servis olayı fena gerçektende alırken sis ve usb motajı yaptırarak aldım bilseydim böyle yapılacağını kendim yapardım.
kablolar gözüküyor yazık yani servis denilmeye. acilen servis bakılacak. motor yağı Shell mondial diye dandirikten bir yağ ile değişim yapıyorlarmış hiç işim olmaz kendim alırım yağımı motul olucak.
motosiklette bir kaç değişiklik yapacağım zaten aklımdaydı ilk yapılacak değişiklik koltukta olucak artçı ve sürücü koltuğu döşemecide değiştirilecek üzerine ekstra mat kaplanıcak hem sudan etkilenmiyecek hemde totoşu sıcak tutucak hemde extra rahat olması için öne doğru hafif uzatılacak.
alt sehpa yaptırılacak bir kaç görüşmeyle çözebilirim sanırım. (ŞART)
lastikler hemen değiştiricektim fakat bugun ıslak zemindeki frenlemelerde tutuşu hoşuma gitti beklemeye aldım ama hala değişimden yanayım.
kalkışta agrasif değil fakat bezginde gelmedi orta seviye bence. biraz tecrübeme güvenerek dengesi oldukça iyi tüm ağırlığı orta göbekte topluyor yatırmakta zorlanmıyorsun turu yerinde rahat dönüşler yapabiliyorsun.
kumandalara alışmak lazım biraz arıyorsun yerini.
gidon bana göre alçak hemen gerekli temaslar yapılıp yükseltilecek en az 4 ve ya 5 cm.
aynalar gidon yükseltildikten sonra karar vereceğim uzatıp uzatmamaya.
arkaya aldığım çantadan bahsetmek istiyorum ucuza kaçıp maxem 45L aldım kappasınıda givisinide kullandım. çok büyük bir kalite farkı yok ama çantanın sol ve sağ köşesine kask koymaya çalıştığımda çantanın üstü kapanmadı kaskımı yüksek olmasındanda olabilir diğer kaskımda denemedim.
ayrıca çantanın üst aparatını ve sırt desteğini sabitleyen vida daha sağlam olması için pul desteğiyle sabitledim tavsiye ederim alırsanız tabi..