Benelli TNT 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Ağustos 2016, 10:29
VALEMOTO adlı üyeden alıntı
Benelli Su an Yeniden Doguyor Bu Yuzden Musteri Toplamaya Calısıyor İlerde Dizayn Daha İyi Ve Daha Saglam Makineler Bizi Bekliyor
Şimdiki modelleri almayın der gibi bir cümle olmuş Bence bir Japon ile aynı kalitede diyebiliriz sonuçta Japon marka olanlarda üretimini Çin'de yapıyor. Servis konusunda sıkıntı olacağını herkes biliyordu bizim bütün servislerimiz alışmış Japon ve Çin motora İtalyan geldi ortalık elli altı oldu ama şuan toparlanıyor galiba ve ileri ki dönemlerde toparlanmaya da devam edecektir inşallah. Bu arada size eğitimler verildi mi ?
Reklamlar
-
05 Ağustos 2016, 15:14
motokeyf adlı üyeden alıntı
Şimdiki modelleri almayın der gibi bir cümle olmuş
Bence bir Japon ile aynı kalitede diyebiliriz sonuçta Japon marka olanlarda üretimini Çin'de yapıyor. Servis konusunda sıkıntı olacağını herkes biliyordu bizim bütün servislerimiz alışmış Japon ve Çin motora İtalyan geldi ortalık elli altı oldu ama şuan toparlanıyor galiba ve ileri ki dönemlerde toparlanmaya da devam edecektir inşallah. Bu arada size eğitimler verildi mi ?
Evet Egitim Verildi
-
07 Ağustos 2016, 10:35
Merhaba arkadaşlar, son yazılım güncellemesi ile sıkıntılar ortadan kalktı. Sorun yaşıyorsanız ve yaptırmadıysanız şiddetle öneririm. 1500 km test ettim.
-
07 Ağustos 2016, 13:33
Biz bi türlü güncelleme yaptıramadık mersindeki servis bizde güncelleme yok diyor.. Ne zaman getirmeyi düşünüyorsunuz diyorum onuda bilmiyorlar
Keşke her ildeki servisler aynı kaliteye ulaşabilse
-
07 Ağustos 2016, 16:42
bu motorun çift silindir olanın 36 bg olan top speed kaçtır arkadaşlar bilen duyan gören varmı almayı düşünüyorum bu motoru normalde listemde yoktu ama valemotorun sayesinde güven duydum markaya
-
08 Ağustos 2016, 14:10
Fat!h33 adlı üyeden alıntı
Biz bi türlü güncelleme yaptıramadık mersindeki servis bizde güncelleme yok diyor.. Ne zaman getirmeyi düşünüyorsunuz diyorum onuda bilmiyorlar
Keşke her ildeki servisler aynı kaliteye ulaşabilse
Her bölgede bir büyük servis var ve bu servise bağlı servisler var. Fabrikayı arayarak yazılım güncellemesinin hangi bayilerde olduğunu öğrenebilirsiniz. Misal TNT 25 yazılımı henüz tüm bayilerde yok ama yavaş yavaş gönderiyorlar. Belki beraberinde TNT 250'ninde gönderimi yapılmaktadır.
-
08 Ağustos 2016, 15:44
ozgurilhan adlı üyeden alıntı
Sen yazılım güncellemesini nerede yaptırdın. Güncelleme dedikleri bi yazılım olması gerek cihaz yoktur heralde cihazıda her bayiye vermezler bence beyeban'ın dediğini gibi bazı bayilerde olur sadece araştırmak lazım.
-
09 Ağustos 2016, 15:43
Fabrika ile görüştüm 15 gün içerisinde birçok bayiye yazılım yükleme cihazı gönderilecektir dediler TNT 250 yazılım güncellemeside mevcut durumda varmış aynı zamanda bilginize.
-
09 Ağustos 2016, 16:47
arkadaşlar yazılım güncelleyen arkadaşlara bir sorum olacak.
Güncelleme sonrasında motor viteste, ayaklık kapalıyken çalışıyor mu?
Bu motorlar ilk geldiğinde bu şekilde çalışmıyordu. Mutlaka boşa almak gerekiyordu.
Yalnız 1 ay önce vale motorda benim motorun yazılımı ile ilgili bir parça değiştikten sonra çalışıyor.
Bence çok iyi oldu. Oldu da trafikte motor stop ederse büyük kolaylık.
-
09 Ağustos 2016, 17:18
TNT 250 2.5 litre mi yağ alıyor ve benzin deposu kaç litre ?
-
10 Ağustos 2016, 18:29
arkadaşlar , eski bir tnt250 kullanıcısı olarak şu güncelleme işini merak ediyorum. yaptıranlar sorunlar gitti diyip kestirip atmışlar. stop etmeden başka ne sorun vardı. ki oda bende yoktu. güncelleme ile değişen nedir. detay alabilirmiyiz?
-
12 Ağustos 2016, 01:23
EpiC adlı üyeden alıntı
Demiri nerden temin ettin ne nasıl montajını sağladın
dikkatimi çekti egsozu nasıl yaptın güzel ve acayip duruyor :D Tekerine taş değmesin.
Kusura bakmayın geç cevap için. Çanta demiri piyasada 2 çeşit var ben alırken 1 taneydi bursada satan bir usta var bu forumdan birisinin sayesinde üretime geçmişti sahibinden de benelli çanta demiri yazarak 2 çeşitede ulaşabilirsiniz. bir diğeri vale motorun sattığı. egzoz ise orjinal, neyi sordunuz anlamadım :D
feti_can adlı üyeden alıntı
arkadaşlar yazılım güncelleyen arkadaşlara bir sorum olacak.
Güncelleme sonrasında motor viteste, ayaklık kapalıyken çalışıyor mu?
Bu motorlar ilk geldiğinde bu şekilde çalışmıyordu. Mutlaka boşa almak gerekiyordu.
Yalnız 1 ay önce vale motorda benim motorun yazılımı ile ilgili bir parça değiştikten sonra çalışıyor.
Bence çok iyi oldu. Oldu da trafikte motor stop ederse büyük kolaylık.
Zaten çalışmıyor muydu ya? siz şimdi sorunca şüpheye düştüm :D yazılı attırdım bende geçen ama çalışıyordu diye biliyorum debriyaj çekili.
-
12 Ağustos 2016, 09:29
Mehmetii adlı üyeden alıntı
Kusura bakmayın geç cevap için. Çanta demiri piyasada 2 çeşit var ben alırken 1 taneydi bursada satan bir usta var bu forumdan birisinin sayesinde üretime geçmişti sahibinden de benelli çanta demiri yazarak 2 çeşitede ulaşabilirsiniz. bir diğeri vale motorun sattığı.
o kişi benim
şu güncelleme soruma biri cevap verebilirmi?
-
12 Ağustos 2016, 14:36
Ake bu başlığa motoru sattıktan sonra uğramadın ☺
Tnt 250 lerde stop etme sorunu vardı bunun dışında bir kaç düzeltme daha olması lazım bir kaç sayfa geriye bakarsan iyi olur
-
12 Ağustos 2016, 15:19
ake adlı üyeden alıntı
arkadaşlar , eski bir tnt250 kullanıcısı olarak şu güncelleme işini merak ediyorum. yaptıranlar sorunlar gitti diyip kestirip atmışlar. stop etmeden başka ne sorun vardı. ki oda bende yoktu. güncelleme ile değişen nedir. detay alabilirmiyiz?
Devir farkı var diye duymuştum ama net bilgim yok
-
12 Ağustos 2016, 18:26
işlerimin yoğunluğumdan hep . gelemedik doğru dedin
dönüp baktım. en sevmediğim şeydir yazılan şeyi tekrar tekrar sormak. gözden kaçırmışta olabilirim ama pek ihtimal vermiyorum. stop etme sorununu yazmışlar. ayaklık açık , vitesteyken çalışma demiş bi arkadaş. bide kesiciye daha geç giriyor diyen vardı sanırım. tnt25 te de olabilir bu. tam hatırlamıyorum. benim duymak istediğim alt devir performansı arttımı? 7-8 binden sonrasında aslandı. alt devirlerdeki baygınlık gittiyse tekrar alırım ben bu motoru.
-
12 Ağustos 2016, 21:48
kim dedi alt devirlerde baygın diye? her devirde aslan
sanıyorum stop sorunu olan veya ona yatkın olanlar (yazılımsal sorun) için geçerli bu alt devirde baygınlık- aynı durum
-
12 Ağustos 2016, 22:27
Bu makine cikali iki sene olmuş 2014 alipta halen kullanan arkadaşlarimiz nasil memnunlarmi. Uzun yol yapan oldumu hic ?
-
13 Ağustos 2016, 09:31
tigermbz adlı üyeden alıntı
kim dedi alt devirlerde baygın diye? her devirde aslan
sanıyorum stop sorunu olan veya ona yatkın olanlar (yazılımsal sorun) için geçerli bu alt devirde baygınlık- aynı durum
alt devir performansı sana yeterli geliyor olabilir. göreceli bi kavram olduğunu kabul edelim. bide crf yi kullanmanı tavsiye ederim. binince resmen işte aradığım buymuş dedim. ş.içinde özellikle alt devirlerde gaza verdiği tepkilere oturur ağlarsın. tnt nin motoru crf gibi tepki verse sanırım ömrümün sonuna kadar tnt250 kullanabilirdim (abartıyor olabilirim tabiki )
-
13 Ağustos 2016, 13:43
SessizGezgin adlı üyeden alıntı
Bu makine cikali iki sene olmuş 2014 alipta halen kullanan arkadaşlarimiz nasil memnunlarmi. Uzun yol yapan oldumu hic ?
Uzun yol ile ilgili birçok görsel paylaşıldı motoru sormak yerine biraz okusanız bulacaksınız birçok bilgiyi TNT 25 ile adam 5000 km yol yaptı 1 haftada bunla 2 katını yaparsın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)