Evet arkadaşlar tescil işi tamamlandı.
Çantalar ruhsata yazıldı 16 plaka 265 tl ERGO sigortadan sigortada yapıldı plaka çıkarıldı ve sonunda bayiye gidip plakaları takıp motoru teslim aldım. Yağışlı bir havada motoru eve getirdik ve daha uzun km yapmak bile nasip olmadı. Kullandıkça göreceğiz bakalım....
hayırlı olsun,güle güle kullanmanız dileklerimle.bu arada foto da bekliyoruz.
arkadaşlar bende RX3 EVO kervanına bugün itibarı ile katıldım.sıfır/kırmızı aldım,plakayı çıkarttım ama henüz foto çekemedim.
hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullanın inşallah.
hayırlı olsun abi fotoları bekliyoz :D
Hayirli olsun tekerin duz bassin hocam.
2016 RX3 fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?
13.000 gibi bir fiyat telaffuz ediliyor.
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Arkadaşlar bir konuda bilgi rica edeceğim. Motorumu soğuk havalarda pek kullanmıyorum, kapı önünde duruyor. Özellikle yağmur yada kar yağdımı üstünü tente ile kapatıyorum . Ancak 1-2 hafta böyle bırakınca motor ik denemelerimde çalışmıyor , hiç elektrik gitmiyor. En son 2 haftadır tente altında duruyordu , bugün sürmek istedim ama hiç bir şekilde Kontağı çevirince tepki vermedi. Sebebi nedir acaba ?
akü boşalmış olabilir yahut kutup başları oksitlenmiş olabilir. benim makina bir ay yerinden kımıldamadı iki sefer. ilk marşta aldı.
güzel dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar.ALLAH hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
Bu gün (28.02.2016) Burdur Yeşilova salda gölünde bi rx3 gördüm bide yanında cruiser tarzı bi motor vardı buradamı acaba o arkadaş yanına gelmek istedim ama müsait olamadım :D
Tekrardan hayırlı olsun, makine ateş ediyor
Piyasaya baktığımda diğer marka ve modeller gerçekten aldı başını gidiyor.
Mondial mh drift ve hyosung gv250 den sonra sanırım bu motoru alacağım. Gezmeyi seviyorum ve bana da uzun yol için enduro gerekli. Evet enduro seçeneği çok hatta oncelerden transalp.. dl650 veya xt660z falan düşünüyordum ama şuan o makineler beni maddi olarak beni aşar. Tamam para verip alırım ama bakim vs derken maddi olarak yorar insani.. O yuzden 250 cc bizler için ideal diye düşünüyorum. ilk çıktığı günden beri takip ediyorum. Bakalım şu işlerim yoluna girsin daha sonra eğer doğruysa iyileştirilmiş geliştirilmiş olan sıfır 2016 modelini almayı düşünüyorum. Çünkü gerçekten diğer sıfır japon vs. modellerde çıplak motor çok para ve 2.el piyasada adamlar neredeyse motorun tekerinin üzerindeki tozun bile parasını alacak tipler var. En azindan bu motorda ufak tefek aksesuarlar var.. Millet cantalara laf ediyor ve etmeye devam ediyor ama bmw nin 1200cc motorunda bile fabrika çıkışlı bu tip çantalardan var.
Neyse hayırlısı gönlüm rx3 evo dan yana ama eğer başka birşey denk gelirse nasip kısmet işi diyelim
Herkesin tekeri düz bassın.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)