O koruma demirinin aynısını atolyemde yaparım ama maliyetini bilmem hatta ondan kalın ve takozlu yapabilirim
O koruma demirinin aynısını atolyemde yaparım ama maliyetini bilmem hatta ondan kalın ve takozlu yapabilirim
kıvraklıktan kasıt 125 cc lik commuter veya endurolardan beklenen apaçi gidişi kıvraklığıysa o yok
eşyanın tabiatına aykırı zaten, 190 kilo kuru ağırlığı var
ama alışıldığında cüssesine göre de müthiş kıvrak bir motor olduğunu görüyoruz
hani reklamlarında bahsi geçen "benelli sürüş tarzı" argümanıyla dalga geçilmişti ya, o dedikleri şey bu motorda var işte
hakkaten kendine göre bir sürüşü var ve bu çok keyifli
atiklik meselesine de değineyim, motoru iyi açarsan gayet atik bir motor
Evet abilerimle kardeşlerim. Motorumu teslim aldım az önce. 😊 Tuzla'dan Kadıköy'e plakasız geldik ama olsun epey keyifli bir ilk sürüş oldu 😄
Ha orası üçerlerin önü. İlk motorumu aldığım yer ilk fotoğrafımı çektiğim yer olsun ikinci kez dedim 😄 İlki hyosung'tu.
İyi dilekleriniz için teşekkürler hepimizin inşallah. Evet tuzladan aldım ellerinde başka yok tnt25 leri var 2 tane şuan ama gelecek dediler.
hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız kullan.
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin...
Teşekkürler. Hepimiz inşallah.
Dönüş yolunda bağdat caddesinde siyah tnt250 gördüm hatta korna çaldım gördü beni selamlaştık ama duramadım. Bizim hyosung whatsapp grubumuz var arada toplandığımız. Grup yaklaşık 50-60 kişi. Farklı motorlarda var elbet gt650 xj6 ninja 250ler falan ama geneli hyo. İsteyen varsa istanbul içi buluşmalarda bize katılabilir. Çay kahve içer sonrada turlarız genelde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:34 ----------
Teşekkürler hiç birimize inşallah 😊
Hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin güle güle kullan.olur guruba bende katilabilirim haber verirseniz elbette
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
Teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden. Özel mesaj ile numaranı gönder ekleyeyim numarayı.
Hyo benim ki de gtr idi şimdi naked'a geçtik farklı birşey benim için. Öncelikle ses konusunda sanırım artık herkes yeter artık anladık moduna girmiştir Kalkışta seni bi' geriye atıyor böyle hazırlıksız yakalandık misali alışana kadar 1-2 ışıkta kalkarken oldu ama hızlanması sanırım hyo kadar değil. Top speed olarakta zaten 10km kadar daha az sanırım tnt ama hyo da göstergede ki kadar gitmiyor sonuçta, tnt de gitmiyor olabilir. gps ile ölçmek lazım.
Eğer benim gibi "sesi olsun abi gitmesede olur" kafasında olan insan varsa bu makine tam ona göre. Hyo'yu alırkende bi naked sevgisi vardı içimde benim ondan dolayı racing'den buna geçmek benim için heyecanlı oldu.
gps ile ölçüm yaptım. %10-12 gibi bir fark vardı.
11.000 km oldu motorum.Satmaya niyetim hiç yok Heleki motor iç aksamını gördükten sonra tmm dedim tam not aldı.Zerre bakın zerre ovuntu yada aşınma yok makinada.Çok abartırsam seneye mavi renk yapmayı düşünüyorum motoru simli metalik mavi,beyaz karışımıda gider nakeda değil mi?
aliexpressten çakar aldım sjcam4000 alıcam sonra ayarlanabilir manet vs Maaş bi yatsında
Tnt 250 ile güvenli sürüş 2 parkuru motor gayet kıvrak ve orjinal lastiklerin performansı lastik ısındıktan sonra iyi lastiklerin yanaklarını sonuna kadar kullandım burdan izleyebilirsiniz.
https://youtu.be/uLY1TtPrxNU
Arkadaşlar plaka olmadığı için henüz kullanamıyorum. Bugün bi çalıştırdım 40 dereceye gelene kadar gaz vermezsem motor stop etti 1-2 kere. Devire çok dikkat etmedim kaçtan kaça düşüyor. Yeniden çalıştırırkende gaz vermem gerekti. Şimdi bunun bi ayarsızlığı olabilir mi? Ya da benim bilmediğim birşeyi yöntemi?
Isınınca rolanti 1500 dk/d bizde.iki silindir için konuşuyorum.ilk calistirmada havanın soğukluğunu göre yüksek çalışıp düşüyor yavaş yavaş.Gaz vermeye gerek yok.Ecu var motorda.
Motor ısınınca devir normal arkadaşlar. Hyosung da da bekliyordum ısınmasını ama beklemesende stop etme sıkıntısı olmuyordu.
İlk marşta motor çalışıyor ısınmasınıda beklersen stop etmiyor. Sıkıntı yok sanırım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)