARIM.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
2012 Bmw F800gs; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).
@adammotorsuz
Ben kullanıyorum şuan , rüzgarlı havalarda çok yalpalama yapıyor kafanı tutmakta zorlanıyorsun , epey ses alıyor , tipi güzel güneş vizörü güzel..
Bende bütün iki teker aşıklarının babalar gününü kutluyorum.
Günaydınlar abiler kardeşler tüm babalarımızın babalar günü kutlu olsun allah başımızdan eksik etmesin göçmüşlerimizede gani gani rahmet olsun. Aranız yeni katılmıştım daha 1 haftalık motor kullanıcısıyım motor gidişte ivmede harekette bi harika o lastiklere rağmen mıcırda bile yalpalamıyorum direksiyon büyüklüğü çok güzel kontrol sağlıyo sesi biraz fazla ama tırmalayacı değil cezbedici fakar ön siperlik büyük şeffaf siperlik galiba o var üstünde ama kaskla bile kafam yalpalıyo rüzgardan çok böle kesik kesik rüzgar alıyomuş gbiyim onun dışında harika buna çözüm varmı ve uma gerçekten ilgileniyo bakım sehpa ayaklığı dedim gerekli bilgileri alıp işleme koydular valla sağolsunlar mondial toparladı kendini baya
S.A ağalar Geçen cuma itibariyle ilk motorumun sahibi oldum ve aranıza katıldım.Bu motoru almam da güzel yorumlarıyla etkisi olan herkese teşekkür ederim.İstanbul Anadolu yakasında ikamet ediyorum,istanbuliçi etkinlik düzenlemek yada katılmak isterim.Tanışalım sohbet edip çay-kahve içelim , whatsapp grubuna katılmak isterim kim ilgileniyorsa öğrenebilir miyim ? Tekeriniz düz bassın
Whatsapp sohpetimi var var katılmak isteriz kabul ederseniz daha kolay olur sorun çözümü olsun Bilgi aktarımı olsun falan
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:00 ----------
Abiler bide şu elcik koruması hangisini alsak daha yakışıklı koruması etkili olur varmı kullanan iyi bi elcik koruması
Ağalar whatsaap grubumuz yoksa , grup açayım grupta olmak isteyenler bana özelden mesaj atsın , daha hızlı ve etkin bilgi paylaşımı olur.Ne dersiniz
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)