WOww TNT 60 kullanıcısna denk gelmekte vardı kaderde Tekerin düz bassın dostum. Umarım memnun kalırsın ve gönül rahatlığıyla kullanırsın.
Bugün Vento Motors'da gördüm gerçekten çok iyi duruyor alet. Kullanıcısı sanırım yeni sahibi ve sanırım buraya üye hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
hilmi altıner abi var izmirde yaşar kendisi hatta z750 ile videosu bile var gece sürüşü olarak. hatta İzmir de yaşayan var ise aslan abi ye her cumartesi uğrar
ya kullanıcı varmı bilgisi olan manasında facebook üzerinden iletişime geçip tam bilgisini alabilirsin. 15000 km dir kullanıcısı hatta benimde kanıma girdi aslan abi ile satıcaklar galiba bana :S napıcamı bilemedim leoncinoyu beklemekti planım aslında ama araca binip sürdükten sesi duyduktan sonra dumur olmak tabirini ilk defa yaşadım. araç vur kırbacı ne olur diye böğürüyor resmen
[/COLOR]4 Nisan da atmıştım. Grup içinde adımı arat çıkar. Gruba üyeysen alttaki linktende görebilirsin ;)
https://www.facebook.com/groups/Bene...7931025469257/
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------
Kullanıcı oldukça fazla fakat sosyal medyada yazan çizen yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:25 ----------
Hilmi güzel adam geçtiğimiz cumartesi Benelli bayine gittim tanıştık, oldukça faydalı bi sohbet oldu. Deneyimli bi arkadaş
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------
2. vites 130 diyorum gençlik
Cok kötü kanima giriyorsunuz aslan abide tutturdu vericem yeter ki sen al her tür kolayligi sagliyacagim dedi.Abi ne olur yapma leoncinoyu bekliyeyim dedikce sen albunu leoncino gelince onuda verecegim dedi. Seytan der ki al ama hanim beni bosar yemin ederim önce onun kanina girmek gerekli... Tnt25 i alana kadar göbegim catladi bunda 40 takla atarim herhalde.2. Vites 130 oh oh ver gazi bekar kalmiyayimda daha dogrusu dul haha
Aslan beyle pek muhabbetim olmadı, fakat iş yerinde bir müşteriye motoru anlatırken kısa bir dinledim gayet objektif konuşuyor ve motor konusunda da satıcı olmanın dışında oldukça deneyimli ve bilgili. Diyorsa yap
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:11 ----------
Bir motor içib 600cc bile fazla ki onun üstü gerçekten fantazi bence, TNT600 deki gücü hissetince böyle olduğuna karar verdim
Aslan abi yamahada satar 2. El de bi diversion var elinde bayandan onu sordum 23000 de alabilirsin cok temiz dedi ama bu parayi veriyorsan tnt600 de alabilirsin dedi cevabim gecikmedi abi yeni versiyon mayista gelicek lastik farkli euro4 ve abs olacak ve benim aldigimin fiyatini dusurucekler hayir yanlisin var seninki degerlenecek ister istemez cnki ucuzunu almak isteyen cokdaha fazla sen 2. El fiyatina 0 makineye bineceksin dedi yeni kasasini ilk girdiginde almak mantiksiz fiyat tavan fiyattan girer gerek yok dedi acayip kanima girdi.tabiki benim icin max 600cc ustu bana fazla gerekyok
bende bu aralar ciddi olarak tnt ile ilgileniyorum, önümüzdeki hafta bir problem çıkmazsa almaya gideceğim.
resimdeki sizsiniz herhalde. boyunuz kaç cm? ben 181 cm ve 90 kg yim. motor altımda kaybolmaz umarım. bir de artçı için oturma alanı rahat mıdır acaba?
Kaç para bunun sıfırı ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)