-dün,yaklaşık 380 km.lik bir sürüş yaptım.yol ve trafiğin durumuna göre,90-125 km.hız aralığında kullandım.her molada da kontrol ettim.bu gezide hiç su eksiltme olmadı.
-benim devir saatim 1750 civarında aldığımdan beri ve ustam bunun böyle kalmasını söyledi,aldığımdan beri hiç stop etme sorunu yaşamadım.
-evet benim motorun km.sini 3 ayrı büyük motorla ölçtüm 9-10 km.lik bir fazla gösterme durumu var.ali ağabey doğru söylüyor,bu nedenden dolayı,sayacımızda doğal olarak o oranda fazla gösteriyor.ha bu benim için hiç problem değil,neden,ekranda 130 yazdığında 120 ile gittiğimi biliyorum.ama sayac satarken sorun olacak.2016 larda jant ebadından dolayı böyle bir sorun yokmuş.bizimkileri ya kalibre etmek lazım yada jantları büyütmek lazım.
-veyis hocam,önceki mesajımda zaman saatinin 20 dk.fazla olduğunu yazmışım,düzeltiyorum 2 dk.tuş azizliği.
-gelelim sele konusuna;evet bende zaman zaman azıcık daha rahat olsun diyorum.uzun gezilerde kullanmak amaçlı,geçen yıl bu forumda bir arkadaşımızın paylaştığı üründen hemen gittim aldım ve faydasını gördüm
önemle tavsiye ederim.paylaşayım.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/151052-14tl-ye-airhawk-benzeri-havali-minder-ideenwelt.html
-bu arada,buradaki arkadaşlarımızın herbirinin işleri nedeniyle ayrı ayrı uzmanlıkları olduğu ve bunu yeri geldiğinde bizlerle paylaşmaları oldukça güzel bir durum.bizlerde bilgi sahibi oluyoruz.teşekkürler.zaten böyle forumların amacı da bu olsa gerek.
-emre kardeş,eğer zamanı geldiyse,güzel bir lastiğe benziyor,ön içinde aynı desen/model var mı acaba ?