Arkadaşlat malum kışda geldi elciklere koruma takmayı düşünüyorum ama cros motorlara takılan gibi bişey düşünüyorum. Mahsat rüzgarı kessin önerebileceğiniz uyumludur dediğiniz bişey varmı.
Arkadaşlat malum kışda geldi elciklere koruma takmayı düşünüyorum ama cros motorlara takılan gibi bişey düşünüyorum. Mahsat rüzgarı kessin önerebileceğiniz uyumludur dediğiniz bişey varmı.
körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır
Ben BUNU kullaniyorum. Ruzgar yonunden sikintim yok ama icinde metal bar olmadigi icin gercek bir koruma saglamayacaktir.
Kışın rüzgar ve soğuk için şu üçlüden vazgeçmem
- Isıtmalı elcik
- Elcik rüzgar koruma
- Kışlık eldiven
Sıcacık gidiyorum her soğuklukta.
Isıtmalı elcik olarak ne kullanıyorsunuz? Aliexpress'den iki model buldum ama bizim gidona uyumlu mu bilemedim. Ürünler bunlar:
Elcik ısıtma 1
Elcik ısıtma 2
Bir de Oxford'un Premium Touring elcik ısıtmasını çok beğeniyorlar. Akü akım koruma olması en büyük artısı. Ama fiyatı 215 TL :(
Sizce hangisi daha kullanışlı?
Antalyada elcik ısıtmaya gerek duymuyorum rüzgarı kestimmi tamamdır.
Bir önceki videomda ömrünü doldurmuş orj.zincirimle 162km/h hıza ulaşabilmiştim(Eğimde).Şimdi ''ognibene'' italyan zincirle aynı yolda tekrar denedim.Yani zincir çok şeyi değiştiriyor dostlar. videoda farkederseniz aşırı rüzgar var(kafa sallıyor). ve araç trafiğinden dolayı gaz kesmek zorunda kalıyorum.ki kesmesem tahmini 2-3km/h extrası olur.Bu hızlarda seyir edemezsiniz tabiki.Ayrıca 2015 modellerde hız göstergesinde sapma olmasına rağmen gayet ii gibi
170 yapmışsa arkadaş 20 km de sapma varsa demek ki son hızı 150km falan.. stabil son hızı nedir acaba yani uzun yol son hızı 5-6 saat aynı hızda gidebilicek maksimum stabil hızı. tahminim 110 falandır..
stabil hızı yokuşlar dahil panelde 145 gösteriyor 145-18=127 tabi sürekli bu hızlarda gitmek rüzgarı çok olan kafayı ütülüyor. ama asıl konu bu hız içinmi üretilmiş yol içinmi bunu bilerek almak lazım şunu net olarak söyliyebilirim yolda ciddi bir keyif veriyor torku çok iyi gücünü ise toprak ve bozuk zeminde hissediyorsun. 2200 km uzun yol yapmış biri olarak söylüyorum bazen tapa gaz bazen sakin kullanımda 100 km 3.4 lt yakıt yaktı. bozuk zeminde ise 100 km 3.5 lt yaktı. uzun yolda yarım litre avantajı oluyor şehir içi 4 lt yakıyor. kısaca göstergenin yanlış göstermesi beni fazla etkilemiyor.
benimde süratle işim yokda uzun yolda malum ara sıra mecburi nedenlerden gazı açmak gerekebiliyor. ara sıra sürati arttırmak gerekebiliyor.. gerçek anlık son hızda 160 km .. stabil sın hızda 135-140 kalabilse.. on numara olurmuş..
o dediklerinde mümkün ama 250cc bu tosunun ağırlığında yetmiyor. 300 veya 350cc yeterli fakat vergisi 600cc ile aynı oluyor o zamanda 350cc almanın mantığı kalmıyor ( olsa bile) benim için az yaksın yormasın al benisi olsun diyen varsa biçilmiş kaptan bu makina birde 2016 larda göstergede 100 km/ hızda 5 veya 6 km/h az gösteriyor 2015 ler gibi değil oda janttan kaynaklı sanırım biri 19 diğeri 18 ebatında.
http://www.lastikdeposu.com.tr/metze...astigi-pmu3194
http://www.lastikdeposu.com.tr/metze...WIuBoCuWDw_wcB
İyi akşamlar bi sorum olacaktı yardımcı olursanız sevınırım , bu lastikler nasıldır 2016 model için dusunuyorum baska onerılerınız var mıdır?
Bu lastıkelrın daha ucuz satıldıgı bı yer bılıyor musunuz? (Ankara da olur , herhangi baska bi site olur )
Naci abi sen kullanıyordun sanırım , arka teker ölçüleri 130/70-17 'den 130/80 oluyor bı sıkıntı yaşamadın değil mi?
umarim resimleri ve linki doğru duzgun ekleyebilmişimdir.
Resim ve linkler duzgun gorunuyor. Ben de arkada 130/80-17 kullaniyorum. Sorun yok. Biraz aklinizi karistirmak isterseniz Continental TKC70 bakabilirainiz. Cok fazla memnun kullanici var. Ben disli lastik istedigim icin Heidenau K60 aldim.
Metzeler'de karar verirseniz mutlaka uretim tarihini ogrenin. Bir forumdan okudugum kadariyla Tourance modeli artik Tourance Next olarak uretiliyordu. Bu durumda sizin baktiklariniz eski tarihli olabilir. (Tabi ben de yanlis hatirliyor olabilirim.) Bir de Ankara gibi kisi sert gecen iklimlerde M+S lastik daha saglikli olur diye dusunuyorum.
Zor karar. En azindan ben cok zorlanmistim
Arkadaşlar herkese merhabalar,hem formda hem de motorsiklette yeni bir kullanıcıyım. 2016 model Rx3i evo aldım ve 900 km yol yaptım. Rodaj süresi benim için çok sıkıcıydı, 7000 devire 800 km sonra çıkmaya başladım tam zevk almaya başladım mevsim sonuna geldik. Rüyalarımda bile kullanıyorum ve çok doğru bir motorsiklet aldığımı düşünüyorum.Sizlere sormak istediğim bir kaç soru var ve cevaplayacağınızı umuyorum.
1-öncelikle motoru kışın kullanmayacağım, Ankara'da benim gittiğim yetkili servis pek de yetkin biri gibi gelmedi ama bakımını yaptık. Ancak burada havalar eksilere düşmeye başladı. Antifrizi ekletmeli miyim? Yoksa zaten radyatörde antifriz var mıdır fabrika çıkışında?
2- Orjinaline benzer kare arka çanta Öneriniz var mı? Tabii ki hesaplı olursa iyi olur
3- Kask kamerası önerebilir misiniz.
4- servis sis takamayacağını söyledi, Ankara'da sis nerede taktırabilirim.
Çok teşekkür ederim şimdiden
başka bir servise git.
radyatörde antifriz yok komle suyu boşalt sadece antifriz koydur diğer soruların zaten servisi değiştirince yardımcı olurlar.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)