Selamlar, iki haftalık RX-3 kullanıcısı olarak aranıza katıldım. Herkeze merhaba...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:02 ----------
bu benim ilk motorum ve bazı konularda konuşmaya pek cesaretim yok açıkcası fakat yaptığım km boyunca yaşadıklarımı anlatmada sanırım bir sakınca yoktur.
* rodaj sanırım genel olarak bilinen konu zorlamadan yumuşak yumuşak devam....
* öncelikle sele konusuna katılıyorum iki haftada 3200 km yaptığım ( denizli-ısparta-konya-kayseri-ankara-kayseri-ankara-denizli-balıkesir-bandırma-erdek-lapseki-gelibolu-lüleburga) bu sele her iki saatte mutlaka dinlenme gereği hasıl oldu...:(
* viteslerde genel olarak boğulma hissetmedim ama 6. viteste dik rampa bir yere kadar sonuçta 250 cc :ll
* yağ konusu çok önemlği bence çünkü kesinlikle katkılı yağ kabul etmiyor elin amerikalısı demiş ama ben yoldaydım okuyamamıştım
))(http://californiascooterco.com/blog/?p=13911)bizzat denedim debriaj hafif kaçırma yapıyor ve subap ayarı gidiyor,tam sentetik 5/40 koyunca alet resmen kendine geldi aman dikkat...
* aydınlatma kesinlikle yetersiz ampulleri büyütme geçici tedbir sayılır, bence sağlam iki sis şart...
*yakıt tamamen kullanım tarzına bağlı tempolu (130-140) gidildiğinde 0,19 dayanıyor. smooth mode da (90-100) 0,14 kuruşa düşüre bildim...
şimdilik bu kadar saygılar...