Öncelikle herkese İstanbul'dan merhaba, ben de aranıza 15 gün önce kırmızı 2016 evo ile katıldım, iyi ki de katılmışım
İlk motorum olmasına rağmen hiç zorlanmadım ve çok memnunum şuana kadar (980 km oldu), inşallah böyle devam eder.
Malum işimiz düşmedikçe çoğumuz pek yazmıyor, sadece takip etmekle yetiniyoruz
Ben de bu şekilde okudum neredeyse tüm yazılanları, ama bugün fikrinizi sormak istediğim bir konu var; orta sehpa.
Benim ne yazık ki teknik anlamda eksiklerim var nasıl üretildiği konusunda ama okuduklarıma göre bu eksikliği fırsat bilip değerlendirmek isteyen, kendini akıllı zanneden malum şahıslar, firmalar da var. Ufak bir araştırma sonucu bu ürüne denk geldim;
http://www.cscmotorcycles.com/CENTER-STAND-BOLT-ON-FITS-CSC-RX3-p/csc-1004.htm
Anlamayan olabilir diye açıklayayım, bu ürün bizim motorumuzun Amerika versiyonu için ithalatçı firması tarafında bulunmuş/imal edilmiş bir ürün. İstenirse motoru alırken ek olarak da satıyorlar ama fiyat oldukça yüksek. Sebebini bana açıklayabilecek olan varsa lütfen yazsın. Linkte görselleri de mevcut ürünün, bu işlerden anlayan arkadaşlar mutlaka vardır aramızda, bir göz atıp nedir ne değildir nasıl yapılır, yaptırılır bilgi paylaşımında bulunursa çok sevinirim,
Saygılar herkese,