TNT 25'in fiyatı güzel ancak aynı şey TNT 250 için geçerli değil. Onun ederi en fazla 12 bin TL.
Honda cbr 250r ile kıyasladığımda tnt 250 ile aralarında özellik farkı var ama fiyat farkı yok TNT 250 özellik olarak daha baskın Honda ise marka ve servis olarak baskın yani TNT250nin fiyatı bence makul diğer rakiplerine oranla.Bir diğer kıyaslanacak model Yamaha MT-25 özellik olarak aynı fakat fiyatı ikisinden de yüksek. Biri Japon biri İtalyan çok kalite farkı yok aralarında 3üde iyi marka ama özellik önemli bence
Kullandım. Bana göre 12000 TL'ye alanlar güzel alışveriş yaptılar ancak 14500 TL bana göre onun için fazla. Oraya çıkarsam Inazuma'ya giderim.
Mevcut motorların fiyatlarını bilmeden yorum yapanlara ayrı bir hayranlığım var 12 bin TL'ye git RX3 al ve maalesef fiyatlar senin benim istediğime göre olmuyor. Bende TNT 250'yi gördüm sesini duydum birde üzerine çöktüm bence mükemmeldi fiyatına göre.
Açıkça yazarsam Inazuma fiyatına onu almam. CBR'yi falan zaten almam. Motor güzel ama tam düşündüğüm gibi değil. Alt devirleri çok zayıf gelmişti ve biraz tutuktu sanki. Gerçi başka çift silindir 250 cc sürmedim, muhtemelen hepsinin alt devirleri böyledir.
RX3'ü zaten beğenmedim. Onu da iki defa sürdüm.
Bu motor isimden kaybediyor. Çok kötü marka ismi var. Ducati kawasaki ye bak benelli ye bak. Aprilla nerde benelli nerde. Çin malı algısı oluştuyo bende.
Biliyorum italyan olduklarını. Karizması hiç yok benellinin.
Keşke 3 modelde de(25, 250, 600) ön taraf aynı olmasaymış. En azından 600'ün önünü daha agresif yapsalarmış.
TNT 250 kullanıcısıyım satıp 600 almayı düşünüyorum yada bekleyip TRK 502 olabilir önerisi olan arkadaşlar var mı ?
TNT 600 tanıtım ve kullanım ile ilgili güzel ve uzun bi video buldum 45 dakika
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)