Benelli TNT 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Nisan 2016, 17:53
hakkat , geçen inazumaya bindim. frenler daha hisliydi. balata konusu benimde aklıma geliyor. bi denemekte fayda var. cam konusu bende düşünüyorum ama senin gibi hafta sonu ş.dışı geziler yapmıyorum. o yüzden rüzgar pek rahatsız etmiyor. esas egzoz konusu var. hala bişeye karar verebilmiş değilim :(
Reklamlar
-
11 Nisan 2016, 18:45
-
12 Nisan 2016, 09:39
tüketimi merak eden arkadaşlar vardı. çok sıkıştırmadan ama sakin kullanmak için herhangibir çaba sarfetmeden,
9,24 lt/226 km = yaklaşık 4,1 lt /100km
sevgili 505; cam kaça mal oldu?
-
12 Nisan 2016, 10:06
Bu sabah bir siyah bahçelievlerde bir kırmızı Atatürk köprüsünde gördüm acaba forumdan mı motorlar, içim gitmiyor değil valla güzel motorlar Allah kaza bela vermesin. Zaten bahçelievlerdekini bir kaç defadır görüyorum ama otobüsün koltuğundan seyretmek hiç hoş olmuyor
Yetmedi bir de tarlabaşı civarında seyir halinde yeşil bir tnt25 gördüm. şaka maka epey pazarı oluştu sanki.
-
12 Nisan 2016, 14:58
http://tr.aliexpress.com/item/One-Se...a-a94cddb755ca
linkin altında video var. bakın hangi motorla denemişler
-
12 Nisan 2016, 15:46
Abi senın cam tıtrıyıp ses cıkartıyor mu ? 2 mandal ıle tutuyor malum ?
ben balataları degıstırcem de ne almam lazım ölçüsü modeli nedir bır onu çözmek lazım
-
12 Nisan 2016, 17:15
yooo benim avuç kadar camda bir ses yok. sen çok hızlı gidiyorsan bilemem
bence söktür balatayı. git kma ya. onlar ona göre bişey çıkartırlar. bir çift fazla al. adresimi biliyorsun
-
12 Nisan 2016, 21:57
Arkadaşlar herkese merhabalar. Ben de tnt250 yi çok beğenerek benelli sevdasına düşenlerdenim. Ancak param tnt25 e yetti, yarın ruhsat plaka halledebilirsem birkaç güne inşallah ufak ufak yollara başlıyorum. Bizim tnt25 forum baya yeni ve aksesuar için her fikre ihtiyaç doğuyor. Birkaç firma ile mesajlaştım bir yer hariç koruma takozu yok Türkiye de. Birkaçı şu takozumuz guzel ama senin motora olmaz dedi. Bunun vidası mı uymuyor yuvası mı farklı anlamadım. Olmaz birader dediler o kadar.İçime siner sinmez diye bakınırken sizin forum sayfalarınız hepinizin katkılarıyla dolmuş taşmış ve bizleri de aydınlatıyor. Koruma demiri konuşmalarını takozdan daha çok aklıma yattı, önceki sayfalardaki resimler gayet şık ve toplu duruyor. Peki sizce istanbulda tnt25 için de bu tarz demir yaptırabilir miyim acaba? Aliexpresi de yeni incelemeye başladım Bn300 için güzel Bİseyler gordum ama bn251 yada tnt25 için birşey ya ben bulamıyorum ya da henüz yok? Sizce istanbulda bu demiri kardeş motosikletiz olarak yaptıracak biyer var mı?Ya da kargo ile de getirebilirim referans olabileceğiniz iyi bir usta varsa, ya da çinden getirmekte usta abilerimiz var gordugum kadarıyla aranızda bana aliexpres, ebay ya da alibaba herne olursa güzel bir koruma demiri linki sevabına buraya yazabilir mi? Bu senin işini görür kardeş diyeceğiniz 80-120 lira gibi takozlara tavsiyeniz varsa ikinci seçenek olarak tabiki dikkate alırım. Herkese iyi forumlar. Tekerinize taş değmesin..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:44 ----------
Bu arada demir için 180-250 lira gibi bi butçe ayırabilirim gibi onu eklemeyi unutmuşum. Tekrardan herkese kazasız belasız sürüşler dilerim..
-
13 Nisan 2016, 09:22
garip hayırlı olsun şimdiden
Bursada TNT 250 için yapanlar vardı.
Sahibindende ilanı da var. Bir konuş istersen
-
13 Nisan 2016, 10:17
[QUOTE=feti_can;3886050]garip hayırlı olsun şimdiden
Bursada TNT 250 için yapanlar vardı.
Bir konuş istersen
Çok teşekkür ederim üstadım. dün akşam mesajlaştık bey motor onlar sanırım. motorun resmini göndermemi istedi. çok yoğun olduğunu söyledi. şimdilik bir dönüş yapmadılar. bekliyorum hala. tabi istanbulda olsa daha tercih sebebiydi ama o dediğin ilanda çok derli toplu çok şık görünüyor. yaparız deseler direk sipariş vericem gibi zaten. bir tek irf motordan da cevap alamadım hala onlar da çok güzel işler çıkartmışlar ancak tnt 25 için neyapacaklar bekliyoruz.
ilginize teşekkürler
-
13 Nisan 2016, 10:43
bursada tnt250 için demiri benim ustam yapmıştı. yine bursada bitane tnt25 bulursak üzerinde çalışılıp üretim yapılabilir. bunu tnt25 grubunada yazayımda biri çıkar belki.
-
14 Nisan 2016, 23:20
tnt250 görünüşü sesi ve heybetiyle beni çok cezbediyor. fakat kafamdan atamadıgım teknık destek yeterlı sevıyede mı ve ayag peg lerının bana bıraz gerıde gıbı gelişi. yaş 35 olunca bıraz konfor arıyor ınsan. ayak peg lerının ybr125 - mt25-mt07-pulsarla kıyaslıyorum.
-
15 Nisan 2016, 09:02
Ayak peglerı o kadar gerıde degıl ekstrada tnt nın gıdonu yuksekdır kıyasladıgınız araclara gore yaş 38 bende sızın gıbı takılmıştım bu konuya
-
15 Nisan 2016, 21:47
İnazumayla TNT250 arasında gidip gelenlerdenim, yakın zamanda kararımı vereceğim. Dediğinize göre servis sıkıntısı yok gibi. Eğer öyleyse almama bir engel de göremiyorum. Açıkcası ne alacağımı biliyorum bunu alırsam görünüş + kalite + ses elde edeceğim. İnazuma alırsam da daha fazla kalite ve rahatlık elde edeceğim. İkisinin de +-leri var. Ama bunun sesi ve görüntüsü beni benden aldı
-
16 Nisan 2016, 09:50
inazuma ile daha fazla kalite almayacaksın. mütevazi davranıp aynı ayardadırlar dicem. ama bir yanım kıs kıs gülüyor performans olarak ilk kalkışta inazuma geçer. ama 7000 devirden sonra değmeyin tnt me.
-
16 Nisan 2016, 18:51
14 ün üstüne 4 bin daha ekleyip 2. el cb500f alınabiliyor. Bütçeyi zorlasak mı ne yapsak bilemedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:30 ----------
Ake, rüzgarlığı nereden aldınız acaba ben bulamadım da, çok güzel görünüyor.
-
17 Nisan 2016, 17:37
kesinlikle yedek parça sıkıntısı yok bizzat yaşayarak öğrendim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------
cam ve diğer aksesuarlarını çok yakında bayilerden alabilirsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:37 ----------
koruma takozları ve çanta aparatları çok yakında bayilerimize verilecektir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:40 ----------
satış sonrası konusunda zerre kadar şüpheniz olmasın sizlere en iyi şekilde hizmet vermek için Kuba motor ailesi olarak herzaman yanınızdayız.
-
18 Nisan 2016, 08:31
Yaklaşımınız için tesekkurler.
2015 de markaya guvenip 18 agustos da bu motoru almış biri olarak şunu söyliyim.
Aksesuardı koruma demırıydı. Motoru fetırdıgınızde gelmiş olmalıydı 1 sene sonra değil.
Ek olarak aynı hata trk 502 geldıgınde olmaz umarım.
-
18 Nisan 2016, 10:03
-
18 Nisan 2016, 11:19
ake
egzoz borusuna wd 40 sık
geçen trafiğin sıkıştığı bir yerde, bir minibüsçünün 2metre arkasında beklerken, geri geri gelip benim motora çarptı
araba arabaya çarpar gibi ses çıktı
motor yerinden oynamadı desem yeri var, sağlam duruyor mübarek
indik baktık motorun çamurluğunun ucundan 3-4 cm lik bir bölüm birkaç parça olacak şekilde neredeyse düz bir şekide kırıldı, başka hiç bir şey yok
öyle bir darbeye iyi dayandı, baya motorun ön tekeri tamponla yerin arasına sıkıştı
minibüsün arka tampon hasar almış biraz
biraz bağırdım çağırdım elemana, işim aksamasın etmesin diye rica etti bıraktım, sonra da gitmedim yanına
çamurluğu komple aldırsam yazık, güzelce tıraşlayıp öyle kullanacam
kaç para acaba ön çamurluk?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)