işte o geliyormu onu soruyorum. MOndial hiç bir reklam yapmıyor..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------
Ayrıca bildiğim kadarıyla RX3İ EVO Euro 4 uyumlu değil ve 150 cc üstü ABS li olmak zorunda yeni ithal edilecek motorların.
https://youtu.be/qHYuDqmT0oA
Ben cok begendim faydali olabilir izleyin derim
Sezgin bu elemana fazla itibar etmeni tavsiye etmem bundan 4-5 sene önce bilgi paylaşıyordu şu an sponsorlarının ürünlerini tanıtıyor faydalı olsada olmasada süper ürün diyerek milleti kekliyor.
bu tip ürünlerin enerji kablosu olur. neyse uzun uzadıya anlatmim.
Abi ona degilde urune itibar edilebilir ben barkin fani degilim ama sonucta bircok seyde videolari bana faydali olmustur
Ben kartal beyin dediğinden aldım baya bir süredirde kulanıyorum gayet güzel çalışıyor lakin biraz uzun yada bizim 16 lardaki çakmaklık biraz kısa yani derin değil öle giderken kulanmak isterseniz düşme ihtimali var termometre olayında ise yanında küçük bir kablosu var ucunda da sensör zaten onu dışarıda bırakıyorsunuz herhangi bir kopma ihtimali yok gayet kulanışlı voltaj dan çok akünün seviyesini gösterenler daha faydalı olabilir. Tabi voltaj da önemli ters bir durum olursa size anlık gösteriyor. -3 derece kulandım haraket ederken bir yerden sonra alet sapıttı çünki sıcaklık haraket edince dahada düştü artık kaça düşüyorsa alet gösteremedi sıcaklığı
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------
Aralık ayında servis den motorumu almaya gitiğimde usta orada değildi antalyadaki toplantıya gitmiş neyse 1 hafta sonra almaya gittim biraz konuştuk dedim bayi toplantısmı evet dedi dedim rx4 geliyomuymuş? ona bakmaya gittim geldi motor dedi incelemeye gitmiş ama ben ilgilenmediğim için nezaman gelir nezaman satışa çıkıcak gibi sorular sormadım... muhtemelen nisan mayıs gibi gelir diye düşünüyorum çünkü sezon başlangıcı! Bir de 2016 modeli de o tarihlerde yanlış hatırlamıyorsam nisan ayı içinde gelmişti eğer satılması için karar alındıysa muhtemelen o tarihlerde piyasada olucaktır. abs olayına gelirsek yine mayıs yada nisan ayına kadar euro3 motorlar ithal edilebiliyor! sonrasında ise muhtemelen yeni egzozu ve abs elenmiş halini çinli kardeşlerimiz yapıp yola devam ediceklerdir düşüncesindeyim!
Doğrusu 400'ü ben de bekliyorum ama dediğim gibi gümrüğe gelmeden sadece dedikodu. Çünki vergi dilimi işi var. Hükümet bir düzeltme ile vergileri düzenlemezse işi zor... kaldıki o mecburen yuro 4 ve abs ile gelecek. Tr'de hali hazırda satılan mevcut modelleri satabilmek için ülkr uyumluluğu mu öyle bir belge aldılar 2017'de abs'siz elde kalmışları Türk kullanıcısına geçirme yarışı var bu sene..
Gerçi 300cc nin altı otobana çıkamayacağı için ben bir düzeltmeyi umut ediyorum???
Şair sigorta dan yaptırdım sigorta ve kasko, sigorta 260 lira kasko 850 lira çıktı bi bakın isterseniz.
Değerli arkadaşlarım, bugün itibariyle sevgili mondimi satmış bulunmaktayım.bilgilendireyim dedim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
arkadaşlar bugün sompo japandan bende kasko yaptırdım. 873 tl tuttu. kask kıyafet çantalar(arka çanta kapka)gidom aksesuarlarıda dahil ettim. teminat bedeli nasıl oluyor bilmiyorum ama
araç hukuksal koruma 5000
sürücü hukuksal koruma 5000
anahtar kaybı 1000
kask ve kıyafet korumaları 1000
çantalar 3510
böyle böyle gidiyor.uzun uzadıya... sonunda 25000 yazısı var
yeminatım ne olmuş oluyor bu duruma göre?. atıyorum motor çalındı. ne kadar ödeme yaparlar
Teminat aracin o anki ikinci el piyasa degeri kadardir. Yani araciniz calinsa size 25000 degil, ortalama 10000 odeme yapilir. Ama kasko yaptirarak cok iyi yapmissiniz. 800 lira icin gece rahat uyumaniz bile yeter. Sabah uyandiginizda motoru yerinde bulamadiginizda "kasko var" diye dusunebilmeniz bile buyuk rahatlik bence...
Abilerim iyi geceler.5 aylık beklememden sonra 21 yaşında ilk motorumu bu hafta içi alacağım inşallah. Kararımı da RX3 (200rs ya da 2.el cbr250 eleyerek) adına verdim. Bora (adanali) abinin motorunu da çok düşündüm ama okul ve ankara adana arası mesafe beni çok korkuttu. Hayırlı olsun abi.
maddi imkanlardan dolayı 2015 model beyaz rx3'ü 11.300 e 9 taksitle alacağım.Sormak istediğim şey 2016 almamakla çok mu büyük bir hata yaparım. 11.300'e 2. el az km'de 2016 model almam daha mı mantıklı olur ya da 3 bin lira daha koyup 2016 almam için şartları zorlamamı mı önerirsiniz.
Son olarak bu motor 2017'de gelmiyecek mi? Gelmezse parça piyasası vs. sıkıntısı olacak. Hiç mantıklı değil benim için bu motor bunun yerine çok daha uygun şehiriçi makineler alabilirim ama içimde rx3'e karşı inanılmaz bir istek var. O yüzden mantıkla değil içimden geldiği gibi hareket etmek istiyorum.
Tekeriniz düz bassın.
Değerli kardeşim Alp . RX3İ 2015 ile 2016 arasında gerçekte bana göre 1000 - 1300 liralık bir fark var.
UMA'ya sorarsan 2700 tl. Keşke bayinin gırtlağına basıp 11000 den fazla vermeseydin. 300 lira çok da büyük bir para değil önemseme. Rabbim kaza bela vermesin . Ağzının tadıyla kullanasın. Zongshen Dünya'da
30 dan fazla rx3i evo yu sattı. Mondial'den parça temin edemesen ki çok küçük bir ihtimaldir, bütün Dünya'dan , onu da bulamaz isek Aliekspress'den her şeyi getirtebiliriz. Akıllı davranmışsın , 2700 lira sana kalmış. 2015 ile 2016 arasındaki farkların tamamı görsel şeyler. Mekanik tamamen aynı. SEVGİLER.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:01 ----------
Doğrusu 30 dan fazla ülkeye evoyu sattı, olacaktı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:04 ----------
Ben bakkal dükkanında bile evo parçalarını bulabileceğimiz kanaatindeyim.
Ali abi teşekkür ederim değerleri yorumların için.Sizlerin yorumlarını okumadan bu motora güvenip de mondial adı altinda bu paraları vermezdim.Daha tam pazarlık yapılmadı. Üstün körü bir fiyat aldım. Üstüne bindim inceledim heybeti duruşu güven verdi.hafta içi gidince bir miktar pazarlık olur diye ümit ediyorum.
arkadaşlar mondial rx3i evo 2017 modeller makyaj yiyecek mi yani küçük ufak değişiklikler olacak mı yoksa 2016 modelle aynı mı olacak bilgisi olan varmı yoksa eğer 2017 beklemenin anlamı yok 2016 alıcam hemen.
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)