Benelli TNT 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Ekim 2016, 15:52
bireycell adlı üyeden alıntı
Ne yaptın kardeş baktırabildin mi arızaya ne dediler.
yok kardeşim baktıramadım daha tek çalışıyorum patronu bekliyorum musait olunca gelsinde gidiyim diye bence hararetle ilgili bir problem FI ışıgı geçen söndü sevindim motor düzeldi sandım belli bir süre gittikten sonra tekrar yandı hararet 80 C derecede fln yanıyor yani motor soğukken ışık yanmıyor 1 2 güne gidicem inş.
Reklamlar
-
12 Ekim 2016, 15:56
Ekarahan adlı üyeden alıntı
yok kardeşim baktıramadım daha tek çalışıyorum patronu bekliyorum musait olunca gelsinde gidiyim diye bence hararetle ilgili bir problem FI ışıgı geçen söndü sevindim motor düzeldi sandım belli bir süre gittikten sonra tekrar yandı hararet 80 C derecede fln yanıyor yani motor soğukken ışık yanmıyor 1 2 güne gidicem inş.
Sen motoru yeni almıştın değil mi kardeş ?
-
12 Ekim 2016, 16:03
haydabre adlı üyeden alıntı
Sen motoru yeni almıştın değil mi kardeş ?
evet kardeşim sıfır degıl 2. el almiştim motor 3 binde daha aldığım yerle konuştum oraya götüreceğim
-
13 Ekim 2016, 16:37
evet kardeşim sıfır degıl 2. el almiştim motor 3 binde daha aldığım yerle konuştum oraya götüreceğim
İnşallah götüreceksin arızanın ne olduğunu kimse tam anlıyamadığı için erkenden baktır başka problemlere sebep olmasın kardeş.
-
14 Ekim 2016, 17:03
laz61 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar istanbulda motoru test edebileceğimiz herhangi bir bayi var mı?
Birde motorun parça kalitesi vs. nasıl?
Araştıran arkadaşlar için ömürlük kullanılır mı?
Ömürlük kullanım senin kullanımına bağlıdır. Yanlış değilsem TNT 250 için test sürüşü yoktu TNT 25 için vardı ama yinede vale moto vs. bayileri ara telefonda bilgi al
-
14 Ekim 2016, 18:59
gezgin41 adlı üyeden alıntı
Ömürlük kullanım senin kullanımına bağlıdır. Yanlış değilsem TNT 250 için test sürüşü yoktu TNT 25 için vardı ama yinede vale moto vs. bayileri ara telefonda bilgi al
zorlayan yüksek devir kullanan bir insan değilim.
Bakım konusunda hassasımdır zaten.
Aynı kullanımla honda ve benellinin motor kalitesi hususunda bariz fark olur mu o düşündürüyor.
-
15 Ekim 2016, 09:58
laz61 adlı üyeden alıntı
zorlayan yüksek devir kullanan bir insan değilim.
Bakım konusunda hassasımdır zaten.
Aynı kullanımla honda ve benellinin motor kalitesi hususunda bariz fark olur mu o düşündürüyor.
Biri İtalyan biri Japon TNT 25 için sana ufak bi örnek vereyim Honda'yı neredeyse herkes kullanmıştır yıllardır piyasada olan kendini fazlasıyla kanıtlamış bi marka tabi yıllardır rakibi yoktu varsa da yetişemedi ( şahsi fikrim ). TNT 25 için honda kullanıcılar ve diğer marka motor kullanıcıları tork canavarı diyor tasarım olarak tabi ki Benelli daha iyi italyanlar tasarımlarıyla bilinir motor konusunda eğer devirli kullanacaksan motoru zorlamayacaksan bakımına da özen göstereceksen aldığın motorun markasının çok bi önemi yok sen motoruna bakarsan motorun seni üzmez. TNT 250'yi değerlendirme listene al hatta tercih bile et maddiyat önemli fazla vermeye gerek yok.
-
16 Ekim 2016, 13:05
Sayehat dolayısı e 2 hafta motosiklet yaylada soğuk havada yattı
Bugün geldim motosikleti götüreyim dedim marşa basıyorum tık sesi geliyor ama marş almıyor acaba sorun ne olabilir??
-
17 Ekim 2016, 16:00
Fat!h33 adlı üyeden alıntı
Sayehat dolayısı e 2 hafta motosiklet yaylada soğuk havada yattı
Bugün geldim motosikleti götüreyim dedim marşa basıyorum tık sesi geliyor ama marş almıyor acaba sorun ne olabilir??
Akü donmuş olabilir kontrol edebileceğin bişey yoksa sıcak su hafif hafif etrafına dök.
-
17 Ekim 2016, 16:59
Korna gayet canlıydı ve Işıklar sorunsuz çalışıyordu hatta iterek çalıştırdım 30 km yol yaptım söndürdüm tekrar çalıştıracak oldum yine marş almadı yinede sizin söylediğinizi deneyeceğim o kadar yol yaptıktan sonra ısınmış olmalıydı ama
Şimdi evde duruyor müsait olduğumda servise bakitacagim sizlerinde yorumlarını alayım dedim servis ariza şundan bundan kaynaklı deyip bize geçirmeye çalışmasın diye
-
17 Ekim 2016, 17:12
Fat!h33 adlı üyeden alıntı
Korna gayet canlıydı ve Işıklar sorunsuz çalışıyordu hatta iterek çalıştırdım 30 km yol yaptım söndürdüm tekrar çalıştıracak oldum yine marş almadı yinede sizin söylediğinizi deneyeceğim o kadar yol yaptıktan sonra ısınmış olmalıydı ama
Şimdi evde duruyor müsait olduğumda servise bakitacagim sizlerinde yorumlarını alayım dedim servis ariza şundan bundan kaynaklı deyip bize geçirmeye çalışmasın diye
Arkadaşın dediği gibi aküden olabilir ama sen ışık ve korna sorunsuz çalışıyor bujilerden de kaynaklanabilir en iyisi servise götürmek. Geçmiş olsun tekerin düz bassın.
http://www.atala.it
Founded1921 !
-
17 Ekim 2016, 17:50
Evet arkadaşlar FI ışığı yanmasından dolayı 1 haftadır servise uğrayacaktım sonunda uğradım sorun egzoz dan dolayıymış servis calişanın demesine göre FI ışığı tamamen motordaki sensörlerle ilgiliymiş benim motorda egzozdan yeterli olçüde havayı dışarı atamadığından dolayı borular fazla ısınıyormuş boruların üstünde sensörden dolayı FI yanıyormuş şimdilik bir sorun yok ama 4 bin bakımına vale motora gidip detaylı baktırcam
-
18 Ekim 2016, 14:49
Evet arkadaşlar FI ışığı yanmasından dolayı 1 haftadır servise uğrayacaktım sonunda uğradım sorun egzoz dan dolayıymış servis calişanın demesine göre FI ışığı tamamen motordaki sensörlerle ilgiliymiş benim motorda egzozdan yeterli olçüde havayı dışarı atamadığından dolayı borular fazla ısınıyormuş boruların üstünde sensörden dolayı FI yanıyormuş şimdilik bir sorun yok ama 4 bin bakımına vale motora gidip detaylı baktırcam
En iyisini yaptırırsın Vale Motoya götürünce detaylı bi incelettir motoru egzos niye havayı yeteri kadar dışarı atamıyor motor boğuluyordur o zaman oda motora zarar verir Vale'de her türlü ekipman ve test cihazı vardır. Tekerin düz bassın.
-
19 Ekim 2016, 13:35
AYnen git detaylı baktır farklı bişey de olabilir. Vale İyidir Vale candır.
-
19 Ekim 2016, 13:51
km 3600 lerde 4 bin bakımına az kaldı 1 hafta 10 güne gider baktırırım vale yi çok övüyorlar gidip bi bakalım.
Randevu alıyor muyuz yoksa çat kapı gidebilir miyiz?
-
19 Ekim 2016, 13:56
km 3600 lerde 4 bin bakımına az kaldı 1 hafta 10 güne gider baktırırım vale yi çok övüyorlar gidip bi bakalım.
Randevu alın. Yoğun oluyor, çok beklersiniz yoksa. 05453660839 servis randevu numaraları.
Yarın olmayacak gibi kullanırsan yarın olmaz.
-
19 Ekim 2016, 13:59
Emreerol adlı üyeden alıntı
Randevu alın. Yoğun oluyor, çok beklersiniz yoksa. 05453660839 servis randevu numaraları.
numara için teşekkürler. randevulu gideriz zar zor işten izin alıyoruz zaten
-
19 Ekim 2016, 14:07
Randevu almadan gidersen bi hafta motorun yatar şimdiden ara 1 hafta sonrası için randevu al :D
-
19 Ekim 2016, 14:13
Balc10 adlı üyeden alıntı
Randevu almadan gidersen bi hafta motorun yatar şimdiden ara 1 hafta sonrası için randevu al :D
ooo okadar yoğunmu yav
-
19 Ekim 2016, 17:31
ooo okadar yoğunmu yav
Bazen aşırı derecede yoğun oluyor İstanbul'daki diğer servisleri de öyle sayılır randevu ile çalışıyorlar ama vale yoğundur randevu alırsan iyi olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)