Mondial Rx3 Enduro Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
Ayni motor blogunu kullanan gasgas markasinin bi modeli varmis ve motor baglantisinda titresim onleyici lastik baglantilar yokmus. Eger daha once bahsedilen megellide de durum boyleyse (motor sasisye direk baglandiysa), bu motorun incelemelerinde simdilik olmadigi soylenen titresimin megelli de olmasinin sebebi de bu baglanti olabilir. Megelli de baglantinin nasil yapildigini bilen var mi?
Reklamlar
-
Anlaymadığım bu motoru herkes özellikle aklıevveller başka marka motorlarla kıyaslıyorlar,Türkiyede 250cc enduro motor varda benimmi haberim yok hele birde CRF20L ile kıyaslamıyorlarmı hayret ediyorum,hani deselerki CRF250 nin lastiklerini yol lastiği yapıcaksın arkayı biraz kalınlaştıracaksın,seleyi genişleteceksin veya migrostan bi sandalye minderi alıp 2 ye kıvırıp bağlayıp üzerine oturacaksın(bi ara ben öyle yapmıştım),artçısız bineceksin vs.vs.anlarımda yok arkadaşlar yok,bu motorun muadili piyasada yok onun için kıyas yapmayın bekleyin motor piyasaya çıksın ondan sonra eleştirin.Hele 100 km.de 6 litre yakar diyen tipler var..sadece gülüyorum..ne yahu benim 1000 lik bile zorlarsam yakıyor onu..
-
EGELİ adlı üyeden alıntı
Anlaymadığım bu motoru herkes özellikle aklıevveller başka marka motorlarla kıyaslıyorlar,Türkiyede 250cc enduro motor varda benimmi haberim yok
hele birde CRF20L ile kıyaslamıyorlarmı hayret ediyorum,hani deselerki CRF250 nin lastiklerini yol lastiği yapıcaksın arkayı biraz kalınlaştıracaksın,seleyi genişleteceksin veya migrostan bi sandalye minderi alıp 2 ye kıvırıp bağlayıp üzerine oturacaksın(bi ara ben öyle yapmıştım),artçısız bineceksin vs.vs.anlarımda yok arkadaşlar yok,bu motorun muadili piyasada yok onun için kıyas yapmayın bekleyin motor piyasaya çıksın ondan sonra eleştirin.Hele 100 km.de 6 litre yakar diyen tipler var..sadece gülüyorum..ne yahu benim 1000 lik bile zorlarsam yakıyor onu..
Senin motorun 6 lt yakması- devir saatinin 2.nci üst dilimini hiç kullanmıyosun...CRF 250L enduro değil de ne ? Çok bilmiş beyefendi!!!...Sat o zaman 1000F ni gelince meşhur Mondi den alırsın kendine ''aklısonra''....
-
dyavol-77 adlı üyeden alıntı
Senin motorun 6 lt yakması- devir saatinin 2.nci üst dilimini hiç kullanmıyosun...CRF 250L enduro değil de ne ? Çok bilmiş beyefendi!!!...Sat o zaman 1000F ni gelince meşhur Mondi den alırsın kendine ''aklısonra''....
Değerli forumdaşım sen dert etme,ben merak ettiğim her motoru alır denerim,benim kullanmadığım SS,enduro,scooter yok gibidir.o senin enduro dedğin CRF250L ile ben hafif arazi,şehiriçi,şehirdışı binlerce km.yaptım,o motoru enduro demek gülünç olur, benim mpotorlarımın Benzin harcamasına,çevirdiğim devirlere ise istersen hiç girme,ayrıca çok bilmişlik haddim değildir,şunu bilirim,öğrenmeninde yaşı yoktur,sadece klavyeden ezbere konuşmam..
senin yazdığın ciddiyetsiz mesajını alıntı yaparak,forumu kirlettiğim içinde diğer forumdaşlarımdan özür dilerim.
-
EGELİ adlı üyeden alıntı
Değerli forumdaşım sen dert etme,ben merak ettiğim her motoru alır denerim,benim kullanmadığım SS,enduro,scooter yok gibidir.o senin enduro dedğin CRF250L ile ben hafif arazi,şehiriçi,şehirdışı binlerce km.yaptım,o motoru enduro demek gülünç olur, benim mpotorlarımın Benzin harcamasına,çevirdiğim devirlere ise istersen hiç girme,ayrıca çok bilmişlik haddim değildir,şunu bilirim,öğrenmeninde yaşı yoktur,sadece klavyeden ezbere konuşmam..
senin yazdığın ciddiyetsiz mesajını alıntı yaparak,forumu kirlettiğim içinde diğer forumdaşlarımdan özür dilerim.
Klavyeden ezbere konuştuğumu da kim söylemiş...sen mi?....Reyis, ben ekmeğimi motosikletten kazanıyorum (h.içi kurye-h.sonu motosiklet tamirhanesinde)....Crf250 yide senin kasa bir evvelki cbf1000 de iyi bilirim...yakıt hesabı yapacaksan...demem o ki PCX 125 al kendine ....Honda ile ne üdüğü belirsiz bir Çin'liyi değil mukayese etmek-aynı cümle içerisinde bile kullanma (sana bir ağbey tavsiyesi),yoksa millet sana bi tarafı ile güler.SaygılaRR.
-
Lütfen konuyu konuşalım arkadaşlar bugün face de nazillideki fabrikadan kareler diye rx3 resimleri paylaşmışlar sanırım bayiler toplantısındeki motor, gidonu hiç benim izlediğim youtubedeki videolar gibi kaliteli değil ne iş? Benim izlediğim videolarda hatta bazı yüksek çözünürlüklü resimlerde gerçek krom görünen gidon, nazillideki.fabrika resimlerin mat boya görüntüsünde benim gözümden kaçmaz ne iş mondial yetkilileri?
-
hangi sayfa bu ?
ben bakınca göremedim de
link verir misiniz?
-
Düşük cc en iyi japonda olsa fıs geliyor bana ben cc ye bakarım bu motoruda cg motorlar gibi üretmemiştir inşllh plastikler gariban çinli gibiyse ben uzak durmayı tercih ederim
-
dyavol-77 adlı üyeden alıntı
Klavyeden ezbere konuştuğumu da kim söylemiş...sen mi?....Reyis, ben ekmeğimi motosikletten kazanıyorum (h.içi kurye-h.sonu motosiklet tamirhanesinde)....Crf250 yide senin kasa bir evvelki cbf1000 de iyi bilirim...yakıt hesabı yapacaksan...demem o ki PCX 125 al kendine ....Honda ile ne üdüğü belirsiz bir Çin'liyi değil mukayese etmek-aynı cümle içerisinde bile kullanma (sana bir ağbey tavsiyesi),yoksa millet sana bi tarafı ile güler.SaygılaRR.
bak ben 54 yaşındayım,sen galiba bana abi tavsiyesi verdiğine göre 60 lı yaşlardasın,kullandığın yazı dilinden anlamalıydım...neyse ...
-
-
şu makina bir gelseydi de görseydik...
gerçekten akıl çelecek bir kompozisyon olmuş...
-
sanirim xtreme max'imi satiliga cikarmanin zamani geldi..
hastasi oldum bunun!
-
bence acele etme forza bakarsın bir kötü yanı vardır titreşim vardır vs. birileri alsın test etsin öyle alın derim.
-
-
Arkadaşlar cümleten Selanım Aleyküm, az önce Antalya bayiini aradım. Bayii toplantısında net fiyat belirtilmediğini fakat 2015 yılı kapsamında vergi düşüşü beklediklerini söyledi. Eğer vergi düşüşü olursa 8000-8500 arası satışa sunulacakmış. Olmazsa 9000-9500 arasına satışı olacak diyor. Yan çantalar opsiyonel gelmediği için çanta iptal edip fiyat düşüremiyormuşuz. Türkiyede satışa sunulacak ilk pakette sadece beyaz olduğunu da söyledi. Antalyada oturan arkadaşlar için Melli Mondial bayii test sürüşü yaptırtmıyor (!) Şubat 15 de model ellerinde olacak şimdiden sipariş aldığımız birkaç kişi var dedi. Sipariş veren arkadaşlar forum yazarı ise haftasonu bir gün toplu şekilde motoru tanıtma ve deneme imkanı olabilir. Ben 2014 Ağustosta yine aynı maceraya girişerek Türkiyede ilk kez satışa çıkan Bajaj Pulsar 200NS aldım. motordan oldukça memnunum fakat tarz değişikliği düşünüyorum. Enduroya geçiş için RX3 oldukça ideal göründü. Motor bayiilerdeki yerini aldıktan sonra karaımı vermek istiyorum.
-
Vergi düşüşü olursa çok iyi olur. Test sürüşü konusunda Mondial'e baskı yapmak lazım. Ben kendi adıma mail yazacağım.
-
Seko adlı üyeden alıntı
Vergi düşüşü olursa çok iyi olur. Test sürüşü konusunda Mondial'e baskı yapmak lazım. Ben kendi adıma mail yazacağım.
Ağlanıp sızlanalım dersen hemen yaparık ama mantıklı bişey istersen tek başına kalabilirsin.
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
-
Az once bende aradim bizim burada ki bayiyi şubatta gelecek dedi on tane siparis vermis ve fiyat olarak 8000-9000 arasi olabilirmis dedim valla 8000 den fazla olursa pek iyi olmaz ama bakalim gelsin belli olsun o zaman konuşuruz.
-
250 cc motorlarla ilgili ötv düşüşü geçen yıl (sanırım 2013 de)yapıldı. Daha fazla vergi düşeceğini zannetmem. Ama benim konuştuğum bayi fiyatı 8400 TL olarak verdi ve genel olarak uyguladıkları kredi kartına 9 taksit işleminin buna da uygulanacağını söyledi. Motorlar fuardan sonra satışa sunulacakmış ve renk olarak bayinin söylediği: mavi, beyaz ve siyah!? (zongshenin siyah rengi yok. Bu renk acaba özel olarak mondiale yönelik mi bilmiyorum)olacakmış. Ben siyah renk zongshen'de yok dediğim halde ısrarla (bir telefon görüşmesinden sonra) var dedi. Bekleyip göreceğiz.
2012 Bmw F800gs
; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).
-
Merhaba arkadaşlar
https://www.facebook.com/pages/G%C3%...293743?fref=ts Sayfasında mevcut yorumları göz önünde bulundurarak
İzmitt mağazasında imiş , Güven bisiklet mondial bayi, rx3 siparişi vermiş. Yetkililere göre, fiyat 9.500 - 10.000 arası , Şubat sonuna doğru da dağıtım yapılacakmış.
" Motorsiklet enjeksiyonludur.6 ileri ve 250 cc su soğutmalı.bende bu markanın 150 cc olan modeli var ve uzun km yapılabiliyor hava soğutmalı olmasına rağmen.Bu motorun özellikleri çok daha yüksek.UZUN KM SORUNSUZCA YAPILABİLECEĞİNE EMİNİM " gibi bir söylemleride mevcut yorumda.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)