Evo için kim bir tek harf bile yazdıysa hepsinden allah razı olsun. SELAMLAR.
Evo için kim bir tek harf bile yazdıysa hepsinden allah razı olsun. SELAMLAR.
sizce Türkiye genelinde ilk çıktığı günden buyana tahmini olarak kaç adet RX3 Evo satılmıştır? 500adet üzeri olduğunu düşünen var mı?
Yan çantasız evo resimleri isteyenler vardı, Buyrun;
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:31 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:33 ----------
Tr'de kaç evo satıldığını bende çok merak ediyorum. Aslında doğru bir atasözüdür <insanın başına her ne
gelirse ya meraktan yada şimşir taraktandır. > Yine de merakımı yenemediğim için UMA'DAN YUNUS Beyi arayıp hepimizin sualini kendisine soracağım. Her ne cevap verirse paylaşacağımdan emin olabilirsiniz.
SELAM olsun bütün İkiteker sevdalılarına.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:16 ----------
Bu arada benimde şahsi kanaatim bayilerin elinde olan ile birlikte 1000 e yakın olduğu yönünde.
Gönlümden 2000 adet geçmişti.. sorayım dedim bilen varmı diye... eger 2000 adet civari satti ise bu motor gercekten halkin isini görüyor demek..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:39 ----------
Cevabi merakla beklicez
Tüm motor sevenlere sevgilerle..
Sevgili Mevlüt (Manku) ve Bektanist sorum her ikinize yan çantaları çıkarınca performansta herhangi bir
yükselme gözünüze çarptı mı yoksa hiçbir fark görmediniz mi ? Hani şu paraşüt etkisi falan gibi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:54 ----------
Nisan 2015 TR'de ilk satılan RX3İ. 21 ay olmuş o günden bugüne. Hiçbir evo 10000 liranın altında satılmadı. Peki Fiatı asgari 10000 tl olupta 21 ayda bu satış rakamlarını yakalayabilen bir başka motor varmı şu güzel Ülke'mde? İnanın bilmediğimden soruyorum. Bilgisi olan arkadaşlarım lutfederlerse sevinirim. Her şeyin en güzeli bütün rüzgar sevdalılarına olsun.
Bursalıali abicim çantaları çıkarınca motor hafifledi ve şimdi daha az deviriyorum. Ayrıca hiz 130 140 lara çıkınca hafif kafa salliyordu şimdi o da kesildi. Son gaz bile gitsem sallantılı yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:41 ----------
Ayrıca yanlışım yoksa Pulsar satış rekorunu elinde tutuyor. 7 yada 8000 bin tl fiyatıyla 200 250 segmentinde yılın en çok satan motorydu. 1000 lerce sattı.
Mevlüt Kardesim her iki bilgi için ayrı ayrı Teşekkürler ediyorum. Ben uzun seyahatlerde genellikle
200 kg üzeri olduğumuz için yolda sapma yapamıyor bizim evo. Gayet stabil bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Sevgilerle.
Selam
İlk gelenle şu anki motor arasında genel olarak ne gibi değişiklikler yapıldı bilenler paylaşabilirmi.
Bu video sorunuzu cevaplıyor.
https://youtu.be/rIA7xGfu37U
Herbiri birbirinden değerli bütün arkadaşlarıma şunu sorayım? ŔX4İ ye ait video görüntüleri varmı? Fuar
görüntüleri dışında. Malum teknoloji kullanma özürlüyüm.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------
Eicma Milano fuarında çekilen görüntüler.
Selam arkadaşlar,
Dün Yeni aldığım Heidanau K60 lastikleri taktırdım.Yol tutuş gerçekten çok farkediyor, %50 asfalt %50 toprak yol ,bu kadar beklemiyordum açıkçası, ön ve arka çift 760 tl ye mal oldu.
Zaten zamlardan sonra motoru yükseltme umudum kalmadı,
Tavsiye ederim sizlere de ,
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:47 ----------
Fotoğraf yüklemeye çalıştım , umarım olmuştur.
Garip bir durum oldu montaj yapan kişi, yan taraftaki enduro mağazasının sorumlusu da oradaydı bu motoru ilk defa gördüklerini söylediler , bende onlara çok şaşırdığımı söyledim 3.yılına giren bir motosiklet modelini uzaylı görmüş gibi tepki vermeleri garip , üstelik bu işten para kazanıyorsan....
http://i.hizliresim.com/Wgv6b8.jpg
http://i.hizliresim.com/3vZ1AM.jpg
http://i.hizliresim.com/6rVlmv.jpg
Sayın abilerim, sevgili kardeşlerim bu motoru almayı düşünüyorum bende, bu konuyu da bayadır okuyorum, takip ediyorum fakat hala karar verebilmiş değilim. Kimileri servis sorunundan dolayı şikayetçi kimileri de herşeye rağmen severek kullanıyor. Severek kullanacağımı düşünüyorum fakat her hafta servise gider miyim acaba diye bir korku var içimde. Hele ki markanın, ürün arkasında durmada ki kararsızlığını yazdığınız kadarıyla görünce. Ufak tefek şeyler dışında sorun çıkarır mı? Alıp binilir mi yoksa hiç bulaşmamalı mı diye siz kullanıcılara sormak istiyorum. Umarım yardımcı olursunuz.
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)