Siyah yok, kırmızı ve beyaz. Kırmızı da çok güzel duruyor, Facebook'a koymuşlar.
Test etmeden edip etmeyeceğine karar veremiyorum. Test de yaptırtmıyorlarmış. Facebook'taki sayfanın yöneticisi alacakmış, onunkini test edebileceğimi söyledi. Arkadaş sanırım İzmit'te, havalar güzelleşince belki giderim.
10495 tl hayırlı olsun alacak olanlara ben az daha sıkıp crf yada inazuma bakicam sanırım :/
ikinci eli 5,6 gibi olursa alınır, yoksa sıfır o parayı vermem. verenlere de hayırlı osun.
Didiklerini yapmışlar ^^ , helal sözlerinin eri imişler miş muş ... 10.495 gayme.........
15 inch arka teker , 17 sm takımda bırakın hafif araziyi, asfaltta ne kadar pürüz var ise bi tarafımda hiss ettiriyor, yahu neyse.. kalori harcamaya yazmaya değmez bu saatten sonra. ,
Sitelerinde de açıklamışlar fiyatı Mondial RX3i EVO 10.495TL
ikici le talim hem bakalım kullanımı kronikleri nasıl olacak parası olana gülegüle kazasız belasız..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:35 ----------
hani yaw sitede görünmüyor...?
Daha resim koymamışlar kırmızı ile beyaz görünüyor siyahta olmalıydı
http://www.mondialmotor.com.tr/yenimodel
Dediğimiz gibi hevesimiz kursagimizda kaldı. Bize geçmiş olsun. Mondiale hayırlı satışlar. Umarim patlamaz ellerinde. Ama akil var mantik var 11000 tl parayi hic bilmediğimiz bir motora vermemizi nasil bekliyorlar. Bu motor ağır abilerehitap etmiyorki alt ekonomok kkesimden insanlara hitap ediyor. Nasil verir bu kadar parayi bu insanlar. Cok Yazık oldu.
Bu başlık altında hayal kurmak çok güzeldi, tüm hayaldaşlarıma teşekkürler. Hoşçakalın.
Yok bizde 3 aşağı 5 yukarı, bizde 1 aşağı 2-3-4-5-6 yukarı !
Arkadaşlar geçen gün mail attım ben ne zaman gelecek kaç para olcak die ve test imkanı var mı diye.Bana ulaşmaları için benden bilgi istediler.Ben zaten Aydında oturuyorum bu adamların fabrikası zaten yakın yani merkeze çok uzak değil lakin araçla gitmek gerek.Tabi Nazillide oturanlar yürüyerek bile gider.Ben daha öğrenmedim şuan kurstayım yeni motosiklet derslerine başlıcaz hani arabayı yeni kazandım çünki.Ama bi arkadaşım gitcek ben görüşcez adamlarla en kısa sürede bilgi vericem.Ben seneye almayı düşünüyorum hem piyasayı ölçmek, hemde bakalım memnun mu herkes neyin nesi bakıcam.
neyse haydi herkese hayırlı uğurlu olsun diyelim motor çok güzel görüntü olarak, enduro sınıfına çinlide olsa 250 cc girişi en sonunda oldu, şimdi parası bol birilerinin mondiye o parayı yatırması lazım minsk markası aslında bana epey güven veriyor ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:09 ----------
keşke mondial şu foruma yazanları kaale alsa ve tanıtım amaçlı bizim motorları güzel bir rakamlara alıp takasla bu motoru özel koşullarda bizlere verse ne olur yani tanıtım amaçlı 100 adet uygun şartlarda satsa
bajaj konusuna da yapılan zammı yazdım, orada motor alacaklar ağlıyor, motor sahipleri zevkten dört köşe dediğin gibi halkın motoru olsun, zibil gibi ortalıkta biraz daha iyi motorlar olsun, herkes daha iyilerine binsin istiyoruz, motor sahibi de, satıcısı da ülkemizde aç gözlü olunca, büyük düşünemeyince (muhtemelen mallarına, yedek parça servis alt yapılarına güvenmiyorlar) işte böyle ölü doğmuş bebekler gibi bir durum oluyor, biz daha çok ybr cbf ye bineriz
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
Japonlara seslenelim Hint malı 250cc böyle bişey getirsinler fiyatıda uygun olsun yeter artık bu bisiklete ybr ye binmek istemiyoruz
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)