Ben 1000 km ye yaklastim tnt250 ile . Cok sukur kronik bir arizam yok. Her turlu aparati mevcut. Canta demiri canta koruma topuzlari stickerlar... Keyifli ve heycanli bir motor.
Ben 1000 km ye yaklastim tnt250 ile . Cok sukur kronik bir arizam yok. Her turlu aparati mevcut. Canta demiri canta koruma topuzlari stickerlar... Keyifli ve heycanli bir motor.
Motorun daha kronik bir arızadan dolayı satıldığını düşünmüyorum.
250 cc ye göre biraz agresif karakterli buda biraz deneyim gerektiriyor demek.
Kesinlikle başlangıç motoru olamaz demiyorum ama
Alışma süreci uzun olucağı kesin.
Dolayısı ile alıp satmak için biçok nedenler var.
Aksesuar olarak ben de koruma takozu ve kuyruk çanta aldım tur camından radyatör korumaya koruma demirinden çanta demirine kadar seçenekler mevcut.
Bende stop etme yok ama ısıtmadan daha yola cıkmadım.
Mümkünse dene içine sinerse kimseyi dinleme bana alma diyenler şuan doğru seçim yaptığım konusunda hemfikirler.
Kaldıki 2. Ele düşmeyen marka yok bide 250 tam geçiş cc si olduğundan 1000-2000km. yapan 600cc zıplama hevesimizde var bizim bunuda düşünmek lazım.
Yardımcı olmuşumdur umarım.
Tekerin düz bassın.
çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için zaten kafaya koydum alıcam allah izin verirse milletin biliyorsunuz japona yönlendirme merakını
sıfırla ikinci el arasında gidip geliyorum 1500 2000 tl fark oynuyor riske değer mi bilemiyorum.
orta sehpa yok motorlarda yaptıran varmı egzoz altda ya zor gibi ama belki piyasada vardır.
Benelli markasının bayiliğini yakın bir dostum yapıyor. Benim de Benelli ürünlerini inceleme şansım oldu. Ürün gerçekten çok kaliteli, yakından incelediğinizde italyan kalitesi olduğunu anlıyorsunuz. Yedek parça ve servis konusuna gelince, benim gördüğüm kadarıyla Kuba bu konuda çok ciddi çalışmış, bayiliğini yapan arkadaşım ile de görüştüm kesinlikle sıkıntı yaşanmayacak bir ürün olduğunu söylüyor.
Kardeşi TNt25'e göre daha olgun bir motor olduğu aşikar. Bence 250 cc de en karizma tasarım bu motorda. 2. elde istikrar oluşması için de biraz daha zaman geçmesi gerekiyor. Sonuçta Türkiye piyasasında daha yeni yeni var olan bir marka.
bu motorda üst segmentin sürüş havası var
özellikle ağır olması sebebiyle, 600 lük bir naked a geçiş için basamak olabilir
zira biraz pişince 600 lüklere göz gezdiriyorken bulabilirsiniz kendinizi
Arkadaşlar bugün hava bozuk inşallah yarina( cumartesi)görüşürüz
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------
arkadaşlar buluşma noktası burası. inşanlah yarın akşam saat 19:00 burada buluşacağız yer basit kabaca tarif edersem:bostancı iskelesini geçtikten sonra yeni yapılan sahil parkının içerisinde beltur cafe.google haritalardan aratırsanız hemen çıkar.
Adres: Küçükyalı, Park İçi Yolu, 34840 Maltepe/İstanbul
Merhabalar bildiğim kadarıyla yeni parkın içinde 1 den fazla bel-tur var hangisi olacak bir whatsapp grubu oluşturup konum yollayabiliriz
Whatsapp gurubu için 507 338 35 33 msj atın gurubu oluşturalım
sizce bu motora en çok yakışan renk hangisi? özellikle kullanıcıların cevaplarını merak ediyorum.
kırmızı-beyaz-siyah???
Şahsi fikrimi söyliyim kırmızı olacak fakat arka shock yayı beyaz ile değiştirilmeli
Siyah reyiz
Tarsus ta bir tane gördüm tnt 250 uzaktan çok hoş görünüyordu yakından görmek isterdim bu arkadas tarsusliysa tanismak isterim akdenizli79@hotmail.com
diğer renklerini canlı görme şansım olmadıysa da Türkiyeye gelenler içinde kırmızı, resimlere bakıldığında tüm renkleri içinde yeşil ve bal rengi olanları daha iyi görünüyor
Servis castrol yağ koyuyor ve yağ fitresini değiştiyor 200 tl istiyor sizce normal mi??
Hangi yağları denediniz ve beğendiniz.. En uygun ve kaliteli 4 LT yağı nereden alabilirim
Bulunduğum yerde 1 adet var , sadee gözleme dayalı 2 kelam etmek istedim , sesi naif ve ilk gördüğüm sıralarda hangi naked 600'lük dedim kendime, sonradan sıpanın çift silindir 250'lik oldduğunu öğrendim ve şaşırdım , gidşi ve hızlanması gördüğüme binaen boş alet değil hissi verdi doğrusu , sahiplerine güle güle kullansınlar..
Leoncino , olmadı Trk 502 , merak ediyorum doğrusu.
benellim ile bugun yollarım ayrıldı , umarım kazasız belasız mutluca yoluna devam eder...
guzel alet benellı
5 lt 10w50 yag kaldı elımde motul :D ıstyene varsa satayım
Hayırlı olsun sizede yeni sahibinede.
bahçelievler soğanlıda 2 dir aynı siyah tnt250 yi görüyorum
forumdan birisi mi? buradamıdır selam olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)