arkadaşlar... herşeyi yanlış düşünüyorsunuz. yok enduro böle yok teker şöle yok bilmem ne. adamlar bu motoru niye getirdi...?piyasadaki 250 cc enduro açığını avantaja çevirip kullanıcıyı memnun etmek içinmi..? hayır agalar.baktılar bu motor güzel albenisi var satarız bu motoru..bu motor böyle geldi.kimse tınnamaz sizin tekerinizi çantanızı vs.bu yarı hizmettir gerisini kendiniz yapacaksınız
mondial fuarda var mıydı? ben gittim göremedim rx3'ü görmek isterdim...
Mondial ürünlerini satmak istemiyor herhalde sadece televizyonda reklam yapıyor. Ben olsaydım her bayiye test motoru verirdim müşteri ile daha yakından ilgilenirdim. RX3 ü çok beğenmiştim ancak fiyatı yüksek olunca biraz soğudum açıkçası.
Motosikletim kymco xciting250 ama onu satıp rx3 almayı düşünüyordum. Ama mondialin ticari zekasi sayesinde Tamamiyle vazgeçtim. Dun fuari Mondiale saydira saydira gezdim.
Yazmıyacam diyorum ama ben çok üzülüyorum çok iyi tutacak bir motordu rx3 bayiler bile satılacağına inanmıyor olsa gerek ki sahibinden.com da sadece 1 ilan var :( ölü doğurdular motoru keşke son bir atak ile 9.000 e felan çekseler motoru en azından tutsun diye tutulursa alış vatandaş
Valla bende umutlandim ama kendileri kaybetti hatta aradilar beni yarim saat telefonda memleketin motorcularin derdini anlattim.
Ben simdilerde gv250 bakiyorum alacagim.
Bayiler indirim yapar mı acaba motorlar gelince bir araştırma yapmak lazım
yok mu bu motoru görüp alıp kullanan test eden?
Nasıl cesaret edip alsın millet. Test motoru ortada yok. Distributor ortada yok. Mondial den bir tek kişi bu motor hakkında açıklama yapma gereği duymuyor. Ama fiyat etkiketi 10.400 TL . Bajaj ve Ekrem ATA Beye bakınca bu sektördeki en iyi ilgiyi ve alakayı gösterdikleri açık. Mondial den motosiklet alıpta sonra muhatap bulamayacağını düşünen bir sürü insan gibi bende bu markadan motosiklet almayı düşünmem bile..
Motor güzel midir bilmiyorum. Ama mondial'e işiniz düşmesin. Düşecek gibiyse almayın bu motoru. Yok bakımlarını ben kendim yaparım, parçasını çinden getirtirim diyorsanız alıp almamak keyfinize kalır.
Mondialin bu motora arka çıkmayacağını garanti ediyorum, tecrübe ile sabittir.
Havalar güzelleşsin, gidip İzmit'teki bayinin motorunu deneyeceğim. Çok merak ettim bu motoru...
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
aynı atağı mondial dende bekliyoruz. Şahsen benim tarzım ve bütçeye uygun bir model. Hız konusunda irdeliyordumda son zmanlardaki paylaşımları dikkate alarak 250 cc racerler naketler bile 120 140 kmh bazıları 170 kmh vaad ediyor. artık 125 150 250 cc de 120 kmh iç açıcı geliyor
Ne zaman gelir ne zaman satılır kaç tane satılır 2. elde çöp olur mu? Az sayıda satış olurda yedek parça sıkıntısı yaşanır mı. ahh ahh.
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
Bayinin söylediğine göre mondial'de servis elemesine girişmiş.
Bayi diyor ki "Bizim burada servis de vardı eskiden. Ustalardan yıldık, kapadık servisi. Bizim burda türlü taklalar atarak markaya kazandırdığımız müşteriyi/imajı servisler 10 dk'da dağıtıyor. Servisleri eliyor firma, bakalım nasıl olacak."
Bunu diyen bayi üşenmedi, dükkanında benim ilgimi çekebilecek bütün motorların + larını ve - lerini anlattı. Hatta müşterilerden gelen eleştirileri de söyledi motorlar için. Şunun şurasından şikayetçi herkes falan gibi. Sonra kymco firmasını da mondialin getireceğini, her ne kadar sadece scooter geritecek olsa da bunun değişebileceğini, biraz daha beklememin uygun olacağını falan söyledi. 45 dk benimle sohbet eden kibar bir bey'di.
RX^3 için bu fiyat nasıl olcak diye sordum. Bayi bile inanmadığını tavırları ile belli etti. Her şeyden önce bu motora hizmet verecek servis ağı lazım diye de ekledi. Gerisini siz düşünün.
Bu fiyata bu iş zor be gülüm.Ayrıca servis olayını milletin gözüne gözüne sokmadan iyi olduğuna kimse inanmaz artık.Servislerin şikâyeti de mondialin parça göndermediği yönünde.Gerçi parça gönderse ne olacak.adam grenajı sökerken tırnakları kırarak söküyo,sıfır motor teslim edecek amortisörün birini takmıyo oooo....Yıl olmuş 2015 halâ neleri konuşuyoz.Motor getirmekle olmuyo bu işler,gerisi yok aga.Millet artık aptal değil.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)