Cevaplarınız için teşekkür ederim gosterge mil olarak gösteriyormuş
Cevaplarınız için teşekkür ederim gosterge mil olarak gösteriyormuş
Evet arkadaşlar geçenlerde kaldırıma sürtme sonucu bazı şeyleri değiştirme gereği doğdu. öncelikle ayak basamakları hoşuma gidiyordu ama böyle kaldırıma sürtmelerde ve yan yatmalarda her ikisi de koyverdi bir kere tamir ettirdim ama son seferde artık tamir ettirmeyeyim yenisini alayım dedim. onun dışında vites pedalının ucu da maalesef kırıldı. daha öncesinde de aralardan geçişte bir temasta aynayı çatlatmıştım ve bu parçaların yenisi alayım diye servisleri aradım. vites pedalı, ayna takımı ve sol ayak basamağı için 3 ayrı servisten fiyat aldım ve rakamlara inanamadım. en uygun fiyat veren 3 parça için 490 tl dedi, 600 tl diyen de oldu. siz kafayı mı yediniz diyerek uçtukları yerden yere inmelerini beklemeden telefonu kapattım aliekspreste ise 3 parça için toplam 80 dolar gibi bi fiyat çıkıyordu hatta vites pedalının sadece kırılan ucunu bile alıp 60 dolara düşürebiliyordum. bense hiç birini sipariş etmedim şu aşamada, ayak pedallarını değiştirmeyi düşünüyordum ve öndekileri baya sağlam bir kit ile değiştirdim vites pedalını da usta sağolsun halletti ve toplamda 100 liraya (ayna hariç çözdüm) aynaları ve vites pedalının ucunun siparişini verip onları da yakında takmayı düşünüyorum. durum böyle beyler, motosikletimden çok memnunum borçlar sıkıştırmadığı sürece de asla satmayı düşünmüyorum ama diğer markalarda da olduğu gibi böyle saçma sapan parça fiyatlarıyla karşılaşmanız kaçınılmaz. o yüzden parçalarınızı yurtdışından söyleyin ve güvendiğiniz bir ustayla çalışın.
Arkadaşlar Galeri İlyas (Maltepe motor)dan Münir beyle konuştum
stop etme problemin son durumda katalizörle (egsoz susturucusu) ile ilgili bir problemden olduğu anlaşılmış
Ayar yapıp bir kaç motoru düzeltmişler
Burada giden oldu mu?
bu öncam iyimis ne kadar ' a mal oldu ?
Cam baya tuzlu oldu 400 tl ye patladı tamamı camın.Mra variotouring v flow z screen diye geçiyor.Cb500x in camı.İleride yine naked motor düşündüğüm için acımadım paraya.Bağlantı kitide dahil.Bugün güncel yakıt tüketimi hesabı yaptım.35tl benzin ile 165 km yol yapmışım.21 kuruşa denk geliyor.Fakat pek sakin kullandığımda söylenemez sanırım 20 kuruş altına inecek motor.Artık alışmayan parçası kalmamıştır tahminimce.tripmetreyi bi 10 km kadar sonra sıfırlamak aklıma geldi.Forumu tamamen okuyan arkadaşlara bilgi olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:45 ----------
Gittiğinizde olan bitenle ilgili bilgi verirseniz sevinirim abilerim
Biraz fazla mı yakmış aceba? ortalama 5,14 lt/100 km yapıyor..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
litre fiyatını bilmiyorum ama benimki de 22 kuruş civarlarında geziyor.
Uzun aralıklarla yakıt aldığımdan çok kesin rakam veremem ama 20 kuruşun üzerinde olduğuma eminim
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:44 ----------
Tabi dostum
gidebilirsem mutlaka yazarım : )
yarın yıne yagmurlu yahu :(
bu nasıl hava feti sen ne yaptırcaktın ?
bu motor bana tüp taktırcak sonunda
cam çok güzel durmuş. bayıldım. fiyatını duyuncada kendime geldim hayırlı olsun. güle güle kullanın.
bizim bujiler iridyum değil dimi arkadaşlar. iridyum buji ve hava filtresi değişimi düşünüyorum.
abim yarın sabah 10.000 bakımım var.Bujileride atıcaktım zaten,iridyum olsun olmasın değiştirecektim zaten.iyi denk geldi sorun kesin dönüş yaparım size.Hava filtresini de yıkayacağım.motor esasen yakmıycak tahminim 17-18 kuruşa iner.Motoru aldığım günden beri racing makine gibi kullanıyorum.bu makineden çıkan ses akrapovicli R25 den çıkmıyor ki.Xj6 diversonu bastırdım,ne biliyim çok hoşuma gidiyor sesi zaten büyük akinelerden korkum var tam benim aradığım motor bu :D XD İş ev arası otoyol sıkmadan içim rahat etmiyor.uykuyu yolda açıyorum Fakat zincir yağı olsun suyu vs,hararet olsun bakımlarını her gün yapıyorum.İş yerinde vakit bol İnazumalarda bizimle aynı yakıtı yakıyor tüpe gerek yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:11 ----------
Bu arada üstad sayılacak bir abimiz (serviside var)makineyi ilk defa gördüğü için baştan aşağı inceledi.Tabiri,ciğeri çok sağlam dedi Her yerini incik cincik ettiler serviste(anahtar değmedi tabiki)tek bulduğu kusur lastiklerim oldu yine.Bu seni öldürür yolda dedi.Ve herkes Trek 502 yi bekliyor çanakkalede.Bu arada çanakkalede de 2. benelliyi gördüm ama durduramadım yolda.Soracaktım nasıl makinenin durumu diye.Bir sorum olacak kontağı açınca yağ lambası ile FI aynı anda yanıyor.Çalıştırınca aynı anda sönüyor du değil mi?
ön cam müthiş olmuş...
yok yaw motordan memnunum. nc700 s fiyat ve yakıt olarak çok dikkatimi çekiyor ama o ayrı ;) bu ara (bu ara baya uzun bi ara) motor değiştirecek param yok. elimdekini kaptırmayım yeter
buji değişimini ve sonuçlarını heyecanla bekliyorum. büyük ihtimal iridyum değil zaten. o yüzden değişiklik illa farkedilir. ben birde k&n hava filtresi değişimine gideceğim. sonra birde belki egzoz (baya sonra)
Istanbulda benelli kullanan arkadaşlar havalar iyi olduğu bir akşam toplanıp bir çay kahve içsek nasıl olur.hem tanışır hemde fikir alışveriş yapmış oluruz.tabikide bu organizasyonu yapacak bir gönüllü lazım zamani yeri ayarlayacak.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)