İzmirdeki aslan motoya karşıyakadan nasıl gidilir bilgisi olan varmı? Benelli servisine.
Altınyol'dan Bornova-Ankara yönüne (yeni yapılan viyadükten sonraki) viyadüğe sağa dön, inişte sağa gir, az ilerde ışıklara gelmeden viyadük altından sola dön, yeni yapılan gökdelenleri göreceksin, ilk sağ yap inşaatların dibinden devam et, hemen solda.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:21 ----------
tmp adlı üyeden alıntı
İzmir'de tek servis mi var ?
2 servis görünüyor, Bornova Aslan Motor ve Çamdibinde Aydoğdu Motosiklet.
Altınyol'dan Bornova-Ankara yönüne (yeni yapılan viyadükten sonraki) viyadüğe sağa dön, inişte sağa gir, az ilerde ışıklara gelmeden viyadük altından sola dön, yeni yapılan gökdelenleri göreceksin, ilk sağ yap inşaatların dibinden devam et, hemen solda.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:21 ----------
2 servis görünüyor, Bornova Aslan Motor ve Çamdibinde Aydoğdu Motosiklet.
İnternette araştırdığım kadarıyla İstanbul'da Vale Moto İzmir'de Aslan Motor Ankara'da yeni açılan Vento Motor kendini Benelli motorlarda geliştirmiş bayilerdir.
İnternette araştırdığım kadarıyla İstanbul'da Vale Moto İzmir'de Aslan Motor Ankara'da yeni açılan Vento Motor kendini Benelli motorlarda geliştirmiş bayilerdir.
Doğrudur, Aslan usta İzmir de iyi tanınır, ben servisinden memnunum.
TNT 25 sayfasında çift egzos için böyle bi yorum vardı aynı sayılır ama biraz tuzluymuş teki için videodaki 1.500 1.700 gibi fiyat söyleniyor.
Akropovic performans egzozları olduğu doğrudur ama ne kadar etki eder belli olmaz. TNT25 için bu linkteki videoda sesi falan bayağı güzel geliyor ama tektir çifti de olur bence biraz masraflı olur sadece.
Evet Aslan Motor çok ilgili ve konusunda uzman. Geçen hafta motoru sağa dönüş esnasında yana yatırdım. Alpaslan ustanın motosikleti alırken tavsiye ettiği ve taktığı yan takozlar sayesinde sadece fren maneti kırıldı ve herhangi başka bir yerde çizik dahi olmadı.Aslan motor aynı gün parçayı kargoladı ertesi gün elimdeydi.Bu arada önceki sayfalarda bahsi geçen bir konuyu tekrar paylaşayım. Gidon topuzu zamanla gevşiyor.Ben düşmeden farkettim ve sıktım. Kontrol etmekte fayda var.
Evet Aslan Motor çok ilgili ve konusunda uzman. Geçen hafta motoru sağa dönüş esnasında yana yatırdım. Alpaslan ustanın motosikleti alırken tavsiye ettiği ve taktığı yan takozlar sayesinde sadece fren maneti kırıldı ve herhangi başka bir yerde çizik dahi olmadı.Aslan motor aynı gün parçayı kargoladı ertesi gün elimdeydi.Bu arada önceki sayfalarda bahsi geçen bir konuyu tekrar paylaşayım. Gidon topuzu zamanla gevşiyor.Ben düşmeden farkettim ve sıktım. Kontrol etmekte fayda var.
Çok geçmiş olsun. İnş son kazan olur. Fren manetlerinin çifti toplamda ne kadar tuttu işçilik falan dahil. Tekerine taş değmesin.
TNT 25 sayfasında çift egzos için böyle bi yorum vardı aynı sayılır ama biraz tuzluymuş teki için videodaki 1.500 1.700 gibi fiyat söyleniyor.
Akropovic performans egzozları olduğu doğrudur ama ne kadar etki eder belli olmaz. TNT25 için bu linkteki videoda sesi falan bayağı güzel geliyor ama tektir çifti de olur bence biraz masraflı olur sadece. http://www.dailymotion.com/video/x4r...hindistan_auto
Değmez bence sesi böylede iyi yeterince tok. Bence ses konusunda bir çok benim diyen markaya fark atar.
Bu videoların türkçe hazırlanması çok iyi oluyor en azından anlıyoruz yabancı videoları izlemekten bıkmıştım. Ellerinize sağlık. Tekerinize taş değmesin.