2015 model sahibi arkadaşlardan siyah siperlik camını kullanmayan varsa alabilirim. Sitenin mesaj bölümünü pek anlayamadım buradan ulaşırsanız sevinirim: 05413107323 Efe Özkara
Kazasız sürüşler..
2. günümde ilk olumsuz yönü yaşadım,
sis farın birisi yanmıyor. dün yağmur yağmıştı ama şiddetli değil di. ne yapabililriz
Arkadaşlar, bugün yoğurtçu parkının yanından Moda ya doğru Fener Stadı tarafından girince yolun sonunda sağda bulunan Rider Cafe ye gittim,sahipleri Mustafa ve Muhammet beyler ile tanıştım kendileri de bizim gibi Motor sevdalıları sıcak kanlı kişiler.Mekanı ve menüyü beğendim.Yolunuz düşerse uğrayın yeni açılmış bu mekana destek olun derim.Fotoğrafları yükleyemedim,maalesef bu foruma foto yüklemek pratik değil(Moderatörlere duyurulur)benim üyesi olduğum başka forumlarda Facebook kadar kolay foto yükleniyor.(yada ben beceremiyorum)Fotoları da görmek isterseniz RX3i Kullanıcıları sayfasından bakabilirsiniz. https://www.facebook.com/groups/699730840173148/
Elektrikten anlamam, anlayan arkadaşlar daha iyi yardımcı olur ama aynı durum başıma geldi. Sis farının içindeki led patlamış. Değiştirmek istedim ama astarı yüzünü aştığı için yenilerini aldım. Çok basit bir düzenek olduğu için kolaylıkla dış kabı söküp içini inceleyebilirsiniz. Su varsa kurulamanız belki fayda sağlar. Sis farı gibi basit şeyler için canınızı sıkmayın Çin'de çifti 45 lira
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:48 ----------
Ek olarak satılan Cree gibi sis farlarından bahsediyor muhtemelen.
evet sis farı. bakayım içine su mu kaçmış bilemedim. gündüz kontrol ederim.
hayırlı akşamlar ,şu sıralar bir takım iç lastik alayım yedekte dursun düşüncesinde ve araştırırken n11 sitesinde IRC,continentel marka olursa 20-25 tl civarı mıchelin marka olursa 100 tl civarı fiyat çıkıyor. yaklaşık 4 kat pahalı olması ne ile izah edilir ? bi fikri olan var mI?
vesselam..
Mithat Hocam ben Size her iki lastiği ayrı ayrı elinize almanızı, el ile bir kontrol yapmanızı tavsiye
edeceğim. Bana sorarsanız iki lastik arasında % 30 gibi bir kalite farkı ya var ya yok. Ayrıca benim
memleketimin işçisi varken ben niye elin yabancına para kazandırayım ki. Kocaeli'deki motosiklet parçaları
satan bayilerde aradığınız şamyeli bulur ve üretim tarihini gördükten sonra beğenirseniz alırsınız. N 11
size üretim tarihini söylüyor mu? Bursa'da cooray kardeşimiz birkaç gün önce anlas marka 2015 motorunun
Lastiklerini değiştirdi. Ön arka hepsi takması ile birlikte 280 lira. Anlas'ın fabrikası Düzce'de.
Bilmiyorum İzmit Düzce arası kaç km. Sanırım dışardan gelen lastiklerde nakliye ve gümrük masrafları
rakamları şişiriyor. SELAMLARLA.
Ali hocam, yazdıklarınızdan faydalandım , sağolun, "eline almak ve el ile incelemek" fikir için yetecek ,belki hiç kullanmayacağım ama merkezlerden uzaklaştıkça yaşayacağım sıkıntıyı düşündükçe tedbir önemli diyorum, şehrin göbeğinde geçen ay yaşadığım lastik tamiri 4 saatimi almıştı..
vesselam..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
Yok mu 2015 siyah siperlik satan bir kullanıcı?
Değerli Efe Özkara telim:535 2304722 elektronik kullanma özürlüyüm. Bu nedenle telimi verdim. Sizin
no yu bulamadığım için arayamadım. SELAMLARLA.
[IMG][/IMG][IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Merhabalr değerli arkadaşlar geçenlerde forumda paylaşmıştım topcase ne olsun diye fikirleriyle destek olanlar teşekkürler
kararımı SHAD SH48 modelinden yana kullandım
çarşı pazar vs. gibi işler için üzerindeki çantanın yetersiz olduğuna kanaat getirdim. çanta motorda çok iri gözükmediği gibi sağlamlık ve kalite yönüylede fena değil, bağlantı aparatları her motora uyumlu olması için çeşitli, parasıda fena değil 450-750 tl arasında fiyat aralığı vardı ben araştırıken n11 den 445 liraya geçen ahfta aldım. aynı mağaza 580 tl ye çıkarmış bu hafta .. hepimize kazasın ve keyif dolu sürüşler diliyorum..
çanta güzelmiş güle güle kullanın
çantadaki mondial etiketlerini tırnaklarımla sökemedim, nasıl düzgün sökebiliriz bilgisi olan
grenajlarda ve göstergenin altında ki mondial ı da kaldırmak lazım..
Hayırlı olsun kardeş. Güle güle kullan.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:50 ----------
Var. İşte:
http://urun.n11.com/canta/maxem-sl-4...Q&gclsrc=aw.ds
2012 Bmw F800gs; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).
Motorum daki Mondial yazılarını o motosiklet bende olduğu müddetçe çıkarmayacağım. Belki birgün şu dünya
güzeli ülkemde birileri herşeyi ile bize ait yerli ikitekeri yapar ve satar ümidiyle. Rabbim o güne ulaşmayı hepimize göstersin. Kruvaziyer, cep telefonu, yat, 140 cm boyundaki tv, otomobil, otobüs, kamyön,
minibüsü yapan ülkemin elleri öpülesi işçileri bir motosiklet yapmayı mı beceremiyecek? Kendi Vatanını her
birimizden daha fazla sevdiğine kalıbımı basacağım KENAN SOFUOĞLU kardeşimin bu konuyla ilgili bir çalışma sı varmı acaba? Keşke Kenan'a ulaşabilsem ve bu tatlı hayalimi kendisine iletsem. SELAMLAR.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ----------
Bu arada Rx3i den sıkıldım gibi bir duygu var içimde. Evoyu satsam parasıyla İNDİAN roadmaster alsam.
Neredeyse bedavadan daha ucuza veriyorlar. 56000 USD küsuratıyla birlikte. Hatta biri siyah Indian olsun.
Yanında bir de beyaz HARLEY. Fazla mal göz mü çıkaracak? SAYGILARIMIZLA EFENDİM.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:11 ----------
Yüce Yaratan herbirinizi dileklerine kavustursun.
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)