Benelli TNT 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Aralık 2015, 11:16
satış sitesindeki sıkıntısı olan şahıs için benelli türküyeye mail attım.
Benelli Türkiye;
Merhaba; konuyu ve ilanı ilk günden beridir takip ediyoruz. Kullanıcımız ne yazık ki keyfi olarak talep ettiği bir işlemi gerçekleştirmediğimizden dolayı bu yola başvurmuştur bizler de üzülerek takip ediyoruz. Benelli; tüm kullanıcılarını memnun etmek adına her geçen gün daha yenilikçi kararlar almakta ve sürekli kendini geliştirme gayreti ile çalışmalarını hız kesmeden sürdürmektedir. Aynı doğrultuda müşterilerimizin sorunlarına da en hızlı çözümler üretilmektedir. Bu konuda kaygınız olmasın.
şeklinde cevap yazdılar. bilginize arkadaşlar.
Reklamlar
-
14 Aralık 2015, 12:31
bu bilgi iyi oldu , Aslında Müjdeci gruptan Bir yetkili bu forumda olsa , hiç fena olmazdı .
-
14 Aralık 2015, 13:43
ake adlı üyeden alıntı
Benelli Türkiye;
Merhaba; konuyu ve ilanı ilk günden beridir takip ediyoruz. Kullanıcımız ne yazık ki keyfi olarak talep ettiği bir işlemi gerçekleştirmediğimizden dolayı bu yola başvurmuştur bizler de üzülerek takip ediyoruz. Benelli; tüm kullanıcılarını memnun etmek adına her geçen gün daha yenilikçi kararlar almakta ve sürekli kendini geliştirme gayreti ile çalışmalarını hız kesmeden sürdürmektedir. Aynı doğrultuda müşterilerimizin sorunlarına da en hızlı çözümler üretilmektedir. Bu konuda kaygınız olmasın.
O arkadaş yolda kaldım çekiciyle götürdüm diyor Benelli keyfi diyor?
-
14 Aralık 2015, 15:53
sdirer adlı üyeden alıntı
O arkadaş yolda kaldım çekiciyle götürdüm diyor Benelli
keyfi diyor?
Benelli'nin ciddiye alıp, düzgün bir şekilde cevap veriyor olması güzel.
Böyle bir aksiliğin yaşanıyor olması kötü görünüyor.
Objektif değerlendirebilmek için yakından bilgi sahibi olmak gerekiyor.
Arkadaş yolda kaldım diyor, Benelli keyfi diyor, biz hangisi doğru bilmiyoruz.
Ama yetkililer alıp sorunu çözüp düzgün bir fiyatla kendileri satsalar çok daha iyi olur tabi.
-
14 Aralık 2015, 20:28
Thai adlı üyeden alıntı
Benimde boyum 189 cm. ve 120 kiloyum. Kambur şeklinde duruyorum motorun üstünde. Kısa mesafelerde sorun olmuyor da mesafe uzadıkça sırt ağrısı yapıyor. Rahat sürüş için gereklilik arzediyor artık. Birkaç markanınki oluyormuş, biraz araştırayım bakayım.
Ben de yaklaşık sizin ebatlardayım bir gelişme olursa beni de haberdar edin lütfen
-
14 Aralık 2015, 22:06
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bana da Benelli den şöyle bir mail geldi
Merhaba
Müşteri temsilcilerimiz tarafından takip edilen yorum sayfalarındaki
problemler için temsilcilerimiz müşteri ile iletişime
geçmektedirler.Sorunun en kısa sürede çözülecegini belirtiriz..
-
15 Aralık 2015, 10:14
bilgimi düzelteyim. bu cevap mail ile değil facebook üzerinden özel mesaj yolu ile geldi. mail de thai nin belirttiği gibi bir mesaj ulaştı banada.
-
16 Aralık 2015, 22:54
Bugün Ön cam ve koruma takozlarini taktirdim.. resim yükleme olayını cep telden gerçekleştirmeyi beceremedigim icin koyamadim.en kisa zamanda öğrenip resim koyup fikirlerinizi almak istiyorum.
-
16 Aralık 2015, 23:28
-
16 Aralık 2015, 23:32
her şey güzel de o klima hortumu bütün havayı bozuyor.
-
17 Aralık 2015, 01:56
ake adlı üyeden alıntı
Benelli Türkiye;
Valla bu cevaba sevilmelisiniz, Hiç değilse müşterisini adam yerini koyuyor. Bakın Hondaya 1 aydan fazladır ihtarname çektim, müşteri zımbırtılarına 4 5 kez kayıt bıraktım hala arayan geri dönen yok
-
17 Aralık 2015, 02:16
Bugün Kağıthane'de bu motordan gördüm. Fotoğraflarda görüp te hiç beğenmediğim makine yakından çok güzelmiş biraz daha kullanıcısı olsa, biraz daha ülkemizde bilinmeye başlansa bu motor hemen alabilirim
-
17 Aralık 2015, 02:41
bende çok beğeniyorum bu makinayı=)
-
17 Aralık 2015, 10:45
Dikkatle takip ediyorum bende, Yalnız Müjdeci grubun çalışma hızları , Örneğin Bajaj ile kıyaslandığında , Mukayese bile edilemeyecek düzeyde. Özellikle 500 cc seviyesinde ,Yeni tanıtılan modelleri merak ediyorum .Umarım Şubatta ki fuarda görme şansımız olur.
-
19 Aralık 2015, 16:22
Thai adlı üyeden alıntı
Benimde boyum 189 cm. ve 120 kiloyum. Kambur şeklinde duruyorum motorun üstünde. Kısa mesafelerde sorun olmuyor da mesafe uzadıkça sırt ağrısı yapıyor. Rahat sürüş için gereklilik arzediyor artık. Birkaç markanınki oluyormuş, biraz araştırayım bakayım.
Hayırlı olsun Ziya cım. Sayende wolfu tanıyıp kocaeli tayfası olarak komple wolf almıştık
Senin şu 250 liklere olan ilgine hastayım. 3 yıl geçmiş aradan,şaka gibi.
-
20 Aralık 2015, 19:46
Forumdan Uzaklaştırıldı
Drayke adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun Ziya cım. Sayende wolfu tanıyıp kocaeli tayfası olarak komple wolf almıştık
Senin şu 250 liklere olan ilgine hastayım. 3 yıl geçmiş aradan,şaka gibi.
Sorma dostum, küçük makine manyağı oldum. CBF600'ü sattım çünkü binemiyordum, sonra tekrar wolf almak istedim ama kilo alınca altımda kayboldu gibi, sonra bu sayfada millet benelli'nin üzerine o kadar gitti ki, merak ettim nasıl bir motormuş diye... Üstüne bir bindim gerçekten güzel motormuş dedim. Kawasaki z300 ile benelli arasında kaldım, sonra gittim bunu aldım....
SYM Wolfun yakıtını ve tek silindir olmasına rağmen verdiği güçün tadı hala damağımda ama benelli 250'nin konforu yok.
Gel yine 250'lendirelim seni de...
-
22 Aralık 2015, 14:15
Arkadaşlar motosiklete bir çift sis farı takmak istiyorum.
farın alt tarafı (maşa oluyor sanırım)olduğu yere
Ve iki kademeli olsun, düşük seviye 8-10 watt gibi sürekli yansın, yüksek 15-20 watt gibi uzunlarla yansın istiyorum.
Bu durumda hem görünürlüğü hem de uzunlar/selektör'ün etkisini artıracaktır.
Sizce internetten farları sipariş versem kendim yapabilir miyim?
Pek de ilgili olmadığımı düşününce kendime çok güvenemedim.
Nasıl bir şey alayım?
Bizim motorsikletin aküsünün, alternatörün gücü kaç wattır?
Bilgisi olan, bu işlerle uğraşmış arkadaşlar var mıdır?
-
22 Aralık 2015, 21:57
deneme resim
-
22 Aralık 2015, 23:18
Zsrvc adlı üyeden alıntı
benelli, su üstünde de mi gidiyor ?
-
23 Aralık 2015, 14:42
surmenajetki adlı üyeden alıntı
benelli, su üstünde de mi gidiyor ?
Yok ama Benelli ye giden yol buradan gecti.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)