Arkadaşlar TNT-250 yakıt tüketimi ortalama ne kadar yakıyor. (şehir dışı ve şehir içi olarak söylerseniz sevinirim) Teşekkürler.
Arkadaşlar TNT-250 yakıt tüketimi ortalama ne kadar yakıyor. (şehir dışı ve şehir içi olarak söylerseniz sevinirim) Teşekkürler.
tabiki. konuyu okuyupta bulamadığınız bişey varsa anlatmaktan mutluluk duyarız her birimiz.
Merhaba arkadaşlar distribütör firma kuba motor mı yoksa başka bir firmamı yedek parça için soruyorum. Teşekkürler.
bu aralar TNT 250 bakıyorum, MT25 ile fiyat farkı az olmayaydı iyiydi
Orjinal aksesuarlarını ben yurtdışında da bulamadım ne ebay ne aliexpress. Orjinal parçalar var tamam ama aksesuarlar nerede acaba?
Merhaba Arkadaşlar
Çok arada kaldım yardım please
Sizce:
MT-25 mi yoksa TNT-250 mi?
Gönlüm Benelli sen yana
Mantığım ise Yamaha
En önemli faktör 2. El ...
Bende de iki seçenek vardı Yamaha mi benelli mi. Benelliden yana kullandim
Görsel ve konfor olarak kesinlikle TNT 250 ama elden çıkartmakta yaşanacak muhtemel zorluklar beni Yamaha ya itiyor...
Benim motorumda mı sorun var bilmiyorum ama 5,5-6 litreden aşağı kesinlikle düşmüyor.Hatta en son 11.5 litre benzin ile 200km yol yapabildim en fazla.Benzin bitme noktasına gelmişti.
Uyari!!!!!!
Geçen ay motordan çukura girince,kasisten geçince,yoldaki logar kapılarının üstünden geçince vs. ses gelmeye başladı bu sesi bulmak için topcase bağlantı noktalarını tekrar kontrol etti zinciri kontrol ettim amortisörleri kontrol ettim zincirin gevşekliğin tekrar ayarlattım bunlari defalarca yaptim bii sonuca ulaşamadım sonra yakınındaki bir motor ustasına gittim Sonuçta oda bu sesi bir türlü bulamadım ve gideremedi. Neyse Buse herhalde kafamdan uydurdum Benim pimpirikliğimden kaynaklanan bir durum diye düşündüm ve Gezilerime devam ettim en son Anadolu kavağında sürüş keyfi yaparken arka frenin tutmadigini farkı farkettim arka fren disk bağlantı noktasından tamamen yerinden çıkmış nasıl çıkmış anlamadım.yakındaki biri ustaya gittim abuk subuk bir çözüm önerince bende arka fren olmadan beykozdan maltepe ye gittim servise gösterdim inanamadi.size onerim servise gidince frenlerin bağlantı yerlerini mutlaka kontrol ettirin.
geçmiş olsun. ilk kez gevşeyen bir vida duyuyorum benelli için. dikkatli olmakta fayda var
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:28 ----------
c.tesi günü inazumaya bindim. amortisörleri bizimkilerden daha yumuşaktı. alt devirleri daha güçlü. ancak 6-7000 den sonra zayıflıyor. karakter olarak bizimkinin tam tersi diyebiliriz. alt devir kullanmasına rağmen, güç için daha üst devir kullanan bizim motorlarımızla aynı yakması mantıklı değil. bizim gibi daha devirli kullansan kaç yakacak allah bilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:14 ----------
sevgili bosix in hediyesi reflektör yerine takılmış olan ledli park lambamız.
jant şeridi uygulamam
ayrıca usb şarj vardı elimde onuda taktım. fotoğraflamayı unuttum. aküye direk bağladım. arada anahtar yok. acaba aküde sıkıntı yaratırmı?
siteye girerken egzoz bağlantısını sürttüm ve yerinden çıktı. bende hazır çıkmışken komple söküp bir deneme yaptım.
rahatsız edici bir sesi oldu. ayrıca daha kötü devir almaya başladı. belki daha canlı olur beklentisi ile denemek istemiştim. ama işe yaramadı
Merhaba arkadaşlar,
TNT250 için koruma takozu, demiri v.s. gibi aksesurlar aldınız mı veya alınabilecek bir yer var mı? Tnt 25 alacağım, aksesuar satan bir yer bulamadım
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)