Bu fiyatlar elde kalan motorlar içindir, normalde o fiyata vermezler. Açıkçası aynı paraya XJ6 veya ER-6N alınabilirken ben olsam onları tercih ederdim. Kaliteli bile olsa TNT600 için 29 bin'i fazla buluyorum.
Bu fiyatlar elde kalan motorlar içindir, normalde o fiyata vermezler. Açıkçası aynı paraya XJ6 veya ER-6N alınabilirken ben olsam onları tercih ederdim. Kaliteli bile olsa TNT600 için 29 bin'i fazla buluyorum.
Motosikleti alan arkadaşlar görsel paylaşabilir mi ? Biraz bilgide fena olmaz
TNT600 kullanıcısı oldukça fazla, fakat sosyal mecrada yazıp cizmiyorlar bende dahil bir iki kez yazdım Türkiye' de sadece 2015' te geldi. sonrasında gelmedi. Yani sadece 2015 olarak var, bu ay sonunda 2017 ABS Euro4 olarak gelecek. En çok satıldığı şehir İzmir. Geçtiğimiz cumartesi Setmog motor festivalinde İzmir bayisiyle konuştuk. Hali hazırda alacağım dediğinizde Türkiye'de bir kaç tane var oda İzmir' de. ABS Euro4 gelecekler için fiyat 36bin-38bin arası oacağı söyleniyor. İlanlarda 29bin yazanlara aldanmayın, muhtemelen ellerinde yoktur. Zaten normal satış fiyatı da o değil. Sitesine bakabilirsiniz.
abs li modelleri bende sordum henüz bir şey yok dediler ama gümrük mevzuatında da bir değişiklik yapılıyormuş onu bekliyorlar dedi.
Frenler zımba gibi arkadaşlar, abs ile kıyaslamıyorum tabiki ama oldukça sağlam frenleme var.
Youtube da kanal açtım, şimdilik 1 video var ama Temmuz da bolca video atacağım. 1 ay tatilimi motor üştünde geçirmeyi planlıyorum ordan takip edebilirsiniz arkadaşalar
23 bin liraya 200 km de plakasızı satıyolar.
Merhaba, ben de aldim bir tnt600 arkadaslar sorulari olan varsa cevaplamaya calisabilirim
TRK 502 gelince TNT 600'ün kaderi açıldı bu ara motosikleti satın alan alana Hayırlı uğurlu olsun
Youtuber işine ayıracak hiç vaktim yok, gerçekten takdir ediyorum uzun zaman alan işler. Ben sadece ufak ufak deneyimlerimi paylaşırım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)