Benelli TNT 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
30 Eylül 2016, 09:02
hacıyatmaz adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kardeş egzosun üstündeki etiket mi yoksa gerçekten akropovic egzos mu takılmış
Tekerin düz bassın.
aldığım yer pazarlık yaparken söyledi orjinal fln dedi ama ben sanmıyorum orjinal olsun
ama cok tatlı sesi var egzozun biraz daha 4 silindire yaklaştırmış tüplü doğan sesi var
Reklamlar
-
30 Eylül 2016, 10:57
-
30 Eylül 2016, 14:26
braveman adlı üyeden alıntı
Tüplü doğan sesi tatlı diyen ilk gördüğüm kişisin
Bi video ile sesini paylaşabilirsen bizlerle iyi olur. Özellikle TNT 25'te taktırmayı düşünen arkadaşlar vardı ama fiyattan dolayı uzak durdular sesi duyan olursa belki takarlar
Tekeriniz düz bassın.
doğan severlere biraz haksızlık etmiyor musun kardeşim espriydi o motorun sesini uzaktan duyunca etrafında bır doğan arıyorsun demek istedim
en kısa zamanda çeker yüklerim
-
30 Eylül 2016, 15:42
Ekarahan adlı üyeden alıntı
doğan severlere biraz haksızlık etmiyor musun kardeşim
espriydi o motorun sesini uzaktan duyunca etrafında bır doğan arıyorsun demek istedim
en kısa zamanda çeker yüklerim
Doğan sesi gibisi var mı biz millet olarak bmw mercedesi doğana es geçeriz Fakirlikten midir nedir bilemedim ya Akropovic'in tntdeki sesini merak ediyorum tabi orjinal akropovic ise piyasada muadili çok var. Tekerin düz bassın.
-
30 Eylül 2016, 16:44
gezgin41 adlı üyeden alıntı
Doğan sesi gibisi var mı biz millet olarak bmw mercedesi doğana es geçeriz
Fakirlikten midir nedir bilemedim ya
Akropovic'in tntdeki sesini merak ediyorum tabi orjinal akropovic ise piyasada muadili çok var. Tekerin düz bassın.
ben orjinal olduğunu sanmıyorum ama genede güzel sesi var video cektim arkadaşlar vites deyken dahada hoş sesi var
-
30 Eylül 2016, 16:47
Ekarahan adlı üyeden alıntı
Sesi daha bir gür ve uzun gibi ama dediğin gibi orjinal akropovic olmayabilir çünkü öyle abartılacak kadar bi güzelleşme yok ama havası yeterdir Tekerin düz bassın.
-
30 Eylül 2016, 22:16
Bence yanılıyorsunuz modellerine kıyasla gerek fiyat gerekse performans açısından artıları olan mükemmel bir İtalyan aygırı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------
Benelli kalitesi bu ürüne fazlası ile yansımış rakiplerinden açık ara önde performans çok yüksek alınabilir.
-
01 Ekim 2016, 16:25
ismail27 adlı üyeden alıntı
Bence yanılıyorsunuz modellerine kıyasla gerek fiyat gerekse performans açısından artıları olan mükemmel bir İtalyan aygırı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------
Benelli kalitesi bu ürüne fazlası ile yansımış rakiplerinden açık ara önde performans çok yüksek alınabilir.
Marka güzel modeller iyi eyvallah ta daha fazlasını yapmaları gerekiyor. Servislere daha fazla sahip çıkılması lazım yada bizlerin şikayet etmesi gerekir.
-
02 Ekim 2016, 17:35
Arkadaşlar merhaba,
Bir konuda görüşünüzü almak isterim. Tnt 250 kullanıcısı olarak uzunca süre başıma gelmediği için sevindiğim stop etme sorunu artık derdim oldu.
1. stop etme şekli şöyle; boştayken ya da debriyaj çekiliyken rolantide kalamıyor stop ediyor. sıkışık trafikte dert
2. stop etme şekli ise (başıma asıl bela olan bu) motorla seyir halindeyken kontağı kapatmış gibi stop etmesi. bütün ışıklar sönüyor devir saati bir anda sıfıra iniyor. 10-15 sn ye sonra tekrar ışıklar yanıyor, marşa basarak tekrar çalıştırıyorum. Motor kendini resetler gibi kapatıp açıyor. tekrar gaz alıp ivmelenmem ortalama 30sn ye sürüyor. bunun otoyolda 90-120 km süratlar arasında olması resmen ölüme davetiye çıkarıyor.
Vale motor oksijen sensörü değişecek dedi, bu hafta fabrikadan geliyor. UMarım bu sıkıntıya çözüm olur.
Size sorum Motorun hareket halindeyken kontak kapatır gibi kendini kapatıp açması acaba elektriksel bir sorun olabilir mi? çünkü o stop etme süresince ne yağ ne F1 ışığı yanıyor, kontak kapalı iken nasılsa öyle oluyor
Ya da motorun enjeksiyon ve diğer elektronik aksamını kontrol eden beyni sorunlu olabilir mi?
Fikri ve önerisi olan varsa sevinirim
-
02 Ekim 2016, 20:11
@erdemt
Elinizde ölçü aleti varsa akü başlarından ölçüm yapmayı deneyebilir misiniz?
Motor çalışmıyorken 12V, farlar yanıyorken 11.5, çalışıyorken de 13V'tan düşük olmaması gerekiyor.
Değerler yaklaşıktır, tam hatırlamıyorum şu an. Ama bu civarlarda olması lazım. Değilse aküde ya da sargıda sorun vardır.
Bana sorun elektriksel gibi geldi. Sadece stop etse oksijen sensöründen olabilir ama reset sensörden olmamalı.
-
03 Ekim 2016, 12:40
arkadaşlar 6. vites 7000 devir aralığında kadranda kaç km görüyorsunuz
-
03 Ekim 2016, 15:21
erdemt adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba,
Bir konuda görüşünüzü almak isterim. Tnt 250 kullanıcısı olarak uzunca süre başıma gelmediği için sevindiğim stop etme sorunu artık derdim oldu.
1. stop etme şekli şöyle; boştayken ya da debriyaj çekiliyken rolantide kalamıyor stop ediyor. sıkışık trafikte dert
2. stop etme şekli ise (başıma asıl bela olan bu) motorla seyir halindeyken kontağı kapatmış gibi stop etmesi. bütün ışıklar sönüyor devir saati bir anda sıfıra iniyor. 10-15 sn ye sonra tekrar ışıklar yanıyor, marşa basarak tekrar çalıştırıyorum. Motor kendini resetler gibi kapatıp açıyor. tekrar gaz alıp ivmelenmem ortalama 30sn ye sürüyor. bunun otoyolda 90-120 km süratlar arasında olması resmen ölüme davetiye çıkarıyor.
Vale motor oksijen sensörü değişecek dedi, bu hafta fabrikadan geliyor. UMarım bu sıkıntıya çözüm olur.
Size sorum Motorun hareket halindeyken kontak kapatır gibi kendini kapatıp açması acaba elektriksel bir sorun olabilir mi? çünkü o stop etme süresince ne yağ ne F1 ışığı yanıyor, kontak kapalı iken nasılsa öyle oluyor
Ya da motorun enjeksiyon ve diğer elektronik aksamını kontrol eden beyni sorunlu olabilir mi?
Fikri ve önerisi olan varsa sevinirim
Motor hareket halindeyken birden motor stop etmesi TNT 25 kullanıcılarının başına çok gelmişti bi arkadaş oksijen sensörü ile kurtarmıştı diğer herkes yazılım güncellemesi bir kaç sayfa geri gidersen TNT 250' stop etme sorunu yaşayan bi arkadaş vardı oda mevcut yazılımı yeniden yükletmişyi ve sorunu çözülmüştü dediğim gibi yazılımsal olabilir ama sen uzun süre kullanmış gibisin sarf malzemelerden birinden de kaynaklanabilir. Sensör değişsin tekrar kontrol edersin.
-
03 Ekim 2016, 22:24
Selam arkadaşlar 2017 fiyatları, ve renk seçenekleri hakkında fikri olanlar var mı
2016 modeller için yıl sonu kampanyaları bekleniyor mu
-
04 Ekim 2016, 11:30
cagiran adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar 2017 fiyatları, ve renk seçenekleri hakkında fikri olanlar var mı
2016 modeller için yıl sonu kampanyaları bekleniyor mu
Yıl sonu kampanyası olmayabilir çünkü adamlar bi ara yetiştiremiyordu :D Turuncu rengi gelirse 2017 yılında çok güzel olur hade hayırlısı.
-
04 Ekim 2016, 14:18
seyralem adlı üyeden alıntı
Yıl sonu kampanyası olmayabilir çünkü adamlar bi ara yetiştiremiyordu :D Turuncu rengi gelirse 2017 yılında çok güzel olur hade hayırlısı.
Dün konuştuğumda da yetiştiremiyoruz falan dediler ama satış politikası olabilir, yıl sonu sfır km almak ne kadar mantıklı olabilir bilmiyorum
Kaskınıza taş değmesin, kuş pislemesin.
-
04 Ekim 2016, 17:25
Dün konuştuğumda da yetiştiremiyoruz falan dediler ama satış politikası olabilir, yıl sonu sfır km almak ne kadar mantıklı olabilir bilmiyorum
Satış politikası olduğunu sanmıyorum tam satılması gereken sezonda motor bekleyenler vardı özellikle yeşil renginde sıkıntı yaşadılar fazla tutuldu. Sene sonunda illaki bi indirim yapılacaktır.
-
05 Ekim 2016, 13:31
Kiminle konuştun bayi ile mi yoksa merkez ile mi ? Motor yıl sonu indirime girmez bencede
-
05 Ekim 2016, 14:38
motokeyf adlı üyeden alıntı
Kiminle konuştun bayi ile mi yoksa merkez ile mi ? Motor yıl sonu indirime girmez bencede
Bayi ile konuştum
Merkezi de aradım ama cevap veren olmadı
Bu da aklımdaki soru işaretlerini artırdı Benelli markasının Türkiye'deki duruşu ile ilgili...
-
05 Ekim 2016, 16:08
Bayi ile konuştum
Merkezi de aradım ama cevap veren olmadı
Bu da aklımdaki soru işaretlerini artırdı Benelli markasının Türkiye'deki duruşu ile ilgili...
Merkezi arayıp görüşemeyen kimse yok ? mesai saatleri dışında aradıysan yada öğle arasında cevap bulamamış olabilirsin. Tekrar ara ama böyle bi ihtimal varsa bile söylemezler şimdilik.
-
06 Ekim 2016, 17:09
Hiç merak etmeye gerek yok bence marka tutuldu sayılır indirim olacağını sanmıyorum bu yıl ayağı bi tnt 25 satıldı 3 ay sonrada tnt 135 ve trk 502 modleini tanıtırlarsa patlar gider artık tabi fiyatlar önemli. Tekeriniz düz bassın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)