Kalbinin kırılmasına gerek yok, forumdaki bir takım denyo ruhlu arkadaşın söylemeye çalışıp söyleyemediğini söyledim ben ve sende bu vasıta ile cevap verdin.
Cebrail mescide gelip, oradaki insanların aklında olan ancak sormaya utandıkları soruları ( işte karımızı yiyebilir miyiz, öldükten sonra kaç saat daha ........ vs ) insan kılığına girerek Hz. muhammed'e sorarmış. Ben methodology kopyaladım sadece.
Yalnız ara sıra aklıma da düşmüyor değil şakayla karışık, Mondi gibi neydiün belirsiz bir firmadan 2-3 liralık motor alınır, amenna ama satamayacağını bildiğin bir motoru niye alırsın? Anlamadım.
10500'e aldın, 7500 e satılık desen kimse ahizeyi kaldırıp aramaz. Şu motorun kullanıcı kitlesi üç aşağı beş yukarı bu forumda var sadece ve bunun dışındaki insanlara satmak çok zor.
Şu an 10-12 biriktirdim ve pusudayım, 5 e verseler de satamayacağımı bildiğim için bir daha hayatta Mondi almayacağım. Torunumun torununa da vasiyetimdir.
Pulsar 200 RS bekliyorum, dedikleri fiyata çıkarırlarsa ilk müşterileri benim, yok fiyatta güncelleme yaparlarsa 2013- 2014 Inazuma bakacağım.
Böyle bir motorun reklamını yapmak sureti ile gençlere kötü örnek oluyorsun, resmen ben yandım onlar da tutuşsunlar demek bu. Yazın yolum kırklareli'ne düşerse bi tur binerim ama.