Mondial Rx3 Enduro Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
09 Haziran 2015, 19:58
Reklamlar
-
09 Haziran 2015, 21:09
Ben aynısını babaeskiye gittiğimde gördüm. Dehşet çekici iri ve güzeldi. Pulsarı yeni aldım. Bu fiyatlara olduğunu bilseydim bi düşünürdüm. Güle güle kullanın aleti. Keşandayım. babaeski tarafına motorla tura çıkıcam yakın zamanda. Mümkün olursa tanışmak isterim..
-
10 Haziran 2015, 15:12
tozluklu adlı üyeden alıntı
Ben aynısını babaeskiye gittiğimde gördüm. Dehşet çekici iri ve güzeldi. Pulsarı yeni aldım. Bu fiyatlara olduğunu bilseydim bi düşünürdüm. Güle güle kullanın aleti. Keşandayım. babaeski tarafına motorla tura çıkıcam yakın zamanda. Mümkün olursa tanışmak isterim..
Ben de deli gibi Pulsar peşinde koşarken anlık bi kararla RX3 aldım.Gelmeden önce mesaj atarsınız,uygun olursak tabiki görüşürüz.[COLOR="Silver"]
-
10 Haziran 2015, 15:38
Bu motorun lastik konusu ne oldu ? Uygun kaliteli lastik bulunabiliyor mu ? Kaliteli derken, aynı ebatta daha kalitelisi yani... Michelin falan olması şart değil.
-
10 Haziran 2015, 17:25
-
11 Haziran 2015, 20:41
Merak ettiğim bi kaç sene içinde satışı durdurup piyasadan çekileceklermi xtreme 250 gibi iki ay parça temin edemeyeceklermi resmen dört adet subab keçesini dahi yurt dışından getirmek zordunda kaldım jant alabilmek için üç ay uğraştım bu zamanları motordan uzak kalarak beklenildi düşünecek olursak motorum bile var diyemez insan umarım bı modelde parça stoğu yaparlar
-
11 Haziran 2015, 21:16
erhan_karagoz adlı üyeden alıntı
Merak ettiğim bi kaç sene içinde satışı durdurup piyasadan çekileceklermi xtreme 250 gibi iki ay parça temin edemeyeceklermi resmen dört adet subab keçesini dahi yurt dışından getirmek zordunda kaldım jant alabilmek için üç ay uğraştım bu zamanları motordan uzak kalarak beklenildi düşünecek olursak motorum bile var diyemez insan umarım bı modelde parça stoğu yaparlar
Mondial Xtreme 250'leri 2012'de güncel Bajaj Pulsar fiyatlarına sattılar ama 1-2 parti getirip bıraktılar. RX3'te şu anda olası talebi karşılayacak bile motor yok. Mondial'in 6000 lira üzerinde sattığı ama kısa sürede piyasadan kaldırdığı motorlar arasına girebilir bu da. Mondial Jetmax desem tipini kim hatırlar ama 8500 liraya sattılar ve şuan yedek parçası var mı meçhul.
-
12 Haziran 2015, 09:01
Bunun akıbeti ikinci parti motorlar geldiğinde anlaşılacaktır. Belki de gelmiştir bayilere bilemiyorum ama onlar da gelip hemen satılırsa piyasada tutunmaya başladı denilebilir. Xtreme250 serisinin fiyatları çok yüksekti ve açıkçası kaliteli olmalarına rağmen çoğunluğa hitap edecek motorlar değillerdi. Bir de klasik "Mondial'e o paralar verilir mi ?" mantığından dolayı satmadı. Oysa bu motorun fiyatlandırması kalitesine ve donanımına oranla gayet iyi. Arka çanta yeterince büyük olsa veya alana yanında hediye olarak adam gibi arka çanta verseler daha güzel satar.
-
12 Haziran 2015, 12:12
9 yıl kullandığım mondial motorlarda servisten hiç parça almadım gibi bişey,hep internetten buldum.Bekleme süresi 3 gün ve daha ucuz Servislerle iş yapmasını mı beceremiyorum,böyle içim daha mı rahat oluyo bilmiyorum.Genelde Kalyoncu motordan aldım parçaları.Mondialin 2-3 yıldır sıfırı satılmayan motorların bile parçaları var.Zaten kanunen 10 yıl parça bulundurma zorunluluğu var unutmayın.Yaşadığınız ilk olumsuzlukta işin peşini bırakmayın.Bazen esnaflık bilmeyen kişilere denk gelebilirsiniz.Bu da malesef genelleme yapmaya itiyor insanları.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...am-ediyor.html
-
12 Haziran 2015, 12:56
babaeski askeri gazino, kaymakamlığın karşısı, uğra çayımı iç kardeş...
-
12 Haziran 2015, 16:14
sgmarf adlı üyeden alıntı
babaeski askeri gazino, kaymakamlığın karşısı, uğra çayımı iç kardeş...
Eyvallah,Babaeskinin içine bir girdim çıkamadım geçenlerde Sizin için gene gireriz Hafta içi zor ama hafta sonu olabilir.
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
-
13 Haziran 2015, 18:54
orta sehpa yapan-yaptıran-başka modellerinkini uyduran var mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:25 ----------
http://www.dokuyucu.com.tr/asp/product/311/Yag-Filtresi-08-
megelli 250 r ve s motor aksamı parçaları birebir bizim motorla aynı. yağ filtresini burdanda temin edebilirsiniz. servisler yok çekiyor hala.
http://www.dokuyucu.com.tr/asp/listgroup.asp?lsort=3&lsdir=1&look_STOCK=2&group=M egelli%20250R%20Yedek%20Par%E7a&groupref=4&brand=& brandref=&sale=
-
15 Haziran 2015, 12:03
-
15 Haziran 2015, 13:53
Dtift sattım şimdi motorsuz kaldık rx3 gormek için bayiye gittim yokmuş ne zaman gelcek yaz bitmek üzere
-
15 Haziran 2015, 13:57
oguzkaan_27 adlı üyeden alıntı
Dtift sattım şimdi motorsuz kaldık rx3 gormek için bayiye gittim yokmuş ne zaman gelcek yaz bitmek üzere
Hayırlı olsun.Büyük bi ihtimal haziranın sonuna kadar bayilerde olacak.Beklemek çok zor.
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
-
15 Haziran 2015, 14:17
İzmir İl Temsilcisi
Selamlar herkese. İzmirli olup rx3 kullanan vardır mutlaka Her hafta araziye çıkıyoruz aramıza bekleriz arkadaşlar
-
16 Haziran 2015, 00:46
Seko adlı üyeden alıntı
Bunun akıbeti ikinci parti motorlar geldiğinde anlaşılacaktır. Belki de gelmiştir bayilere bilemiyorum ama onlar da gelip hemen satılırsa piyasada tutunmaya başladı denilebilir. Xtreme250 serisinin fiyatları çok yüksekti ve açıkçası kaliteli olmalarına rağmen çoğunluğa hitap edecek motorlar değillerdi. Bir de klasik "Mondial'e o paralar verilir mi ?" mantığından dolayı satmadı. Oysa bu motorun fiyatlandırması kalitesine ve donanımına oranla gayet iyi. Arka çanta yeterince büyük olsa veya alana yanında hediye olarak adam gibi arka çanta verseler daha güzel satar.
Gerçekten inanıyor musunuz bu motorun kalitesine göre fiyatının iyi olduğuna?
-
16 Haziran 2015, 01:27
turkish39 adlı üyeden alıntı
9 yıl kullandığım mondial motorlarda servisten hiç parça almadım gibi bişey,hep internetten buldum.Bekleme süresi 3 gün ve daha ucuz
Servislerle iş yapmasını mı beceremiyorum,böyle içim daha mı rahat oluyo bilmiyorum.Genelde Kalyoncu motordan aldım parçaları.Mondialin 2-3 yıldır sıfırı satılmayan motorların bile parçaları var.Zaten kanunen 10 yıl parça bulundurma zorunluluğu var unutmayın.Yaşadığınız ilk olumsuzlukta işin peşini bırakmayın.Bazen esnaflık bilmeyen kişilere denk gelebilirsiniz.Bu da malesef genelleme yapmaya itiyor insanları.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...am-ediyor.html
Ankarada bulunan mondial servis ve bayileri 1 haftadır bana ayaklik bulamazken internetten 3 te biri fiyatına ayaklik aldım. mondial de 35 lira, bnm aldigim sitede 12 lira, 3 lira yirmi kuruş kargo ödedim. 15 liraya 1 haftadır bulamadığım parçayı buldum.
-
16 Haziran 2015, 08:30
vladimir adlı üyeden alıntı
Gerçekten inanıyor musunuz bu motorun kalitesine göre fiyatının iyi olduğuna?
Evet, inanıyorum. Ne Türkiye'den ne de yurtdışından bunun aksini ispat edecek tek bir yorum veya şikayet duymadım, okumadım. Bu kadar donanımlı, enjeksiyonlu, su soğutmalı 6 vitesli bir motorsikletin herhalde 6 - 7 bin TL olmasını bekleyemeyiz. Zaten eğer olursa şüphe etmeye başlayın. Aynısını Japonlar yapsa 17 - 18 bin olur. Aradaki 7 bin TL fark normal değil mi sizce ? Burada parasını etmeyeceğini söyleyenlerin tümü varsayımlar üzerine konuşuyorlar. "Dur bakalım 30 bin'e gelsin ne olacak bell değil ?" diyorlar. 30 binde dağılan Çin motoru mu kaldı ? Olur da dağılırsa o zaman deriz ki fiyatı yüksek ama şu anda bunu diyemeyiz, desteksiz olur. Şunda bana göre düşünülecek tek şey servisler ve satarken ne kadar değer kaybedeceğidir.
Şundan emin olun ki bu fiyata bu motorun dağılıp dağlmayacağı belli değildir ama sizin kafanızdaki fiyatlarda olsaydı dağılacağı kesindi. Ne kadar ekmek o kadar köfte...
-
16 Haziran 2015, 08:51
Kardeş hangi siteden buldun ayaklığı.
Zuzuuw adlı üyeden alıntı
Ankarada bulunan mondial servis ve bayileri 1 haftadır bana ayaklik bulamazken internetten 3 te biri fiyatına ayaklik aldım. mondial de 35 lira, bnm aldigim sitede 12 lira, 3 lira yirmi kuruş kargo ödedim. 15 liraya 1 haftadır bulamadığım parçayı buldum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)