Merhaba. Herhangi bir disli modifikasyonu var mi ?
Merhaba. Herhangi bir disli modifikasyonu var mi ?
merhaba mevlut ben daha yeni seyhatten döndüm şirinevlerde bakaçagım.
Bugun gelen 360 derece kameramla bir aksam cekimi yaptim. 2 dakikalik bir deneme videosunu buradan izleyebilirsiniz...
2015 ler yüksek gösteriyor malum. Ve bu hız hafif eğimli bir yolda dikkat ettiysen ama motorumun top speedi bu değil tabiki yani eğimde eskiden 172km/h hıza çıkıyordu. Zincir artık benden bukadar dedi. Şu dişli mevzusunundan anlamam nedir hesabı kitabı nasıl olur bilmem.Belki subap ayarı kaliteli buji tertemiz hava filtresi %70 asvalt lastiği metzeler,ve biraz eğimli yol avantajı vesayre.bu hız motoru yani racing değil neticede ve 120km/h hız heryere keyfle götürür.video amacı sıkca gelen top speed sorusu içindi yoksa bende bu hızlarda seyir etmiyorum.
Önceki mesajlarımda vieo neden görünmüyor anlamadım
Elecam 360 akşam çekimi denemesi...
Bu sabah 19 dakikalık çekim yaptım. 1,61 GB yer kaplıyor. Normalde kamera 23 er dakikalık periyotlar halinde çekim yapıyor. Bu da benim için çok iyi. Çünkü ev-okul arası 19 dakika sürüyor. Böylece yeni kayda geçmeden işimi hallediyorum. Elimdeki diğer 360 kamerada 15 er dakikalık periyotlar vardı. O zaman iki ayrı video oluyordu.
Depolama olarak micro sd kullanıyorum. Ürün özelliklerinde 32 GB destekler yazsa da bende Samsung Evo 64GB hafıza kartı var. Bu kartla 10 ssatlik çekim saklayabiliyorum.
Fabrika verisine göre 4 saatte şarj olurken 1 saatte şarjı bitiyor. Artısı ise, uygun bir şekilde powerbank bağlayarak 10 saat bile aralıksız çekim yapabilirsiniz.
geekbuying.com'dan aldım. Şu an için en ygun fiyatı orası veriyor. 120 dolar.
Geekbuying.com Elecam 360
Bu arada paket üzerine 72 $ yazdıkları için gümrüğe takılmadı. Ama yine de takılmama garantisi yok.
Birazdan gündüz çekim videosu da ekleyeceğim...
tekrar merhabalar, yine bir sürü sorularım olacak benzin göstergesi ile ilgili; full depoyla şehiriçi 188 km den sonra benzin göstergesi tek çubuğa düştü. bu arada tek çubuk dediğim e harfinin olduğu çubuk değil, onun üzerindeki çubuk. ben de benzin bitiyor diye benzinciye gittim ama depo sadece 7,6 litre benzin aldı. yani aslında yarısı duruyormuş benzinin.
benim öğrenmek istediğim bu gösterge beş kademeli mi, yani en alttaki e harfi de kademeye dahil mi?.
ben benzinciye gittiğimde aslında iki çubuk mu benzin vardı?
bir de sağdaki küçük benzin göstergesi en alttaki e harfi olan çubuk da bittiğinde mi yanıyor?
bunu yapacağımdan değil ama acil bir durum olursa diye soruyorum, sağdaki küçük benzin göstergesi yandıktan sonra en azından bir 20 km kadar gidilebilir mi?
cevaplayanlara şimdiden teşekkürler.
Sevgili Dogueksi evo yu ilk aldigimizda seninle ayni tereddutleri
hepimiz yasadik.Depo bosaldi diyerek benzinciye gittigimizde7_8 litreyle fullendigine şahit olduk.Bu formda birkac arkadasimiz tek
depoyla 340 km yaptigindan bahsetmisti.Sende tedbir olarak Bora beyin
dedigi gibi 200-250 km arasi benzinciye gidersen hicbir sıkıntı
yasamayacağına emin olabilirsin.Hepiciginize en guzel günlerde en
mutlu yollarda en neseli sürüşler temenni ediyorum. Rabbim nasib
ederde bir aksilik çikmazsa bir ay sonra aranizdayim.SELAMLAR.
merhaba mevlut 90/90 18 alınca moror 17mm alçalıyor sen de alma.zaten %10 fazla gösteriyor dahada fazla gösterir şimdilik alma araştırıyorum selamlar
tamamdır abi, ben de bulursam haber ederim. Saygılar.
slm motorcu abiler kardeşler bir kaç gün öce 2016 Satılık rx3 vardı bakmaya gittim sahibi sürdürmedi ama çalışır vaziyette üzerine binip gaz verdiğimde çok şaşırdım ben bu kadar az titreşim olacağını sanmıyordum biraz gürültülü çalışıyordu elimle eksozu tıkadım o gürültü patırdı gitti yani o gürültünün çoğu eksoz yeteri kadar susturma görevini yapamadığı için oluyor bence.Bazıları gürültü ses abartı sever benim motorum mümkünse hiç ses çıkarmasın orijinal haline sadık kalarak eksoza nasıl bir susturucu ilavesi yapılabilir
Bu da 2 dakikalık sabah çekim denemesi. Ayarlardan 1080s HD yapmayı unutmayın
Görüntü 1080p olmasına rağmen net değil bu nasıl oluyor. (Görüntü ayarını 1080 yaptım)
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:18 ----------
plakalar belli olmuyor.
Sanırım Youtube yükleme sırasında çözünürlükte indirime gidiyor. Gerçi orijinal videonun kalitesi telefon veya bilgisayarda daha iyi olmasına rağmen plakalar yine belli değil. İşin aslı, ben 360 kamerayı plaka okumak için değil, çevre gezilerinde her yeri çekmek için aldım. Ama dediğiniz gibi hareket halindeyken de plakalar okunsa fena olmazdı. Yine de kırmızı ışıkta beklerken vb. anlarda plakaları okuyabiliyorum.
Beğendim çekimi
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)