merhaba arkadaşlar bu motorda yolda giderken istop etme , rölantide dengesizlik arka diskten ses gelme gibi durumlar var mıdır ?
merhaba arkadaşlar bu motorda yolda giderken istop etme , rölantide dengesizlik arka diskten ses gelme gibi durumlar var mıdır ?
Evet, başlangıç motoru için biraz "fazla".
Başlangıç motoru düşünen 250 ye yönelmesin hiçbir zaman 125 150 180 cc olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:12 ----------
ayns kaliteli diyorsun ama sağlamlığı zaman gösterecek diyorsun nasıl bir çelişki bu kaliteliyse zaten sağlamdır.
Kalite ile sağlamlık aynı şeyler değildir izah etmeye uğraşmıyacağım sana
nasıl değil burda mantık ne herneyse anlatmana gerek yok ben anladım anlayacağımı .
O degilde, disardan okuyunca kendini okadar "ilginç" durumlara dusuruyorki, guluyorum. Birakin oynasin cocuk.
Nasibse yarın bursa keles gezisi yapıcam bajaj yamaha xmax cbr 125 piaggio 250 bmw 650 gs
Ve benelli kask kamerası hazır çekime hem kendim motorun üZerinden çekicem hemde başka kasktan benelli çekilecek ve güzel olansa yukardaki motorlarla berabet bi nevinkıyas vs olmuş olucak inş kazasız belasız gider geliriz sizlerede motoru anlatmak adına faydalı olur
ninja h2 hocam kaç sayfadır bakıyorum, birkaç kullacının yorumlarının, motoru sürmediğin halde aksini iddia edip durduğunu görüyorum. Bırak insanlar kullanıcıların yorumundan faydalansın, motorun ne olup olmadığı birkaç aya belli olur zaten. Kullanıcı arkadaşlar motoru yüceltmeye kalksalardı zaten düzlükte yaptığı hızı pulsarla aynı olduğu halde söylemezlerdi, ben samimi olduklarına inanıyorum. Sen de aksini iddia etmeye devam edeceksen hala, git bir motoru incele,test sürüşü yap, tecrübe et. Neyin neden kötü olduğunu savunduğunu yaz buraya, seni de dinleyelim. Ama burdan fotoğraflara bakarak, motorun açığını arayarak bu olayın hiçbir samimiyeti ve inandırıcılığı olmuyor. Kullanıcı başlığında sayfalarca soyut iddia olması başlığı kirletiyor sadece.
motoru aldım (kırmızı)
nasipse ilerleyen günlerde kullanıcı olarak yorumlayacam
Allah hepimize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
birde senin yorumları dinliyelim tigermbz motorun hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah.
Blackeagletr zaten bu benelliyi bir bulayım vurucam kırbacı bakalım nasıl hızlanıyor nasıl duruyor selesi amartisörleri ne derecede rahat titreşim durumu nedir bayilerde test motoru varmı o bilinmiyor fakat bu motor bulunduğum yerde bulunmuyor malasef bulsam tntyi terleteceğim bakalım hayvanın dili dişarıya çıkacakmı eğer endişe ettiğm konularda arkadaşlar haklı çıkarsa onlarıda takdir edeceğim
Bir inazuma al bak keyfine riske girmeye değmez
Valla ben ise keyif alıyorum benelliden yarın güzel bir video olur inşallah hem diğer motorlarla kıyaslamalı hemde motoru yakından görmeli olucak inş
Arkadaşlar yeni manet 24tl ye geldi diğerleri ile kıyaslama yaparmısınız
Hayırlı uğurlu olsun tigermbz
Tekerin düz bassın.. Motor görmemiş garibanları da, hiç olmazsa fotoğraflık bindiresin..
Bolca benzin getirenleri, sürdüresin.. Motoru yıkamak için yağmuru beklemeyesin..
Bu evlat, dünyanın en pis TNT 250'si olmasın reis..
Sinop Festivali'ne gelsen keşke abim..
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)