Karar verdim 11 kasımda bu üründen 2 adet sipariş verecem bu renklerde kombin yapıcam altlı üstlü.
Karar verdim 11 kasımda bu üründen 2 adet sipariş verecem bu renklerde kombin yapıcam altlı üstlü.
Bu arada ana sayfada görmüşsünüzdür. 2017 modellerde 250--300 cc enduro-turinglerde patlama yılı olacak sanırım. Suzuki, bmw, kawasaki, honda vb firmalar bu alanda yeni motorlar sürüyor piyasaya. Yaklaşık 2.5 yıl önce mondiale mail atarak bu kategoride ciddi bir eksiklik olduğunu belirtmiş ve RX3'ü getirmeleri gerektiğini söylemiştim. getirdiler (benim uyarım üzerine mi bilmem ama ben nisanda mail attım aynı yılın sonunda getirdiler). iyi ki de getirdiler. Şu an piyasada bu alandaki (enduro-turing) açığını kapatan bir model oldu (bir de sorunları hiç olmasaydı, tadından yenmezdi). Zaman beni doğruladı.Artık tüm rakipler bu alana yönelik modeller sunuyor. inşallah piyasa yani biz motor severler mutlu oluruz. Selamlar.
2012 Bmw F800gs; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).
Bu gün 2 saatlik bir sürüş gerçekleştirdim. Ellerim uyuştu titreşimden yarım saat öyle kaldı. Çok titriyormuş bizim gidon.
düşük viteste biraz titreme hissediliyor ama devir yerine gelince ben rahatsız eden titreşim hissetmiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:37 ----------
fiyatları görmeden pek mutlu olamıyorum sonuçta honda , kawasaki , suzuki , bunlar 22 binden aşağı enduro vermezler insana , cc kaç olursa olsun.
doların bugünkü halini görünce motoruma daha bi güzel bakmaya karar verdim.
gurupta paylaşmışlar buradada olsun RX4 450cc
Naci abi söyledim ama yanliş anlama yok ben sana istinaden yazmadim yoksa iyi motor kulandiğını biliyorum ama okadar çok bilmeyen insan varki! Bunu anlatmamın nedeni lastiğe çok para verip çokda beklentide olmamalari için yoksa senin yazinla alakali değil! Zaten turance hakinda bildiklerimi söyledim ki sende benzer durumlarla karşılaşmısın keske prelli mt60 veya michelin anakee 3 baksaydin birde. Çünki 3 aşağı 5 yukari ayni fiyatlari. Ama şu da var turance bildiğim kadariyla rahat 15bin km kulanilabiliyor 25bin yapanda var mt60 ve anakee 10bin sonra çöp
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
Efendim merhabalar. Bir kaç aydır RX3 EVO bakıyorum. Bazı sorularım olacak. Stop etme sorunu çözülemeyecek bir sorun mu? Yani tamamen kronik olup her defasında problem çıkartır mı? Kocaeli`de iyi bir ustası/servisi varmıdır? Ve son olarak genelde bu motorun 2. eli neden 0 km'sinden daha pahalı? İstanbul'da bir bayi 2015 model 0 km. 9500 TL'ye verirken (ki kask eldiven mont çanta vs. hediyeleri de var) aynı modelde 8-10 bin km yapmış bir evo'dan 10 bin TL isteyen var? Aynı durum 2016'sı içinde geçerli, 0 km 11500'e bırakan var, 2016 model 8-10 bim km'lerde 12 13 isteyende var? Eleştiri anlamında değil tamamen bilgi edinme amaçlı sorulan bir sorudur benimki..
Zengibar kardeş,o yağ ön dişliden damlıyor.sakın merak etme,hareket halindeyken o dişlinin yaptığı deviri bir düşün,merkezkaç kuvveti ile fazla yağ dışarı doğru savruluyor,için rahat olsun sıkıntı yok.
zangiff kardeş,titreşim,tek silindirli motorlarda muhakkak olur ama ben hiç rahatsız değilim.(ben ki vaktiyle TVS APACHE kullanmış biri olarak,titreşimin ne demek olduğunu iyi bilirim.)silindir sayısı arttıkça vibrasyon (titreşim)azalır çünkü birbirlerini balans ederler ama 4 silindir bir motorda bile az da olsa bir titreşim vardır.bundan önceki motorun 4 silindirliydi.
bu arada,RX4 iyimiş,önümüzdeki yıl bu segmentte epey bir çeşit olacak gibi.ama $ bu seviyede giderse hayal gibi.ben de son zamanlarda BENELLİ TRK 502'yi inceliyorum.sadece hayal.
selamlar , malum kış geliyor yağmurlar başladı ,
ön çamurluk için uzatma yapan oldu mu?
hazır modellerden uyan var mı? yada kendi çözümünü paylaşabilecek olan...
bektanist kardeş,o uzatma hangi motorun ve kaça aldınız? çünkü ben bir arkadaşımdan,pulsarlarınki oluyor diye duydum.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)