e d i t l i m e s a j o n k a r e k t e r n e z o r i ş m i ş :
e d i t l i m e s a j o n k a r e k t e r n e z o r i ş m i ş :
kawasaki daha iyi hadi ama biri spor motor biri enduro ikisini bir tutmasanız spor motorla çamurlu araziye gir bakalım ne oluyor.Endoruyla Enduroyu karşılaştırın kardeşim başka diyeceğim yok.
Peki, yurt disinda 300 cc burada 250 cc olayi ne is beygirine bu sartlarda guvenilir mi acaba?
Para ve zaman sıkıntısı olmasa alıp arada dere tepe gezilecek motor. Ama pulsar bile resmen garaj motoru yatışta.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
Dönüp dolaşıp kendimi bu motosikletin olduğu başlığın içinde buluyorum. Sıkılmaya başladım
Dikkatli bakıyor musunuz?
250 cc olarak karşılaştırıyoruz , rx3 ' ün cazip yanı şehirdede binerim arazidede binerim havasında ve tercih edecek olanların %90 'ı bu düşüncededir tenere 250 ülkemizde olsa fiyatı 11-12 olacaktı şimdi tenere 250 olsa bu motor 8.000 den fazla edermi, böyle düşünmek lağzım
Evrak çantaları olmasa daha iyi. Aluminyum sac'tan daha iyisini yapabilirim. çantalar gereksiz geldi bana.
Motor hoşuma gitmişti 8500 benim için kritik bir rakam ama yinede alabilirim ama 9000 geçince iş değişir almam krediyle borçla 15000 e çok çok iyi motor alırım
şimdi crf 250 nin 2.ellerine baktımda 10bin civarına epey motor varmış temizide çıkar mutlaka. ( honda bana hiç sıcak gelmez ama ne yalan söyleyim para olsa alabilirdim bir tane sonuçta kaliteli japon) klx 250yide unutmayalım
yani Rx3'e 8 bin mi bilemedim şimdi. O yetkililer fiyatı iyi düşünsünler hatırladığım kadarıyla benim Xtreme maxın 250 liği vardı bir ara ne oldu kaç tane sattı acaba
Motorda gelmeden ne konuş(tuk)uldu be ne yapalım tutamıyoruz galiba kendimizi
Hadi bir soru sorayım alacak olsanız 2 bin daha koyup temiz bir crf mi alırdınız, Gs e benzeyen şekli ile gönülleri fetheden mondialmi?
Benzin pompası deponun içindeymiş, ve kendini yakıtla soğutuyormuş !!
Buda yaklaşık 4 litre kadar benzinin depoda sürekli olması demekmiş !
Teker rulmanları kronik sıkıntı gibi görünüyormuş !
İngiltere'de Honley Venturer 250 adıyla piyasaya sürülmüş ve aşağıda linkini verdiğim derginin yaptığı incelemeye göre titreşim problemi yok. Keza aynalar da tertemiz bi görüntü sunuyormuş.
Motorun satıldığı ve ülkemize en benzer pazarlardan biri olan Malezya pazarındaki 3600 dolarlık fiyatı düşününce Mondial'ın 8000-8500 aralığında getirmesi iş yapacağı anlamına gelir.
sayfa 20
http://issuu.com/mortons-digital/docs/mcmsep14
Filipinler de karbüratörlü modeli varmış, ve 1 litre ile 22-25 km yol alıyormuş..
Yüksek hızda vibrasyon varmış..
Yorumlardan edindiğim izlenim, bu motorun çinli deyip geçilmeyecek bir motor olduğudur. 7500-8000 TL arası fiyat süper olur. Ama nedense fiyatlar hep beklentinin üzerinde oluyor. Fiyat beklentinin altında kalınca kalitesizdir diye kimse almak istemiyor. Mondial türkiyede marka yapmak istiyorsa bu motordan çok satmak için fiyat dahil elinden geleni yapmalı...
Böyle motorların piyasada tutunabilmesi için fiyatının belirli sınırlar içerisinde tutulması değil bir fiyat becerisininde sunulması gerekiyor.
Amerika'da 2500 dolar İngiltere'de 3600 dolar olması doları tl ye çevirerek basit bir hesapla 7000 8000 olması anlamına gelmiyor çünkü bu motorlar Amerika'dan İngiltere'den değil Çin'den geliyor. 5000tl olacak ki fiyatı mondial bir hizmet yapmış bir ticari beceri göstermiş diyebilelim ve bu motor ancak öyle satılır. 2. el Japon varken kim alır bunu 7000 8000 bine Allah aşkına.
Banada 8.000 TL psikolojik sınır gibi geliyor ,pulsar 200ns gibi iyi bi lansman fiyatı şart aslında
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)