Mondial Rx3 Enduro Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Haziran 2015, 10:45
Reklamlar
-
29 Haziran 2015, 12:21
berkutçum, bilgi paylaştıkça güzeldir ;)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9313621/detay/
ilgilenen arkadaşlar mesaj atarlarsa telefon numaramı veririm.
-
29 Haziran 2015, 12:33
ön tekerin arkasındaki lambda sensörü .. kendileri eksozun üzerindedir. kablosunu takip et 30 cm sonra siletim soketine ulaşıyorsun açıkta zaten.oksijen sensörü diyede geçiyor.
-
29 Haziran 2015, 12:38
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
30 Haziran 2015, 10:07
grupta paylaştım. burayada yazmakta fayda var. birilerinin canı yanmasın. kontrol edin !!!
arka fren kaliperini tutan civatalarınızı kontrol edin. yerlerinden düşme ihtimalleri var.
-
30 Haziran 2015, 10:48
Benim Mondial'in de ön disk cıvatası düşmüştü. Bi tanesi düşmüş diğerini düşmeden fark ettim. Motosikletlerde kullanılan ince başlı cıvatalar bulunmuyo hiç bir yerde. Basit bir M8 cıvata taktım çirkin durdu.
-
30 Haziran 2015, 11:26
Benimde demek istediğim buydu.. Rx3 kotudur demek istemiyorum. Ancak Bazı detaylarda henüz çinlilerin öğrenecek daha 10 yılı var en az diyorum.
Ben acemiliğimin 2. fazını 2009 model Derbi Terra ile atmıştım. Malzeme kalitesine hayran kaldığım Çelik fren hortumlu PAIOLI amortisörler ( bilen bilir üst kalitedir ) Harika makinedir. 2 defa kaza yaptım üzerinden ne parça düştü nede bir yerinde paslanma vs gördüm 2 yılda. Şuanda halen bir arkadaşımda motor arada hobi için biniyor. Halada taş gibi..
Benim Rx3 ün 5 yılda bu kadar diri kalabileceği konusunda endişelerim var hala..
-
01 Temmuz 2015, 20:41
-
01 Temmuz 2015, 21:48
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Benim Mondial'in de ön disk cıvatası düşmüştü. Bi tanesi düşmüş diğerini düşmeden fark ettim. Motosikletlerde kullanılan ince başlı cıvatalar bulunmuyo hiç bir yerde. Basit bir M8 cıvata taktım çirkin durdu.
Help mi gardaş, saplama kafasını kırdım, ters kılavuzu ankara'da kim çeker biliyor musun ? M10 civata boyutunda, yani fazla kalın değil.
-
01 Temmuz 2015, 22:08
Zuzuuw adlı üyeden alıntı
Help mi gardaş, saplama kafasını kırdım, ters kılavuzu ankara'da kim çeker biliyor musun ? M10 civata boyutunda, yani fazla kalın değil.
Dışkapıdaki ustalarda kılavuz takımı vardır mutlaka, şu geçen birine tavsiye ettiğim Kuba motorun altında solda olan tamirci vardı oraya gidebilirsin. M10 cıvata motorun neresinde var, ayrıca nası kırdın onun kafasını ?
-
01 Temmuz 2015, 22:15
Dışkapıdaki ustalarda kılavuz takımı vardır mutlaka, şu geçen birine tavsiye ettiğim Kuba motorun altında solda olan tamirci vardı oraya gidebilirsin. M10 cıvata motorun neresinde var, ayrıca nası kırdın onun kafasını ?
Kuba motor dediğin yere geçen gitmiştim, YİBAyı geçip ulusa doğru giderken (dışkapı tarafından) ilk aradan, yani ışıkların oradan sağa döndüm, sonra sola döndüm. İleride sağda KUBA motor vardı galiba ?
Sağ arka basamağı motora bağlayan küçük saplamalar var 2 tane, 1 tanesi söküldü ötekinin kafası koptu Kaynamış kendi kendine, taa 2011'de birisi daha yazmıştı bunu, sakın amasör veya basamak vidalarına dokunmayın diye, dokunduk elde kaldı
Dün gösterge teli koptu
Bugün gaz teli koptu , vidası kırıldı.
Elimde kalacak yakında , gözünü sevdiğimin çin malını 50 liraya sıfırlıyorum Kullanma kılavuzuna 15 binde bir ağır bakım yazmalılar.
-
01 Temmuz 2015, 22:21
Zuzuuw adlı üyeden alıntı
Kuba motor dediğin yere geçen gitmiştim, YİBAyı geçip ulusa doğru giderken (dışkapı tarafından) ilk aradan, yani ışıkların oradan sağa döndüm, sonra sola döndüm. İleride sağda KUBA motor vardı galiba ?
Sağ arka basamağı motora bağlayan küçük saplamalar var 2 tane, 1 tanesi söküldü ötekinin kafası koptu
Kaynamış kendi kendine, taa 2011'de birisi daha yazmıştı bunu, sakın amasör veya basamak vidalarına dokunmayın diye, dokunduk elde kaldı
Dün gösterge teli koptu
Bugün gaz teli koptu
, vidası kırıldı.
Elimde kalacak yakında
, gözünü sevdiğimin çin malını 50 liraya sıfırlıyorum
Kullanma kılavuzuna 15 binde bir ağır bakım yazmalılar.
Kuba motora gitmeyecen, onun olduğu sokağın bir alt sokağında hırdavatçı, rulmancı falan var işte o sokakta tamirci. Tam konumunu belirmek için Kuba'yı hedef gösteriyorum. Kuba motorun önünden sağa aşağı döndün mü alt sokaktaki soldan 2'ci dükkan, dediğim tamirci.
-
01 Temmuz 2015, 22:27
Kuba motora gitmeyecen, onun olduğu sokağın bir alt sokağında hırdavatçı, rulmancı falan var işte o sokakta tamirci. Tam konumunu belirmek için Kuba'yı hedef gösteriyorum. Kuba motorun önünden sağa aşağı döndün mü alt sokaktaki soldan 2'ci dükkan, dediğim tamirci.
-
01 Temmuz 2015, 22:32
2 ile gösterdiğin yer veya onun sağındaki dükkan. Orda başka tamirci olmadığından sıkıntı değil gittiğinde görürsün.
-
01 Temmuz 2015, 22:54
Kışın complitıd )) ömürsünüz muhterem
-
01 Temmuz 2015, 22:58
western adlı üyeden alıntı
Kışın complitıd
)) ömürsünüz muhterem
Mondial böyle kafa yapıyor işte.
2 ile gösterdiğin yer veya onun sağındaki dükkan. Orda başka tamirci olmadığından sıkıntı değil gittiğinde görürsün.
Thank goes to Mengüüüü.
-
01 Temmuz 2015, 23:49
Arkadaşlar bugün motoru bayide gördüm çinli fln ama gerçekten çok güzel ve işlevsel duruyor, umarım alan arkadaşlar sorunsuz uzun yıllar kullanır.
-
02 Temmuz 2015, 21:40
Sevgili motorcu arkadaşlarıma...
Bir kaç aydan beri Mondial RX3 kullanmaktayım. RX3 ile bir yurtdışı seyahat yaptım ve motor hakkında gerekli olan tüm bilgileri kendimce anlatmaya paylaşmaya çalıştım. Sizlerin sorularına mümkün olduğunca cevaplar vermeye çalıştım. Cevaplarımın yeterli olduğunu zannediyorum.
Bugünden itibaren RX3 kullanmayacağımı ve bana bu konuda sorular sormamanızı, yorum yaptırmamanızı rica ediyorum.
Bugüne kadar göstermiş olduğunuz güven ve ilgi için hepinize çok teşekkür ederim. Hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim. Sevgi ve saygılarımla.
-
02 Temmuz 2015, 23:56
gürselco adlı üyeden alıntı
Bir kaç aydan beri Mondial RX3 kullanmaktayım. RX3 ile bir yurtdışı seyahat yaptım ve motor hakkında gerekli olan tüm bilgileri kendimce anlatmaya paylaşmaya çalıştım. Sizlerin sorularına mümkün olduğunca cevaplar vermeye çalıştım. Cevaplarımın yeterli olduğunu zannediyorum.
Bugünden itibaren RX3 kullanmayacağımı ve bana bu konuda sorular sormamanızı, yorum yaptırmamanızı rica ediyorum.
Bugüne kadar göstermiş olduğunuz güven ve ilgi için hepinize çok teşekkür ederim. Hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim. Sevgi ve saygılarımla.
Bugünden sonra niye kullanmıyorsunuz ? Reklam anlaşması vardı da süresi mi doldu mesela. Foruma en son 7 Mayıs 2013'te mesaj atmışsınız burda bi soru-cevap olayı olmamış zaten
-
03 Temmuz 2015, 00:16
gürselco adlı üyeden alıntı
Artık bu motoru kullanmayabilirsiniz ancak neden sorulara cevap vermeyeceksiniz anlamadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:08 ----------
Bugünden sonra niye kullanmıyorsunuz ? Reklam anlaşması vardı da süresi mi doldu mesela. Foruma en son 7 Mayıs 2013'te mesaj atmışsınız burda bi soru-cevap olayı olmamış zaten
İşleri güçleri kolpacılık
Tüm mesajlar Mondial konularında, zaten facebook'taki durum aşikar. Dediğin gibi ben son mesajda bir sitem algıladım. Ankaşılan yönetim biliminden yoksun Mondial yöneticileri(!) ile ters düşüp böyle bir mesaj atmayı uygun görmüş.
Sıkıntı yok, Emre Abi'yi dinleriz bundan sonra.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)