Naci63 hocam,bakıyorum motoru yavaş yavaş dolduruyorsunuz,güzel olmuş,güle güle kullanın.
yeni motor alan arkadaşlarıma hayırlı olsun,kazasız/cezasız binmeleri dileklerimle.
Naci63 hocam,bakıyorum motoru yavaş yavaş dolduruyorsunuz,güzel olmuş,güle güle kullanın.
yeni motor alan arkadaşlarıma hayırlı olsun,kazasız/cezasız binmeleri dileklerimle.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
2012 Bmw F800gs; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).
Manku Biraderim bu asaleti hepimiz tasdik ediyoruz. Hiç şüphen olmasın. Aramıza yeni katılan bütün arkadaşlar hoş geldiniz. Hiç birinizin lastiğine çivi batmasın. Saygılar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:34 ----------
Bora bey bel probleminden şifaya kavuşabildikmi ? Selamlar.
Günaydın değerli Mondial Evo severler. Hep benzini sonuna kadar harcayıp ışık yanınca depoyu tam olarak doldururum ve kilometreyi 0 larım. Dün yine aynı şekilde bir depo ile 260km yol yaptıktan sonra ikaz ışığı yandı ve depoyu fulledim, 9 litre benzin aldı yani 9/260*100 = 3,46lt/100km birim tüketim oldu. Motor 1400km de yani rodaj bitti sayılır artık tüketim bu seviyelere oturdu demektir. Biraz devirli kullandığım düşünülürse bu seviyelerde tüketim bence makul.
Bu arada yeni bir kask kamerası aldım Xiaomi Yİ marka. Daha önce ilk nesil Gopro vardı 4 sene kullandım ama artık iyice eskidi, yenisi ciddi para Gopro iyice azıttı artık, alternatif aradığınız zaman fiyat / performans oranı en iyi makina Xiaomi olarak ortaya çıkıyor. İlk deneme çekimini sizlerle paylaşıyorum. Istanbul'un akşam trafik keşmekeşi. Kadiköy Uzunçayır- Beşiktaş Çarşı arası 15 dakika, arabayla 1,5 saat sürerdi herhalde. Boğaz köprüsü geçişi, Beşiktaş Çarşı içinden görüntüler vs var. Vakti olan merak eden arkadaşlar izlerler. Videonun sonunda karşıdan gelen araçlar hep ters yöne girenler, ben tersten gitmiyorum yanlış anlama olmasın. Sağlıcakla kalın.
aynen,bende hafta sonu kampa giderken fulledim.230 km.yolu epey gazlayarak gittim,lamba göz kırpmaya başladığında fulleyince 9 lt.aldı.depo 15 lt.,demekki 6 lt.kalınca lamba yanıyor.(ERKEN UYARI SİSTEMİ) bu sabah yine fulledim,yine 9 lt.aldı.
arkadaşlar şu orta sehpa işini biran önce halletmemiz lazım.
2-3 haftadır MotoAras'ın taktığı orta sehpayı sorunsuz olarak kullanıyorum. Dizaynı güzel ve kullanışlı. www.motoaras.com da iletişim bilgileri mevcut.
az önce mondial müşteri hizmetlerinden aradılar.motorunuzla ilgili herhangi bir sıkıntı/şikayetiniz var mı diye.bende,hiçbir sıkıntımız/şikayetimiz olmadığını,motordan ve mondialin yaklaşımından ben ve kullanan arkadaşlarımın son derece memnun olduğumuzu ama talep olarak,orta sehpa istediğimizi,koskoca ZONGSHEN'in 2 tane boruyu kaynatabileceğini,mutlaka bu parçanın orjinalinin olabileceğini ve yetkililere bu talebimizi iletmelerini söyledim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Bora Bey orta sehpayi aktarmaniz çok ıyi olmuş. Ben de UMA yi şimdi tlf ile arayıp talebimi aktarıcam. Nazilli deki fabrikanin kendi imkanları ile bu konuyu halletmesi gerekir. Hürmetler.
Ayni kameradan bede kulaniyorum performansi cinlilerin arasinda en iyisi rx3 gibi bende yakinda paylasimlarda bulunucam inş istanbulda doğdum büyüdüm şuan antalyada çalişiyorum bakalim yazin bende istanbulda olucam. Merak ediyordum ist trafiğinde nasil olur diye gayet de güzel ilerliyomuş! Teşekürler bu güzel paylaşim için
Üstat senin kameranın pili ne kadar gidiyor, benimki ilk şarjda 45 dakika kadar kullandıktan sonra bitti. Gerçi wifi açık bazı denemeler falan yaptım onun etkisi de olabilir ama 1 saat bile dayanmazsa sıkıntı.
Bu da bu sabahtan yeni bir çekim, pil bittiğinden yarım kaldı biraz ama Istanbulda sabah trafiği hakkında bilgi verir.
Otoparkta motrun aydınlatması çok güzel. Bu kendi farı mı yoksa ilave veya değişiklik yaptınız mı? Selamlar
2012 Bmw F800gs; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).
Merhaba iyi günler bi arkadaşım u7 uygulaması yapmış motoruna. 3 adet u7 fiyatı ebaydan 170 TL takan kişinin işçilik maaliyeti bir öğlen yemeği bir paket sigara. Ürünün Türkiye'deki satış fiyatlarını lütfen inceleyin.
iON Camera 1011L Air Pro Lite Wi-Fi kameram geldi fiyatı ebaydan kargo dahil 190 TL içinde micro sd kart yok 32 gb micro sd kart fiyatı hepsiburada dan 35 TL
Naci bey motorun kendi aydınlatması herhangi bir modifikasyon yok. Ledler de kapalı. Yalnız şöyle bir durum var ki motoru ilk aldığımda ön far resmen yere doğru bakıp 5 metre ötesini aydınlatıyordu. Farın iki yanında kafa demirine bağlayan allen başlı 2 cıvata var onları hafif gevşetip farı da yukarı bakacak şekilde ayarlarsanız aydınlatma baya iyileşiyor.
geçen gün ufaktan bir gezeyim dedim şile köylerini hafiften gezdim totalde git gel 130 140 km yol yaptım depoda benzin vardı o yüzden yakıt almamıştım bu gün 270 km'de benzin ışığı yanıp sönüyordu gidip benzin aldım. depoyu fulledim 8.42 lt yakıt aldı 37 tl para verdim hesaplamama göre 13 kuruş yaktı 1 km de ya bende bi yanlışlık var yada benzin pompası yanlış hesapladı pek inanasım gelmiyor açıkcası 19 20 kuruş yakan makinanın bu değerleri görmesi... son yolculuğumda 100 km'de 3.12 lt yakmış...
Değerli Rx3i kullanıcıları, bugün şehir merkezine oğluma diş kontrolüne götürdüğümde, yolu biraz daha uzatıp merak ettiğim bu motosikleti bayide görme fırsatı yakaladım, motosikleti beğendim. Gayet kaliteli görünüyor. Satıcıdan izin alıp üzerine oturdum ve gerçekten beğendim. Allah hepimizin yolunu açık etsin, keyifle motorlarımızı kullanmayı nasip etsin (ben de bajaj boxer kullanıcısıyım bu arada). Tek beğenmediğim yönü yan ayaklık oldu. Tam ben bunu devirmesem bari diye düşünürken, satıcı, daha önce bir müşterinin benim gibi inip binerken kaydırıp motoru düşürdüğünü söyledi. Ben korktum ama çaresi basit bit şeydir, ya da zamanla alışılacak bir şeydir. Bir iki sene içinde, biraz para biriktirince ve ikinci eli yaygınlaşınca inşallah bir 2016 model de bana nasip olur.
Bu arada, sn. König sayenizde öğrencilik yıllarımın geçtiği güzel Beşiktaş'ı bunca yıl sonra bir kez daha gördüm. Teşekkür ederim. Motosikleti de çok gözü kara kullanıyorsunuz maşallah, Allah kaza bela vermesin. Siz köprüden geçerken, ben oturduğum yerden heyecanlandım.
hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin. Ben alana kadar baya bir zaman geçecek herhalde aslında motosikleti koyabileceğim kapalı bir yer olmadığı için sıkıntı yaşıyorum.İçinizde motosikletini sokağa bırakan kaç kişi var bilmiyorum ama ben bırakamam sabah baktığımda yerinde yoksa ne yaparım bilemiyorum.Verdiğim para bir yana insanın önemsediği değer verdiği bir şeye zarar verilmesi beni çok yıkar ne demek istediğimi anladığınızı umuyorum eminim ki sizlerde motosikletlerinizi çok seviyorsunuzdur.Benim için sadece bir araç değil çünkü araba aynı şey değil mesela iyi de bir aracım var aslında 2016 model en az 6 rx3 alırım onun parasıyla ama bir rx3 e değişmem onu sokağa her türlü bırakıyorum mesela hatta çok az biniyorum genelde eşim kullanıyor.Öncelikle yer meselesini halletmem lazım umarım en kısa zamanda bende turuncu bir rx3i evo alabilirim inşallah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------
üyeler arasında Balıkesir de ikamet eden varmı acaba varsa balıkesir merkez mondial servisi hakkında bilgi verebilirmi yeterlilikleri ne durumda ben ilçesinde ikamet ediyorum.Buradaki servis evlere şenlik neresi olduğunu söylemesem daha iyi olur herhalde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)