esiretti kardeş hayırlı olsun,güle güle kazasız belasız kullanman dileklerimle.o motoru biliyorum,epey bir extrası vardı.
esiretti kardeş hayırlı olsun,güle güle kazasız belasız kullanman dileklerimle.o motoru biliyorum,epey bir extrası vardı.
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
Ozkan ustaya geldim fan isinma problemi ve takilan aparatlarla ugrasicak 100 km/h erken bakim
Radyator siparis edildi radyator problem var su an bir durum yok kullanabiliyorum. Onun haricinde zincie bakimi ve sis fari ve usb tesisati cekildi. Guler yuzlu ve isine hakim bir ekip yetkili servis olarak tavsiye ediyorum bende. Olmaz diye bir soylemleri yok her mudehaleye aciklar bilgili ve ilgililer tavsiye eden kardesime tesekkurler.
Cümleten selamunaleyküm,
Arkadaşlar bugün itibariyle beyaz bi rx3 alarak Konya dan arainiza katıldım. Gerçi uzun zamandir aranizdaydim. Şu anda sevinçten elim ayağım titriyor.
10 senedir çin mali skuter kullanıyorum, ve buna geçince oh be dünya varmış dedim. Amortisörü çok rahat, hizlanmasi, torku çok iyi, aydınlatması iyi, dengesi iyi, vb.
Yalnız bazı sıkıntılar var:
1: motor boşta iken, debraja bastığımda farklı bi ses, bıraktığımda farklı bir ses geliyor.(şıkırtı)
2: kontağı cevirdigimde, enjeksiyon testi yapıldıktan sonra motor ariza yada yağ ışığı sönmüyor, marşa basınca gidiyor.
3: motorun su deposuna baktığımda, deponun dibinde az bi su gözüküyor. (Radyatör suyu)
4: motorun direksiyon kilidi çalışmıyor.
cumleten selam . bu rx evo'larin uzerindeki motor blogunun megelli 250r'da kullanilan ile ayni oldugunu biliyoruzdur cogumuz. bu motor blogu ''zongshen zs177mm'' diye geciyor . mondial yetkilileriyle yaptigim gorusmeler sonunda evo ile megelli 250 ayni motor blogu oldugunu fakat rx evo'dakinin daha yeni ve gelistirilmis versyonu oldugunu soylediler. buna sevindim cunku sahibindende megelli 250r ilanlarina bakinirken bir tanesinin 42.000 km devirdigini gordum ve su an dusunuyorumda rx evolarimiz buyuk ihtimalle 50-60.000 km'yi sikintisiz devirir ...
Hayirli olsun direksiyon kilidi calisiyor dikkat edersen sadece sola donmez saga doner ve duz olur sistemi bu sekilde radyator suyuna fazla guvenme cunku satis yapan kisiler servis konusunda genelde kotu bilgi eksikligi var aldigim yerdeki kisiye bunun akusu kac amper dedigimde 7 amper dedi oysa biliyorumki 11 amper burdan anlamak lazim konya iklim olarak soguk antifiriz koydur direkt servise git bence incigini cincigini sor ogren ustayida iyi takip et sorusturarak servisin iyisini ogren 10 km/h uzakta olsun ama icin rahat olsun ...
Aykanege sanada hayirli olsun sifir bilgi icin bu makina agir gelir ilerde alirsin uzulme...
Bektanist teşekkürler.
Ustayı bende denedim, bunun 3 filtresimi var dedim, yok yav motorda 3 filtrenin ne işi var dedi. bu arada motor şıkırtısı için bir şey diyor musunuz?
Bende oyle bir sorun yok fakat tum motosikletlerde debriyajda ses azalir bosta daha tok bir ses cikar sesi biraz yuksek oldugundan kulagina o sekilde gelebilir dedigim gibi servise git illa 500km/h gitcen diye bir kanun yok ucret talep etmezler... Aklina ne gliyorsa sor..
MANKU Kardeşim hayırlı olsun motorun..
bende konyadayım ve bu motordan almak istiyorum..üzerine binip foto çektirdigin motoru gidip bende görmüştüm..yakınlardaysan bir kahve ısmarlayıp motorunu görmek ve bilgi almak isterim..otogar tarafındayım..kolay gelsin..
motor boştayken debriyajı sıkınca kaybolan bir şıkırtı bende de var.direksiyon kilidi her iki yönde de çalışıyor. yalnız çok zor denk getiriyorum çoğu zaman. genleşme kabındaki su zamanla azalıyor bir miktar su ilave edin.ışıkların normal. hayırlı olsun yeni motorun..
MANKU Hayirli olsun. Bir suredir bende bu motoru takip ediyorum. Yeni modelin gelmesini bekliyorum, mart sonu nisan gibi gelecekmis. Motoru motomert denmi aldin, kaca birakti.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)