Mondial, bu yönetim anlayışıyla bu günlere iyi bile geldi. 21.Yüzyıl'da, serbest piyasa ve rekabet ortamında müşteri odaklı çalışmayan firmalar çok net bir şekilde batmaya mahkumdur arkadaşlar! Dönem bunu gösteriyor. İnşaat sektöründe de bu böyle, sağlık sektörüde de böyle, otomotiv yada elektronikte de böyle.. İnanın mahalledeki bakkalarda bile insanlar artık müşteriye yaklaşımı, ilgiyi ve alakayı önemsiyorlar.
Firmalar için rakip çok, alternatif bol, dolayısıyla bir şekilde öne çıkmaları gerekir. Maalesef Mondial bu anlayışla fazla ilerleyemeyecek gibi görünüyor. Kuralkanın bir dönem düştüğü hataya düşüyorlar. Ama Kuralkan en azından biraz düzeltti durumu. Dilerim Mondial de durumun vehametini görür ve müşteri odaklı çalışmaya başlar.
Yukarıdaki fotoğraflar bize maşa pivot noktası ve arka aks arasındaki mesafeyi ölçerek arka tekerlek hizalama kontrol gösterdi. Diğer bir yaklaşım (yukarıda belirtildiği gibi) maşa üzerinde kâtip işaretlerini kontrol ve motosiklet her iki tarafında ayarlayıcılan göreli konumunu karşılaştırmak için bu kullanmaktır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:32 ----------
Ön jant değişikliği ile 19 inch değişikliği yapılmış mavi olan motosiklette. jantta USA yazıyor.
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
Ben aldım arkadaşlar. Motorsiklet gelince bilgileri paylaşırım.
Motorsiklet Nisan 15 de dağıtıma başlanacak dendi.En geç 20 sinde Adana da bayide olacak.Teşşekkür ederim.
hayırlı olsun, hangi bayiden aldınız?
hayırlı olsun kazasız belasız inş. alınca arka dişliyi bi sayarsan sevinirim..
Bugün itibariyle kaporayı yatırmış durumdayım bu cumartesi için geleceği söylendi.
görüntü güzel performans zamanla anlaşılır. bu motorun karşısına İtalyan Benelli diye bir marka geldi rakip olarak. mondial de fiyat bence yüksek. sürekli bu parayı buna vereceğime noktasın geliniyor. sonuçta mondialin tarzı belli kalitesi belli. cg kasa ve cup motosikletleri çok satması kaliteli ve iyi olması anlamına gelmiyor.ucuz motorlardan zamanında çok yüksek karlar elde ettiler. internette 100 dolarlık tel maşa motorları 1000 tl den satıyorlardı.bu motorun bu imajı ortadan kaldırabilecek bir motor olduğunu sanmıyorum. bence mondial böyle olaylara girmeden cg ve cub motor satmaya ve en çok satan marka olarak övünmeye devam etsin.klasman değiştirmenin bir bedeli vardır ancak mondialde öyle bir vizyon olduğunu sanmıyorum. sonuç olarak bu motor iyi duygular uyandırmıyor. aldığımda kendimi kazıklanmış hissedeceğim bir fiyatı ve markası var..
Aynen katiliyorum mondial safjan cin mali lastik bike bulamayacagin bi motor getirmis enduro diye satacak kusura bakmayin sipatis veren versin buna 10.500 verilmez.
hayirli olsun alinmis malin kotusu olmaz
Arkadaşlar benimde motorla ilgili şüphelerim var lakin bunları göze aldım. Bu fiyata ,bu tarzda 2000 model bir makina almaktansa böyle bir seçim mantıklı geldi.Çok da araştırdım. Yanılsam bile 2 sene 15.000 km binerim diye hesap yaptım.
Bu motorsikleti Amerika ,İngiltere ye bile sokabiliyorlarsa ki o ülkelere girmek için bir çok testten geçiyor.
Son dolar kurundaki değişimle bu motor daha alınabilir göründü bana.Şu anda Yuan karşılığı tl değeri 8600 tl ye karşılık geliyor.Bu Çin'deki satış fiyatı dır.Bize gelişi , vergi farkı ,mondial in karı, bayi karı derken aradaki fark da normal bence
Jant ve Lastik konusunda da ebatların standartlara uygun olmaması bir sıkıntı gibi görünsede onun için de alternatif jantlar var çok sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. Motor gelsin kafama yatmazsa onu da uygulamayı düşünüyorum.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)