Selamlar;
Motoruna yan çantalar veya üçlü çanta set olarak düşünen veya değiştirmek isteyenler varsa;
benim uygulayacağım bir çanta sistemi var...Bayram sonrası yan çantaları bağlamak için boru büktürüp hazır hale getirmem gerekiyor.
Çantaları fiyat olarak özellikle beğeneceğinizi umuyorum...ihtiyacı olanların beklemesini tavsiye ederim..
Montaj sonrası şöyle olacak..ama ben üçlü düşünüyorum..
http://uzmanoto.org/kaldera/klrcanta.jpg
Bu çanta işini hallettikten sonra ortada olacak çantaya 18 Amperlik ikinci bir akü yani benim uydurdurmuş olduğum şu kuru bataryalardan ilave edeceğim..biraz ağır olduğu için ortada olması gerekir..
Ayrıca pleksiden ön tarafa bir rüzgar tutucu yapmam lazım..fikirleri olan varmıdır..?
Dikkatli bakılırsa resmini eklediğim örnek motorda ön tarafta beğendiğim şekilde pleksiden yapılmış orijinal gibi duran rüzgar tutucu mevcut..
Yurt dışından temin etmiş olduğum bir yığın ekipmanım var..Daha hiç birini motoruma eklemedim..
Bu ekipmanları eklemeden motorun günlük olarak limitlerini zorlamaktayım...inim inim inletiyor,tekere kaldırıyor,birazda risk alarak sahilde yakışıksız şekilde kullanıyorum 1 saat kadar.. bir yerlerinden arıza veya kırılma olasılığı varsa olsun şeklinnde...çantaları bağlamdan önce bu şekilde ölçmem gerekiyor,uzak doğu seyahati öncesi..