Bende bayram öncesi 2016 model bir turuncuyla aranıza katıldım. Motoru almaya İzmir'den Kocaeli'ne gittim ve dönerken yaklaşık 500km birbirimizi tanımak için fırsatımız oldu
Hiç redline'a sokmadım ama 100km altına da düşmedim. 4 litre civarında yakıtım oldu ortalamada 100 km'de. Bir ara özellikle Gemlik - Karacabey arasında viyadüklerde ciddi rüzgara maruz kaldım. Onun dışında saatte 1 mola vererek ve dinlenerek ulaştım İzmir' e 5 saat gibi bir sürede yeni otoyolu kullanarak. Son 100 km kala artık sele uyuşturmaya ve ciddi rahatsızlık vermeye başladı, onun dışında bir problem vs yaşamadım çok şükür.
Benzin depomun üzerinde ufak bir iki tane ezik var, sticker veya tank pad ile kapatmak istemiyorum, bir kaportacı yapabilir dediler ama renk vs uyuşmazlığı olsun, motoru yatır bekle vs olsun uğraşmak istemiyorum. Komple deponun üstü veya depo olarak parça değişimi oluyor mu onu soracaktım bilen arkadaşlara?
Son olarak, lastik seçimi için anlas cupra r modelini çok okudum bu forumda, lastik değişimi yaptıracağım ama o esnada birde tel jant durumundan dolayı iç lastiğe sıkılan ve patlamayı engelleyen bir üründen bahsetmişti arkadaşlar. Kullanan var mıdır? Önerirler mi? Olumlu yönde yorum alırsam marka, temin yöntemi vs önerisi rica edeceğim.
Herkese teşekkürler, güvenli sürüşler...