balıkesire nisan başı gibi geleceği söylentileri var ben servisimden memnunum tamirci honda,suzuki,kawasaki ustası adam yıllarını vermiş bu işe rx3 gelincede inceleyeceğim dedi enjeksiyon işini çözerse alırım valla
balıkesire nisan başı gibi geleceği söylentileri var ben servisimden memnunum tamirci honda,suzuki,kawasaki ustası adam yıllarını vermiş bu işe rx3 gelincede inceleyeceğim dedi enjeksiyon işini çözerse alırım valla
Usta dediğin adamda biraz teknik kafa olacak. Yoksa da ya o işi yapmayacak, ya da kendi yorumunu katmayıp kitabına, kılavuzuna göre yapacak. Bizde bir parçayı sökmesini bilmediğinde tamir kitapçığına bakacak ustayı mumla arasan bulamazsın. Bizimkiler doğuştan usta, bir şey bilmelerine gerek yok.
Kocaeli'de bayinin birinde olacak deniyordu geçmiş mesajlarda. Bende Kocaeli'deyim. Olmazsa birkaç kişi gidelim,test etmek istediğimizi söyleyelim.
Mondial'den hayır yok,bari bayi insaflı çıkarda test ettirir belki. Alacağımızdan değil ama baştan beri hep merak ettiğim bir model.
Şu duruma bak arkadaş yıl 2015 olmuş biz markaların peşinden koşuyoruz,tüketici sanki biz değil onlar.
Ortada motor yok
Test ettirecek bayi yok
Cevap veremeyen disbitör var ( böylemi yazılıyordu )
Bi bekleyiş merak var
Motor daha gelmeden olmuş 33 sayfa
Neyse yemek taşıyor gittim by
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
Belirsizlikler var gerçekten .Getirilecek olan model Minsk TR300 veya Cyclone rx3 gibi mi, yani aynı kalitede mi? Malum PRC dedin mi durucaksın ,Çinliler 1 liraya da yapıyorlar 100 liraya da . Mondial umarım titiz davranmıştır bu konuda. Türkiye de ki örnek motorsikletin gidonu ile yurt dışındakilerin gidonu aynı malzeme değil.Resimlerden araştırılırsa fark edilecektir.
Uygun lastik konusu hala bir muamma.Lastik var deniyor ama devamı var mı? uygun marka da ithal edilecek mi? Motoru en geç Nisan 15 görebilirsiniz deniyor.
Kavacık da biri almış kullanıyormuş diye duyum aldım Kavacık yolumun üstü geçerken bakınıyorum birara gördüm gibi oldum o mu değil mi derken gözden kayboldu hayalet motosiklet sanki ,acaba algı operasyonu mu nedir geldi gelicek paranoyak oldum şu motoru görücem diye :/
Duyduguma gore bazi parcalari gelmemis Turkiye ye. Burokratik ivir zivir da olabilirmis. Bu sebeple bayilere cikisi gecikmis. Mart sonu, Nisan basi ancaymis. miş miş...
Ben beklemiyorum ama bekleyen arkadaslara soylemek istedim. Ne kadar dogru orasina hic birsey diyemem
Bildiğim kadarıyla motorlar gümrükten henüz çekilmedi.En azından geçen cuma günü durum böyleydi.
Zaten demonte gelmiyor mu Nacati abi
Yani Denizli de momtajlaniyor.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
bu motora 11 bin verecegime 14 bin inazuma f'e veririm içim rahat olur
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-yeni-inazuma-f-250-2015-model-sisli-mototas-tan-203916808/detay
hangi servisi kullandığını bilmek isterim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------
Balıkesirde hangi servisten memnunsun kardeş. birde onu deneyelim.
Bugün biraz youtubeda gezinirken yeni sayılır videolara rastladım motorun motor kısmına yakın yerine kamera koymuş ve titreşim yok denecek gibi ve amörtisörlerin ne kadar yumuşak olduğunuda görebilirsiniz.Bence bu fiyata değer inazumayı aldık diyelim daha geçen arkadaşım kaza yaptı yedek parçaların orjinal fiyatlarını duyunca ağzım açık kaldı bir fren maneti 200 lira edermi ya düştüğünde çabucak kırılıyor birde magnezyumdan yapılmış resmen.Ön çamurluğu 500 lira acayip zengin işi motor.
https://www.youtube.com/watch?v=XxQBqBVGrS8
Ne olcak veririm dediğin rakama millet honda yamaha alıyor (125cc) 11 bini ıkına tıkına toplayan adam hak hok diyince 14.899u çıkaramaz.
Ne kadar kolay onun yerşne şu kadar verir bunu alırım demek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------
Dikkat agız sulandırır.
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
Ne motormus be arkadas sehir efsanesi oldu resmen. Ortada ne motor var ne nezaman gelecegi belli. Mondial efsane yaratti😃
Bu alet çantaları ile birlikte mi satılacak? Sitede çantasız resim yok.
Facebook'taki bayi 15 Nisan demişti sağlam tarih olarak...
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:27 ----------
O video da amma gereksiz bir video olmuş. İnsan öyle bir yolda o videoyu 20 dakika çekip Youtube'a yüklemekle uğraşır mı ? Bence de motorda titreşim yok ama bana göre asıl güzeli ön amortisorün çalışması... O kadar bozuk yolda kamerada en ufak bir sarsıntı yok.
Up side Down ön amortisör çok iyi çalışıyormuş, olsa da binsek canım çekti valla
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)