Mrb ürünler güzel.
1-farları nasıl takmayı düşünüyorsunuz?
2- aynaların açısı nasıl? büyük ayna lazım bana heryeri görecek,
Mrb ürünler güzel.
1-farları nasıl takmayı düşünüyorsunuz?
2- aynaların açısı nasıl? büyük ayna lazım bana heryeri görecek,
merhablar arkadaşlar malum bizin arka çanta yok gibi bir şey ,yan çantalarda aslında çok işlevsel gelmiyor bana ama yük / malzeme vs. için arka çanta olrak 48lt ile 52 lt çanta arasında kararsız kaldım ,52 çok büyük ve görüntü kirliliği oluşturur mu?
değiştirmiş olanlar hangi marka ve modeli neden tercih ettiklerini yazabilirler mi?
Teşekkürler keyifli günler diliyorum.
vesselam..
Dünkü kar yağışında motorumla çıkmadan duramadım. 17:30 itibariyle sürüşümü izleyebilirsiniz. 20. dakikada ufak bir düşüş yaşadım ama olsun
Dünkü kar yağışında motorumla çıkmadan duramadım. 17:30 itibariyle sürüşümü izleyebilirsiniz. 20. dakikada ufak bir düşüş yaşadım ama olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:58 ----------
https://www.youtube.com/channel/UCDgDjb821i-q19GQlgAM_tA
Kanalımdan diğer videolarıma da bakabilirsiniz. Lütfen video kalitesini 1080s yapmayı unutmayın
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:59 ----------
5 saat kar yagisi sonrasi
Merhaba,
Ben Maxem in 45lt SL 45 modelini kullanıyorum. Büyüklük olarak 2 kask alıyor. Ve motorda kaba durmuyor. Ben gayet kullanışlı buluyorum.Fiyat olarakda pek çok markaya göre oldukça uygun.(90TL civarı.) Giderken her hangi bir sallanma savrulma vs de yaşamadım. Motor üzeri resimlere benim albümden bakabilirsiniz.Yalnız şu an alacak olsam biraz daha paraya kıyıp Maxem in MX45 modelini alırdım.Bu model tip olarak çok daha güzel. bu modeli üst bagaj taşıyıcısı ve artçı için sırt dayaması ile birlikte 200TL civarında satılıyor.
Tabi ben fiyat performans olarak bu modelleri önerdim. Tabiki daha pahalıya çok daha kaliteli ürünler var.
Selamlar...
goh-khan güneş teşekkürler bilgi için kafamda shad 48 var idi şimdi maxsemin nasıl bir çanta olduğunu düşünürken aradaki fiyat farkına shadın değip değmeyeceğinide düşünmeye başladım..
fiziki olrak görmek gerek her ikisinide sanırım bakalım buradaki(izmit) satıcılarda var mı bu markalar.. bi fırsat bulabilirsem.. vesselam..
Amin Abi sıhhat ile hep beraber olmayı nasip etsin
selamun aleykum
öncelikle bu siteye yeni üye oldum düzceden katılıyorum bircok yorumu okudum ve hala okuyorum
abilerime kardeşlerime bir sorum olacak
rx3 evo almak istiyorum fakat düzce de hiç yok servis agı var fakat ben alıp buraya gelmesini saglarsam burda işi bilmeyen biri motoru toplayacak
bu sebeple sakarya tarafında bolu da olabilir tavsiye edebileceğiniz yer varmı?
ayrıca motor fiyatları her yerde farklı şu anda en uygunu istanbulda hunkar motorda buldum yanın hediyelr bol ayrıca 300 tl ehliyet yardımı diyor
yardımcı olacak olan arkadaslara şimdiden teşekkur ederim
Değerli rotasız kardeşim ben Bursa'da oturuyorum. İzmit'te Mitmuallim ismiyle yazan Mithat bey hocamız var,rx3i yi Sakaryadan almıştı. Benim telim 535 2304722 telden ararsan Mithat beyin nosunu sana verebilirim. En kısa zamanda evona kavuşman temennisiyle. SELAMLAR.
motoru aldığınız yerdeki servis hazırlayıp kullanılabilir hale getirecek, sizede düzceye kadar sürmek kalacak, ayriyeten kronik sorunlar çıkmaz ise mahalli servisler işini görebilir ama kendine güvenen ve işi bilmeyen bir servis ise benim gibi 100 km ötede servise gitmek zorunda kalabilirsin..
geriye doğru biraz oku yaşananları görürsün.. vesselam..
Ali abi selamlar hürmetler..
Mithat Hocam hem size hemde bütün İkiteker sevdalılarına saygılar sevgiler mutluluk dolu günler dilerim.
ilgin için teşekkürler mondial fiyatını sitesinden kaldırdı.heryerde farklı fiyatlar var istanbul fuarına kadar beklemeye karar verdim nasip se fuara gidecegim.hem bu sırada arabamı satmıs olurum. tekrar burda görüşürüz insallah
https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=1R41sNqw-h0
ekipmana para aktarayaman veya gereğince önemsemeyen bizler için izlenmesi gereken bir video
Allah bizi korusun ..
vesselam..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)