Sanırım forum kullanıcılarından 4-5 kişiyiz arayıp görüşen. Herkese aynı yuvarlak cevaplar verilmiş. Şimdi forumdaki konu linkini direk atacağım firmaya. Artık ar-ge mi okur müşteri temsilcisi mi satış sorumlusu mu... Lakayıt bir şirket 2 kelamı çok görüyorlar. Arkadaş ben bunun fiyatını şimdi öğrensem ne sonra öğrensem ne...! Sanki uyandırdıkları merak daha sonra koşa koşa satın almamızı sağlayacak. Pahalıysa şimdi de pahalı üretim bandından inince de pahalı! Sadece fiyat değil hem konu birçok teknik konu yöneltiyoruz, test motorundan bahsediyoruz, çanta istemiyoruz diye pankart açıyoruz (keza evrak çantası gibi bişey takmışlar iki yanına onu extra gösteriyorlar), ne ilgilenen var ne kale alıp şurda cevap veren. Önceki mesajlarımda Mondial için tü kaka yapmayın vardır bi bildikleri diyordum fakat anladım ki hiçbir şey bilmedikleri için susuyorlarmış! Şeytan diyo mahalleden abileri topla git çıkışa!
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:26 ----------
02.02.2015 Saat 15:15 de Müşteri temsilcisi Ece Hanım ile yaptığım görüşme sonucu;
Daha önce yapmış olduğumuz test motoru kampanyamıza RX3 dahil değildir.
Mart başında bayiilerimizde olacak (Mart 15 kesin tarih)
Çantalar opsiyonel değil çantalı şekilde satışa sunulacaktır
Fiyat (net bir rakam vermedi) 10.000-11.000 aralığında olacak
Fuarda olmayacağız sadece Bayiilerde inceleyebilirsiniz.
Kısaca konu başlıklarına aldığım cevaplar bu şekildedir arkadaşlar. Fakat attığım mail sonucu hemen telefonla dönüş sağladılar. Şu an satış sorumlusundan telefon bekliyorum farklı bir bilgi alırsam paylaşacağım.