Mondial Rx3 Enduro Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
16 Ekim 2016, 23:25
Yorum için çok teşekkür ederim. Aslında bunu düşünerek ilk seferde tam olarak tutturamayabilirim düşüncesi ile aşağıdaki resimde seçili parçayı kaynaklı değil de vidalı bağlantı ile sabitlemeyi düşündüm. Yüksek gelirse tezgaha bağlayıp bir miktar daha yüzeyden talaş alıp tekrar denerim diye düşünmüştüm.
Motorun bağlantı şasesini de olabildiğince doğru modellemeye çalıştım ve modele ekledim. Ancak ilk seferde sanırım olmayacak. Aslında orijinal modeli ve teknik resmini firmadan talep ettim, gönderirlerse süper olacak ve modifikasyona gerek kalmayacak.
Reklamlar
-
17 Ekim 2016, 15:27
herkese selamlar, bugün itibariyle 2016 model 4.600 km de evo ile aranıza katılmış bulunmaktayım. bu konu başlığından motor ile ilgili çok şeyler öğrendim almadan önce. herkese teşekkürler, inşallah faydalı paylaşımlara ben de bişeyler ekleyebilirim. herkese iyi forumlar.
-
17 Ekim 2016, 18:27
Biraz şehir turu birazda havadan sudan motordan bahsettiğim bir vlog kanala abone olun dostlar
-
17 Ekim 2016, 18:55
Orta sehpada, yere temas eden kısım ne kadar yuvarlak olursa o kadar kolay sehpaya geleceği kanısındayım. Kolay gelsin.
-
17 Ekim 2016, 20:50
Merhaba arkadaslar. NC 700 X 2012 MODEL 20500 KMDE MOTORUMLA RX3I EVO TAKASLAMAK ISTEYEN ARKADASLAR OZELDEN YAZABILIR. 349139571 ilan numarasi
-
17 Ekim 2016, 22:13
-
18 Ekim 2016, 08:03
Adana İl Temsilcisi
bence bu ayaklık şekli,yere basma durumu,dengesi mükemmel.duruş açısı çok iyi.bunun üzerinde çalışılmalı.olabildiğince de hafif olmalı.özetle,basit ama işlevsel.mithat kardeş,bunu kaça aldınız ?
-
18 Ekim 2016, 15:19
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
18 Ekim 2016, 17:21
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:17 ----------
[/COLOR]
MANKU adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bizim motora uyumlu hangi fren balatası vardı. Tam ölçüleri neydi? ebc gibi iyi markalardan fren balataları almak istiyorum. frenler gerçekten tutmuyor.
güncel güncel
-
18 Ekim 2016, 17:23
Ben son değiştirdiğimde Brenta takmışlar,baya bi fark var
-
18 Ekim 2016, 20:24
Hoşbulduk tekrardan. Dağlar yollar bizi bekler . Herkese kazasız belasız sürüşler
-
18 Ekim 2016, 21:01
Bugun Heidenau K60 siparisimi verdim. On icin K60 Silica 100/90-19 soyledim, arka icin de K60 Scout 130/80-17... Yarin vakit bulursam taktiracagim. Fotograf paylasmaya calisirim.
-
18 Ekim 2016, 22:32
Ölümcül fırtına tam çevirisi bu yanılmıyorsam değil mi ingilizcesini yazmak zor geldi de. hocam özetle bende senden netice bekliyorum desem yeridir. Özellikle yağmurlu havalarda bu marka lastikleri yere göğe sığdıramıyorlar yabancı forumlarda. Ancak bizim yollara gelirmi bilmiyorum ve çok merak ediyorum.
-
19 Ekim 2016, 00:11
Arkadaşlar abiler bu makine bi tek bendemi çok yakıyor. Depoyu fulledim 210 km de benzin ışığı yanmaya başladı. Neden olabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:10 ----------
900 hornet de bi depoyla 200 km yapıyor yaklaşık.
-
19 Ekim 2016, 00:56
Değerli zangiff deponuz hiç şüpheniz olmasın 300 kmyi çok rahat
tamamlayacaktır. SELAMLAR.
-
19 Ekim 2016, 08:09
Adana İl Temsilcisi
zangiff adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar abiler bu makine bi tek bendemi çok yakıyor. Depoyu fulledim 210 km de benzin ışığı yanmaya başladı. Neden olabilir.
900 hornet de bi depoyla 200 km yapıyor yaklaşık.
15 lt.depomuz var,8-9 lt.kullanınca lamba yanıyor.yani içinde daha 6-7 lt.benzin kalıyor.benzin pompası deponun içinde olduğu için,benzinle soğuyor.aslında son damlasına kadar kullanacak olursak,ali ağabey'in dediği gibi 300 km.yi çok rahat görür.ama teknik olarak,benzin pompasının soğuması için,sonuna kadar kullanmamamız öneriliyor.o yüzden ben,lamba yanınca benzin alıyorum.birde deponun dibini kullanmak ne kadar doğru olur.çünkü benzincilerin tanklarının ne kadar temiz olduğunu bilemeyiz.su,toz,kıl,tüy ne varsa bizlere veriliyordur,ee o da deponun dibinde birikir.önerim,ışık yanınca benzin almanızdır.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
19 Ekim 2016, 23:58
ayna639 adlı üyeden alıntı
Ölümcül fırtına tam çevirisi bu yanılmıyorsam değil mi
ingilizcesini yazmak zor geldi de. hocam özetle bende senden netice bekliyorum desem yeridir. Özellikle yağmurlu havalarda bu marka lastikleri yere göğe sığdıramıyorlar yabancı forumlarda. Ancak bizim yollara gelirmi bilmiyorum ve çok merak ediyorum.
Bu aksam lastikleri taktiktan sonra 10 km kadar yol yapip eve geldim. Birkac sikintim var. 1- on ve arka fren daha gec tutuyor gibi. Neden oldugunu anlamadim. Belki de lastikler yere fazla tutundugu icindir. 2- motor hizlandikca gidon ve sele asagi yukari titriyor ve bende bel agrisi yapti. Lastikler takilirken balans yapilmadigi icin mi yoksa disli lastikten mi anlamadim. Isin ilginci gidonu birakinca duz gidiyor. Saga sola sallama yok. Sadece asagi yukari...
Yarin biraz daha deneyeyim. Yorum yaparim mutlaka...
-
20 Ekim 2016, 02:11
slm motor sevdalıları 13 gün önce evin önünde motorum çalındı bu durumun hiç birinizin başına gelmesini istemem motorunuz çalınmadan önce bütün önlemleri almanızı öneririm . motorum lifan kp 150 mat kırmızı 34 AH 7636 tek fark edilir noktası sağ arka yolcu basamağı eksoz bağlantı yeri kaynaklı dır avcılar mustafakemal paşa mh da oturuyorum gsm :05465110826 irtibat bulunması dileği ile inşallah diyoruz kimsenin başına gelmesin. Olur da bulamazsam pek ümidim yok da önce den güvenlik önlemlerini arttırarak yeniden motor almayı düşünüyorum. 250 rx3 evo yu 2016 model yeni kasa olanının düşünüyorum 2016 modelinde ki düzeltmeler hoşuma gitti benim merak ettiğim bir kaç detay önemli titreşimi hangi devir devirlerde var yada yok ,rüzgara karşı direnci nasıl ,son hızı düz yolda nedir bayır aşağı değil 120 benim için sabit yeterli ama hadi biraz gazlayalım dedim 140 çıkabiliyor mu ve şehir içi sakin kullanım şehir dışı 120 sabit hızlarda yakıt nedir . bu motorun tipi tam bana göre .Benim genel kullanım alanım şehir içi oluyor cevaplarınız beni için önemlidir şimdiden teşekkür ederim
-
20 Ekim 2016, 10:27
isak adlı üyeden alıntı
slm motor sevdalıları 13 gün önce evin önünde motorum çalındı bu durumun hiç birinizin başına gelmesini istemem motorunuz çalınmadan önce bütün önlemleri almanızı öneririm . motorum lifan kp 150 mat kırmızı 34 AH 7636 tek fark edilir noktası sağ arka yolcu basamağı eksoz bağlantı yeri kaynaklı dır avcılar mustafakemal paşa mh da oturuyorum gsm :05465110826 irtibat bulunması dileği ile inşallah diyoruz kimsenin başına gelmesin. Olur da bulamazsam pek ümidim yok da önce den güvenlik önlemlerini arttırarak yeniden motor almayı düşünüyorum. 250 rx3 evo yu 2016 model yeni kasa olanının düşünüyorum 2016 modelinde ki düzeltmeler hoşuma gitti benim merak ettiğim bir kaç detay önemli titreşimi hangi devir devirlerde var yada yok ,rüzgara karşı direnci nasıl ,son hızı düz yolda nedir bayır aşağı değil 120 benim için sabit yeterli ama hadi biraz gazlayalım dedim 140 çıkabiliyor mu ve şehir içi sakin kullanım şehir dışı 120 sabit hızlarda yakıt nedir . bu motorun tipi tam bana göre .Benim genel kullanım alanım şehir içi oluyor cevaplarınız beni için önemlidir şimdiden teşekkür ederim
Öncelikle geçmiş olsun,bulunan motor çok var inşallah bulunur.
RX3 te hatta bütün motorlarda titreşim kişiden kişiye değişir.Ben full korumalı kıyafetlerle kullandığımdan herhangi bir titreşim hissetmiyorum.Son hıza 150-155 diyelim.120 km hızı zaten çok tatlı bir şekilde fısır fısır yapıyosunuz.Şehir içi yakıt 4.5 nadiren 5 e bile çıkabilir.2.3. vites dur kalk falan.Şehir dışı 3,75-4 litre arası yakıyor.
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
-
20 Ekim 2016, 11:02
almpoz adlı üyeden alıntı
adam öyle bir tanıtmışki vallahi pes arazide gayet iyi gidiyor.Titreşim varmı yokmu anlayamadım yalnız yüksek devirlere çıkmadı hiç 70 i geçtiğini görmedim bize önemli olan 90 ile 120 km hızlarda nasıl bir titreşimi var.
selamlar, titreşim konusunda kendini kanıtlamış olan cbf 150 den rx3 evoya geçmiş biri olarak nacizane şunu söyleyebilirim, titreşim sadece motorun çalıştığını hissettirecek kadar var. zangır zangır bir titreme kesinlikle yok. artçıya verdiği hissi bilmiyorum zira rx3 de hiç artçı olmadım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)